Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه مسئولیت‌ها روزی تمام می‌شوند و خودمان را در برابر ۲ دادگاه باید ببینیم، گفت: این دادگاه‌ها شامل دادگاه عدل الهی و دادگاه افکار عمومی است که نسبت به عملکرد ما قضاوت خواهند کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; آیت‌الله علی خاتمی، ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان زنجان با اشاره به ایام پایانی سال اظهار داشت: روزها به سرعت سپری می‌شوند و زمان می‌گذرد و نکته قابل توجه اینکه روزهای گذشته دیگر برنمی‌گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فرصت‌های ایجادشده برای ما همیشگی نیستند و یک روز تمام می‌شوند، خاطرنشان کرد: امیرالمومنین(ع) می‌فرمایند که مسئولیت‌ها میدان است و هر کس می‌آید بعد از مدتی می‌رود و مسئولیت به فرد بعدی سپرده می‌شود.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه خودمان را باید در برابر 2 دادگاه ببینیم، افزود: اول؛ دادگاه عدل الهی است و تردیدی در آن نیست چرا که آن کس که قضاوت می‌کند، همه چیز را دیده و طبق آیات قرآن کریم، تمام مکان‌ها و اعضا و جوارح ما در آن دادگاه، شهادت خواهند داد.

وی با بیان اینکه دادگاه بعدی، افکار عمومی است، تصریح کرد: همانطور که ما درباره دیروزی‌ها قضاوت می‌کنیم، آیندگان نیز درباره ما قضاوت خواهند کرد هر چند شاید با حرکت‌های جهت‌دار و پوچولیستی بتوان فضایی برای افکار عمومی ایجاد کرد اما در نهایت از روی وجدان، قضاوت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: بنا بر این نیست که همه مشکلات، یکشبه حل و اصلاح شوند بلکه باید تلاش کرد ضمن اینکه از دور نمی‌توان نظر داد بلکه باید وارد کار شد و مسئولیت را پذیرفت و سپس نسبت به کار مربوطه نظر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در ماه شعبان اظهار داشت: شعبان، تنها ماهی است که هیچ عزایی در آن وجود ندارد و امام سجاد(ع) در صحیفه سجادیه فرمودند که شعبان، غرق در رحمت پروردگار است.

آیت‌الله خاتمی خاطرنشان کرد: روزه، استغفار، احسان، اذکار، صله ارحام و دستگیری از نیازمندان از محورهای ماه شعبان برای خودسازی است.

*‌ ادارات در زیباسازی شهر زنجان، مشارکت داشته باشند

علیرضا فیروزفر، شهردار زنجان نیز در این جلسه گفت: امسال بعد از گذشت 2 سال از شیوع ویروس کرونا، گشایشی در برنامه‌های نوروزی برای شهروندان ایجاد شده که امیدواریم شمار مبتلایان تا عید نوروز، کاهش بیشتری داشته باشد و مردم بتوانند استقبال بهتری نسبت به 2 سال گذشته از نوروز داشته باشند.

وی با بیان اینکه شهرداری زنجان در این راستا در حال تدارک مقدماتی برای استقبال از نوروز است، اظهار داشت: بخشی از کار زیباسازی شهر زنجان بر عهده دستگاه‌های اجرایی عضو شورای اداری استان گذاشته می‌شود تا ضمن زیباسازی بتوانیم به نوعی زشتی‌زدایی از فضای شهری داشته باشیم.

فیروزفر با اشاره به بررسی‌های صورت‌گرفته در سیمای ورودی ادارات مستقر در شهر زنجان خاطرنشان کرد: مواردی به‌صورت جداگانه برای هر دستگاه، قید شده که از مدیران دستگاه‌ها انتظار می‌رود در راستای آمادگی برای استقبال از عید نوروز نسبت به این موارد از جمله رنگ‌آمیزی دیوارها و نرده‌های مشرف به معابر، جلوگیری از نصب موانع در معابر، ساماندهی استندهای تبلیغاتی در مقابل ادارات، نوسازی رنگ‌های قدیمی دیوارها، برچیدن تابلوهای غیرضروری از روی دیوارها و نصب تابلوهای ضروری با کل مناسب در محل مناسب اهتمام ورزند.

شهردار زنجان گفت: در صورت مشارکت ادارات در زیباسازی شهر، سیمای شهر زنجان بین 30 تا 40 درصد تغییر پیدا می‌کند و مواردی که برای دستگاه‌ها قید شده، بسیار سهل هستند.

وی ابراز کرد: انجام تمام این اقدامات به تنهایی توسط شهرداری، سخت است و به همین دلیل، تقاضای مشارکت ادارات در زیباسازی شهر را داریم چرا که مردم حق دارند که از سیمای خوب شهری بهره‌مند شوند.

فیروزفر با بیان اینکه اصلاح موارد یادشده توسط ادارات و مراکز مختلف، کمک زیادی به زیبایی شهر می‌کند، افزود: انتظار از دستگاه‌ها این است که علاوه بر زیباسازی محیط ادارات برای استقبال از نوروز، این کار را به‌صورت مستمر برای همیشه انجام دهند.

اثری از معماری ایرانی– اسلامی در برخی از خیابان‌های شهر زنجان دیده نمی‌شود

شهردار زنجان خاطرنشان کرد: پیشنهادات شهرداری برای رفع موارد یادشده در قانون شهرداری‌ها مصوب 1334 در مواد 55 ، 56 ، 57 ، 85 ، 96 ، 100 ، 101 و 110 آمده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که موارد اصلاحی توسط دستگاه‌ها را تا 26 اسفند (شب نیمه شعبان) داشته باشیم، می‌توانیم آمادگی لازم برای استقبال از عید نوروز را داشته باشیم.

فیروزفر با بیان اینکه شهرداری نیز تمهیداتی در این زمینه برای استقبال از نوروز خواهد داشت، بیان کرد: گاهی مشاهده می‌شود که پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی، جدی گرفته نمی‌شود که انتظار می‌رود تمام دستگاه‌ها جایگاه پرچم در محل خود داشته  و احترام خاصی به این نماد قائل شوند.

امرالله حسنی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در این جلسه گفت: در شهرسازی و معماری ایرانی– اسلامی، اهتمام به احیا و توسعه نمادهای ایرانی– اسلامی است که رهبر معظم انقلاب نیز به آن تاکید دارند لذا از شهرداری انتظار می‌رود که اهمیت خاصی به این نکته، قائل شوند.

وی با بیان اینکه هیچ اثری از معماری ایرانی– اسلامی در برخی خیابان‌های شهر زنجان دیده نمی‌شود، افزود: متاسفانه دغدغه رهبر انقلاب در این زمینه فراموش شده در حالی که در نقشه مهندسی کشور نیز امده که نمادسازی و بازنمایی فرهنگ مقاومت و ایثار در معماری و شهرسازی متناسب با اقشار مخاطبان باشد.

علی اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان نیز با بیان اینکه بخشی از موارد یادشده را در واحدهای اداری می‌توانیم ساماندهی کنیم اما برخی مدارس با دیوارهای خاص در مراکز خاص شهر قرار دارند، گفت: در صورتی که شهرداری، طرح جامع زیباسازی را ابلاغ کند دستگاه‌ها نیز نسبت به وظایف و جایگاه خود توجیه می‌شوند و خروجی مناسب و مطلوبی هم خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای استقبال معماری ایرانی زیباسازی شهر استان زنجان افکار عمومی شهر زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۸۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترس نتانیاهو از بازداشت؛ بی بی دست به دامان خانواده اسرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نتانیاهو برای جلوگیری از بازداشتش دست به دامن خانواده‌های اسرا شده است.

در همین ارتباط نیز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نتانیاهو از خانواده‌های اسرای اسرائیلی خواسته دیوان کیفری بین‌المللی را جهت جلوگیری از صدور حکم بازداشت او و دیگر مقامات اسرائیلی تحت فشار قرار دهند.

به تازگی پایگاه مرکز مطالعاتی العربی الجدید در مقاله‌ای به بررسی اقدامات فوری محافل قضایی و دیپلماتیک رژیم صهیونیستی که نشان از وحشت این رژیم از احتمال صدور حکم بازداشت قضایی ضد سرکردگان تل‌آویو حکایت دارد، پرداخته است و می‌نویسد که رژیم اسراییل هجمه قضایی و دیپلماتیک گسترده‌ای را برای ممانعت از صدور حکم دادگاه لاهه ضد مسئولان ارشد سیاسی و نظامی خود به کار گرفته است، اما محافل اسراییلی امکان موفقیت این تلاش‌ها را بسیار اندک می‌دانند.

بر اساس این گزارش مسئولان اسراییلی معتقدند که دادگاه لاهه به احتمال فراوان حکم بازداشت تعدادی از مسئولان ارشد این رژیم از جمله بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر را در خصوص جنایت‌های انجام شده در جنگ غزه صادر خواهد کرد. این موضوع را ۵ تن از مسئولان ارشد اسراییلی و غیر اسراییلی به روزنامه نیویورک تایمز اطلاع دادند.

بر اساس این گزارش سران اسراییل نگرانی عمیقی از پیامدهای صدور این حکم دارند. در همین رابطه روزنامه اسراییل هیوم گزارش داد که یسراییل کاتس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک این رژیم در خارج دستور داده تا آمادگی‌های لازم برای مقابله با گسترش اعتراض‌های جهانی نسبت به رفتار نتانیاهو و ارتش اسراییل در صورت صدور این حکم را داشته باشند.

هاآرتص نیز گزارش داد که کارشناسان حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی نسبت به صدور حکم بازداشت مسئولان اسرائیلی هشدار داده و تاکید کرده‌اند که صدور چنین حکمی می‌تواند محدودیت‌های دیگر نظیر منع فروش تسلیحات به اسراییل و دیگر تحریم‌های اقتصادی را در پی داشته باشد. در همین رابطه وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی تلاش گسترده‌ای برای جلوگیری از صدور این حکم انجام می دهد.

در همین رابطه نتانیاهو و ران دیریمر وزیر امور راهبردی اسراییل تماس‌های گسترده‌ای را با نمایندگان کشورهای امضا کننده منشور دادگاه لاهه و اعضای این دادگاه برقرار کرده‌اند تا آنها را به عدم صدور حکم بازداشت قانع کنند. کارشناسان اسراییلی معتقدند که نتانیاهو به علت کوتاهی در انجام اقدام‌های قضایی برای قانع کردن دادگاه لاهه بامشکل بزرگی مواجه شده است.

«إلیاب لیبلیخ» استاد حقوق بین الملل دانشگاه تل آویو در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد که تخریب گسترده‌ای که ارتش اسراییل در غزه مرتکب شده، دادگاه‌های بین‌المللی را به این اعتقاد رسانده که اسرائیل نیت قبلی برای آسیب زدن به فلسطینیان و گرسنه نگه داشتن آنها و اخراج آنها از غزه و حتی نسل کشی آنها داشته است.

«روعی شیندروف» معاون سابق مستشار حقوقی اسراییل در حقوق بین‌الملل نیز در این زمینه معتقد است که صدور حکم بازداشت می تواند ادله کافی برای متهم کردن مسئولان اسراییلی به ارتکاب جنایت‌های جنگی را فراهم کند.

«متان غوتمان» استاد حقوق بین‌الملل در دانشگاه رایخمان در این باره تصریح کرد که صدور حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر سرکردگان رژیم صهیونیستی به این معنا است که این افراد در هنگام سفر به هر کشوری از میان کشورهای امضا کننده منشور دادگاه لاهه ممکن است بازداشت شده و به این دادگاه تحویل داده شوند.

غوتمان در تحلیل خود در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که در صورت صدور این حکم، نتانیاهو به فهرست طاغوت‌ها و جنایتکارانی اضافه می‌شود که پیش از این چنین احکامی علیه آنها صادر شده است. از جمله آنها می‌توان به عمر البشیر رئیس جمهور سابق سودان و جوزف کونی فرمانده ارتش سابق اوگانادا اشاره کرد.

کد خبر 6093657

دیگر خبرها

  • ترس نتانیاهو از بازداشت؛ بی بی دست به دامان خانواده اسرا شد
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • افکار عمومی آمریکا نمی‌تواند نسبت به جنایات در غزه بی‌تفاوت باشد
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • پیروزی اینتر در نخستین قضاوت تمام زنانه سری A
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد