Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران از آغاز مذاکره با ونزوئلا برای ساخت یک پالایشگاه ۳۰۰ هزار بشکه ای در این کشور خبر داد و گفت: مصوبه احداث پتروپالایشگاه ۳۰۰ هزار بشکه‌ای شهید سلیمانی ابلاغ شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرهاد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در نشستی خبری اظهار داشت: مصوبه احداث پتروپالایشگاه 300 هزار بشکه‌ای شهید سلیمانی ابلاغ شده و برآورد اولیه برای احداث این پتروپالایشگاه 10 میلیارد یورو یا 11.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار است.

وی افزود: جهت تأمین منابع مالی این پروژه از روش‌های مختلف از جمله اخذ فاینانس، منابع مالی بانک‌ها، جذب سرمایه مردمی بهره‌گیری خواهیم کرد و تمام سعی‌مان بر این است که با به‌کارگیری حداکثری از توان  سازندگان داخلی و حمایت از تولید داخلی، ضمن کاهش وابستگی به بیگانگان، به توسعه صنایع داخلی و ایجاد اشتغال کمک کنیم.

احمدی در خصوص زمان اجرای این طرح گفت: یک تا 1.5 سال، زمان انجام طراحی، مهندسی، تحصیل زمین، مطالعات زیست محیطی و پدافندغیرعاملی خواهد بود و بعد از آن وارد بخش اجرایی و عملیات پروژه می‌شویم که حدود 4 یا 5 سال زمان نیاز دارد.

وی ادامه داد: 20 درصد مالکیت پروژه پتروپالایشگاه شهید سلیمانی در اختیار دولت باقی خواهد ماند و 80 درصد آن خصوصی سازی می شود، اگر بخش خصوصی از ابتدا حاضر به سرمایه گذاری در این پروژه شد، در این 80 درصد سهیم می‌شود اما اگر بخش خصوصی توانمند حاضر نشد، دولت اقدام به احداث این پتروپالایشگاه خواهد کرد و سهام 80 درصدی آن بعد از احداث واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران از احداثپالایشگاه خوزستان با برآورد اولیه 4.5 میلیارد دلاری خبر داد و گفت: در سال 1401 عملیات طراحی و اجراییاین پالایشگاه آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: با بهره برداری از مرحله اول طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان که به منظور ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی و نوسازی پالایشگاه است، عملیات تکمیلی این پروژه را آغاز خواهیم کرد و میزان سرمایه لازم جهت بخش تکمیلی این طرح حدود یک میلیارد و 700 میلیون یورو برآورد شده است.

ایشان با اشاره به بیش از 50 سال تجربه این شرکت در احداث پروژه‌های پایین دستی شامل احداث مخازن و خطوط لوله انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی، طراحی و ساخت پالایشگاه‌های کشور افزود:  شرکتی هستیم که مشخصات فنی مخصوص به خود ( NIOC SPEC) جهت اجرای پروژه‌های نفتی بخش پایین دستی را بر اساس استانداردهای روز بین المللی روز دنیا داریم.

احمدی خاطرنشان کرد: با یک برنامه ریزی منظم در طی شش ماهه گذشته، تمامی طرح های در دست اقدام را فعال کرده‌ایم که از مجموع 35 طرح سنواتی 26 طرح و پروژه را خاتمه و تسویه حساب نموده‌ایم. و 9 طرح باقیمانده را طی 6 ماه آینده تسویه خواهیم نمود. شکر خدا هم اکنون در بیش از 7 پروژه در دست اجرای شرکت، بالغ بر 8 هزار نفر به صورت مستقیم و 15 هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند که حسب برنامه‌ریزی انجام شده و پروژه‌های تعریف شده جدید این رقم به بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: بر اساس فرامین مقام معظم رهبری، در اجرای پروژه‌ها معتقد به داخلی سازی و حمایت حداکثری از سازندگان تجهیزات صنعت نفت هستیم و طی چهار ماه گذشته، بحث ساخت داخل در رابطه با 7 طرح در دست اجرا را فعال نموده‌ایم و پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم؛ با بررسی مشکلات و تحلیل آنها مسایل را یک به یک حل کرده‌ایم و در رابطه با تأمین مواد اولیه و تولید خطوط لوله را داخلی سازی نموده و در این راستا حدود 63 هزار تن تختال به ارزش بالغ بر 1261 میلیارد تومان سفارش تولید داده‌ایم و 54 هزار تن باقی مانده را تا خرداد سفارش خرید خواهیم داد که به این ترتیب در مجموع با سفارش 107 هزار تن به ارزش بیش از 2140 میلیارد تومان خرید از سازندگان داخلی حمایت جانانه‌ای خواهیم کرد.

