Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@11:10:05 GMT

لزوم ترغیب صنایع به سمت استانداردهای محیط زیستی

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۸۳۶۶

لزوم ترغیب صنایع به سمت استانداردهای محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، سعید محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در آیین بیست و سومین همایش معرفی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز که ظهر امروز در محل این اداره کل و بصورت ارتباط زنده ویدئو کنفرانس با سالن همایش های شهدای محیط زیست بطور همزمان برگزار شد، اظهار کرد: صنعت سبز در دنیا مفهوم گسترده ای دارد و رویکرد کلی در برگزاری این همایش توسعه و اشاعه فرهنگ حفاظت محیط زیست و همچنین ترغیب همگان به سمت ارتقای شاخص ها و استانداردهای محیط زیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: منظور از صنایع سبز صنایعی است که ماهیتا ظرفیت مشکلات عمده محیط زیستی را دارا بوده و جزء صنایع سنگین، واحدهای مهم و یا راهبردی محسوب می شوند ولی با برنامه ریزی و رعایت الزامات محیط زیستی به سمت و سوی برخورداری از شاخص های صنعت سبز و برتر در این حوزه می روند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست افزود: رسالت برگزاری این همایش نیز به موضوع تعهدپذیری و ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی واحدها در شناسایی و رفع مشکلات و معضلات محیط زیستی است و اساس این کار از سال 1986 آغاز شده است.

محمودی ادامه داد: بعد از حادثه چرنوبیل رویکرد دنیا نسبت به نیروگاه ها و پالایشگاه ها و واحد هایی که بصورت بالقوه ریسک بالایی دارند تغییر کرد و با اقداماتی که صورت گرفت روز به روز شرایط محیط زیستی هم در دنیا و هم در کشور ما بسوی پیشرفت گام برداشت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امسال در مجموعه محیط زیست استان تهران سعی بر این بود که هم در بحث صنعت سبز بودن یک واحد و هم در ورود و یا خروج یک صنعت به لیست صنایع آلاینده، نهایت جدیت و دقت لحاظ شود، تصریح کرد: هدف اصلی انتخاب صنعت سبز این است که بگوییم صنایعی که دارای ریسک بالایی در حوزه محیط زیست هستند با رعایت دقیق ملاحظات محیط زیستی می توانند به عنوان واحد سبز انتخاب شوند.

زهره عبادتی معاون محیط زیست انسانی حفاظت محیط زیست استان تهران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در همایش ملی صنعتی، معدنی و خدماتی سبز امسال مجموعا ۱۷ واحد صنعتی و خدماتی در حوزه استان تهران شرکت کردند و مورد ارزیابی قرار گرفتند، افزود: از این تعداد 12 واحد صنعتی و 5 واحد خدماتی بودند که پس از ارائه مستندات و بررسی کارشناسی و فنی، ۹ واحد حائز امتیاز لازم شده و به کمیته ملی این همایش معرفی شدند.

وی در ادامه به شاخص ها و معیارهای انتخاب واحدها در این همایش اشاره داشت و گفت: استقرار سیستم های مدیریت انرژی، اقدامات واحد های صنعتی در مدیریت فاضلاب، هوا و پسماند، گواهینامه های بین المللی، سیستم های پایش لحظه ای و توسعه فضای سبز، اقدامات در خصوص آموزش محیط زیست و HSE از جمله شاخص های انتخاب واحد ها به عنوان واحد های صنعتی و خدماتی سبز است.

به گزارش فارس، بیست و سومین همایش ملی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز امروز ۱۵ اسفندماه با معرفی دو برگزیده در حوزه استان تهران از مجموع برگزیده های ملی به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/۶۷۰۸۲

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست سعید محمودی همایش ملی واحدهای صنعتی معدنی و خدماتی سبز همایش ملی واحدهای صنعتی معدنی و خدماتی سبز محیط زیست استان تهران حفاظت محیط زیست خدماتی سبز محیط زیستی صنعت سبز واحد ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان