Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرعامل بیمه سلامت ایران به ایجاد بیمه زنان باردار در استان فارس اشاره کرد و گفت: در این طرح بیمه‌ای، امکان بیمه شدن بانوانی که باردار هستند فراهم شده و فرزند آنها تا دو سالگی به طور رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد. 

مهدی ناصحی یکشنبه ۱۵ اسفند در جمع خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه سال آینده برای عمل به تعهدات، سازمان بیمه سلامت نیاز به نگاه ویژه مجلس در بخش تعیین بودجه دارد، افزود: نگاه بیمه سلامت به جامعه کم کردن بار هزینه‌های درمانی مردم، کاهش پرداخت‌های آنان و صیانت از مردم در هنگام بیماری و پیشگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او با بیان اینکه ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، عنوان کرد: نیمی از جمعیت ایران در قالب ۵ صندوق بیمه‌ای از خدمات درمانی بیمه سلامت بهره می‌برند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران، انتظار این سازمان را تقویت بنیه اقتصادی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه دو سوم جمعیت کشور زیر پوشش بیمه سلامت است و اغلب از اقشار آسیب پذیر هستند، انتظار داریم بودجه درخوری به این منظور اختصاص یابد.

ناصحی همچنین با بیان اینکه افزایش بودجه سالانه بیمه سلامت ۷ درصد تعیین شده است، در حالی‌که حداقل افزایش هزینه‌ها ۳۰ درصد است، گفت: درخواست ما از مجلس شورای اسلامی این است که دست کم در بخش بیماران سخت و درمان، بودجه مناسبی به این منظور اختصاص دهند.

او پیرامون نظام یکپارچه نسخه الکترونیک هم خاطرنشان کرد: تا هنگامی که بیمه‌های تکمیلی به طور کامل به این نظام نپیوندند، مشکلات این بخش ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران در پاسخ به این سوال که آیا ایرانیانی که مقیم خارج از کشور هستند می‌توانند از خدمات بیمه سلامت برخوردار باشند، عنوان کرد: قانون در این زمینه ارزیابی وسع را در نظر گرفته و چنانچه فردی دارای شرایط باشد، با پرداخت حق بیمه، تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرد.

ناصحی پیرامون پرداخت مطالبات هم بیان کرد: تا پایان آبان ماه امسال مطالبات دانشگاه‌های دولتی را پرداخت کردیم و در حوزه الکترونیک هم پرداخت‌ها به روز است.

او همچنین با تاکید بر اینکه وضعیت نسخه الکترونیک رضایت مندی را در پی داشته و میزان آن ۹۰ درصد است، خاطرنشان کرد که اجرای این طرح به شفاف سازی درمان کمک کرده است.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران تصریح کرد: پولی که باید صرف سلامت مردم شود در نبود شفافیت و اطلاعات نادرست صرف خرید تجهیزات غیرضروری می‌شد که با استفاده از نظام یکپارچه شدن نسخه الکترونیک امکان نیازسنجی فراهم شده است.

ناصحی در عین حال با توجه به انتقادهایی که نسبت به طرح پزشک خانواده در استان فارس می‌شود، تاکید کرد: اجرای یک طرح به مدت ۹ سال به شکل آزمایشی و پایلوت پذیرفتنی نیست، زیرا به هرحال نقاط ضعف و قوت آن تاکنون مشخص شده و باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل بیمه سلامت فارس نیز در این نشست از حضور یکهزار و ۱۴۷ پزشک عمومی بعنوان پزشک خانواده در استان فارس خبر داد و گفت: علیرغم اعتراض‌هایی که می‌شود فقط یک مورد پزشک خانواده انصراف داده است.

علی‌محمد جعفرپور بیماریابی پزشکان فارس را به واسطه طرح تحول نظام سلامت و پزشک خانواده بیش از دیگر نقاط کشور ارزیابی کرد و گفت: به واسطه این طرح هزینه‌های سطح ۲ استان فارس کاهش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه سلامت فارس مجلس شورای اسلامی استانی اقتصادی مدیرعامل بیمه سلامت ایران پزشک خانواده استان فارس پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عطااللّه هاشمی، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: انتظار کشاورزان برای اعلام جایزه تحویل گندم چه زمانی به پایان می‌رسد؟

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

کد خبر: 1228966 برچسب‌ها گندم

دیگر خبرها

  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!