احمدی با بیان اینکه "با یک برنامه‌ریزی منسجم توانستیم 3 پروژه بزرگ خط لوله و 3 مگا پروژه پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی را تعریف کرده و عملیات طراحی و اجرای آن را از ابتدای سال 1401 در این شرکت آغاز خواهیم کرد"، گفت: این پروژه‌ها شامل خط لوله سوخت تابش به طول 950 کیلومتر با سرمایه 372 میلیون یورو ، خط لوله سوخت رفسنجان یزد و تأسیسات مربوطه  به طول 220 کیلومتر و با سرمایه 22 میلیون یورو + 1400 میلیارد تومان، خط لوله انتقال سوخت پارس و تأسیسات جانبی به طول 400 کیلومتر و با سرمایه گذاری 106 میلیون یورو و  توسعه اسکله 5000 تنی قشم است.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران از آغاز مذاکره با ونزوئلا برای ساخت یک پالایشگاه 300 هزار بشکه ای در این کشور خبر داد و گفت: فعلا در حال مذاکره با مسئولان این کشور هستیم و هنوز توافق نهایی صورت نگرفته اما روی استفاده از ظرفیت‌های پالایش این کشور و حتی خرید سهام پالایشگاه نیز مباحثی مطرح است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع پروژه‌های اجرایی و پروژه‌های جدیدی که تعریف شده، بالغ بر 16.5 میلیارد یورو یا 18 میلیارد دلار، هدف‌گذاری تخصیص منابع مالی برای طرح‌های پالایشی، پتروپالایشی و خطوط انتقال فرآورده‌های نفتی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پالایش و پخش شرکت پالایش و پخش شهید سلیمانی هزار بشکه ای میلیون یورو خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود

ایسنا/کرمان مدیرعامل مجمع خیّران حرم‌ساز کشور گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

احمدرضا عاملی امروز هشتم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیئت مدیره مجمع خیّران حرم‌ساز استان کرمان اظهار کرد: کرمان سرمایه‌های معنوی عظیمی دارد که به فعلیت درآمده و بر اساس تفکر شهید حاج قاسم سلیمانی پیش رفته است.

وی با بیان این نکته که برخی شهرها به عناوینی مشهورند مانند اصفهان که به پایتخت فرهنگی ایران و شیراز به پایتخت شعر و ادب معروف است، افزود: طی بازدیدی که از نمایشگاه خدمات استان کرمان در بازسازی عتبات داشتم، من فکر می‌کنم کرمان پایتخت عشق و ارادت به ائمه علیهم‌السلام است.

عاملی، این توفیق را نتیجه‌ تفکر شهید سلیمانی در بحث مردمی کردن بازسازی عتبات دانست و گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

وی تاثیرات وسیع شهید سلیمانی را در عرصه‌های مختلف به ویژه عتبات عالیات، شگفت‌انگیز برشمرد و بیان کرد: حاج قاسم از سال ۱۳۸۳ محوریت بازسازی حرم مطهر ائمه علیهم‌السلام را از دوش سلاطین برداشته و بر دوش مردم گذاشت.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور افزود: بحث نذورات برای بازسازی عتبات، جنبه‌ فرهنگی هم دارد چرا که معتقدیم هر کس برای این کار مراجعه می‌کند، مورد عنایت ائمه علیهم‌السلام قرار گرفته است.

عاملی در ادامه تصریح کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام فقط به ذکر و گفتن صلوات نیست، بلکه خدماتی هم که به آستان ائمه(علیهم السلام) می‌شود، ذکر است.

وی افزود: نگاه حاج قاسم به مردم، نگاه به گنجینه بود و مجمع خیّران حرم‌ساز نیز تشکیلاتی مردمی است و همین خصیصه، پشتوانه‌ آن است.

عاملی بیان کرد: در راستای هرچه بیشتر مردمی کردن توسعه و بازسازی عتبات، مجمع خیّران و کانون‌های حرم‌ساز راه‌اندازی شده است.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور تاکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی عتبات را بستر تمدن اسلامی می‌دانست و در همین راستا برای توسعه و بازسازی آن تلاش می‌کرد.

در این نشست محمد سلطان‌زاده مدیرعامل مجمع خیران حرم‌ساز استان کرمان طی سخنانی اظهار کرد: هدف از تشکیل کانون‌های خیّران حرم‌ساز علاوه بر جمع‌آوری نذورات، ترویج و نشر فرهنگ حسینی، زینبی و عاشورایی است.

وی راه‌اندازی کانون‌های فوق را زمینه‌ساز جذب خادمان ائمه علیهم‌السلام و فعالیت در راستای ایجاد شور و نشاط در جامعه، جذب نذورات و هدایای مردمی و شناسایی خیّران و ساماندهی آن‌ها دانست.

سلطان‌زاده از فعال شدن ۱۰۰ کانون ۲۲ نفره در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری ۳۰ کانون در حال جمع‌آوری و واریز وجوهات هستند.

وی دولتی نبودن این طرح را مورد تاکید قرار داد و افزود: این طرح در ارتباط چهره به چهره و رفاقتی در حال پیشبرد است.

در ادامه جانشین مدیرعامل مجمع خیران استان کرمان نیز طی بیاناتی از راه‌اندازی ۴۶ کانون خیرین حرم‌ساز در شهرستان کرمان خبر داد و افزود: با شناسایی فعالان اجتماعی و جذب و توجیه آن‌ها، کانون‌ها راه‌اندازی و فعال می‌شوند.

اکبر یزدی‌زاده اضافه کرد: هر کانون حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۰ عضو دارد که هر یک از اعضا متعهد می‌شوند ماهانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب ستاد توسعه و بازسازی عتبات واریز و فیش آن را به مسئول کانون ارائه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • لزوم حمایت فدراسیون فوتبال از پروژه ساخت فیلم «شهدای تیم فوتبال آزادی سمنان»
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد