Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و  فناوری ریاست جمهوری، ۱۲ طرح فناورانه در نشست ماهانه کارگروه تخصصی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ارائه می‌شود تا زمینه را برای ارتقای پژوهش‌ها، رفع نیاز بیماران و توسعه مرزهای دانش این حوزه فراهم کند. از میان طرح‌ها، ۲ طرح، عمومی و ۱۰ طرح تخصصی دیگر، در حوزه ناباروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسات اخیر این کارگروه، توجه ویژه‌ای به بخش ناباروری و سلامت مادر و کودک شده است. بدین‌ترتیب فعالان این حوزه، به ارائه طرح‌هایی که ماهیت آنها نزدیک به بازار باشد، می‌پردازند.

ســتاد توســعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی به منظور افزایش مشارکت متخصصان رشــته‌های بالینی پزشکی، علوم پایه و رشته‌های مرتبط از دانشگاه‌های فنی و همچنین بحث و تبادل‌نظر کارشناسان و صاحب نظران این رشته‌ها در زمینه تعیین اولویت‌ها و راهبری ظرفیت‌های مختلف کشور در زمینه علوم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی اقدام به طراحی و راه‌اندازی بالغ بر ۲۶ کارگروه تخصصی کرده است.

در این کارگروه‌ها، بیش از ۱۵۰۰ نفر از اساتید حوزه علوم پایه و بالینی از بخش پزشکی تا فنی و مهندسی، پژوهشگران، مدیران و صاحبان شرکت‌های دانش‌بنیان مشارکت دارند.

اعضای این کارگروه‌ها به‌‌عنوان بزرگ‌ترین اتاق فکر سلول‌های بنیادی کشور بررسی و داوری طرح‌ها و ایده‌های ارسالی به ستاد را نیز بر عهده دارند.

بسیاری از اساتید سرشناس و برجسته کشور در حیطه‌های مختلف علوم پایه و بالینی که بعضی از مدیران و مسئولان رده بالای کشوری هستند، در این کارگروه‌ها حضور دارند.

کارگروه‌های تخصصی ســتاد، نقش بسزایی در تعیین جهت‌گیری هر رشــته تخصصی به منظور اعتلای دانش، تولید خدمات بالینی و فرآورده‌های مرتبط دارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سلول بنیادی طرح فناورانه شرکت های دانش بنیان سلول های بنیادی کارگروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج

دکتر شهرام صیادی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در این آیین گفت: عملیات ساخت این کلینیک با مشارکت بنیادخیریه پورکاشانی از سال ۹۷ با زیر بنای سه هزار متر مربع در چهار طبقه آغاز شد.

وی ادامه داد: بنیاد مذکور ۲ هزارو۷۰۰ میلیارد ریال و دانشگاه علوم پزشکی البرز یک هزارو۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت وتجهیز این مجموعه هزینه کرده اند.

صیادی افزود: این کلینیک درمانی دارای بخش های اطفال، داخلی، عفونی، قلب، دندانپزشکی، ارتوپدی، زنان و تغذیه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: مرکز درمان اعتیاد بیمارستان امام حسین (ع) امروز نیز افتتاح و به بهره برداری رسید.

صیادی حضور و نقش خیرین در بخش سلامت و اعتلا بهداشت و درمان استان را پررنگ و اثرگذار دانست و بر مردمی سازی سلامت در تمام بخش ها تاکید کرد .

محمد شهر با ۱۷۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کرج قرار دارد

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899208

دیگر خبرها

  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود