Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@02:49:16 GMT

کیف پول های مناسب بایننس کوین کدامند؟

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۹۱۸

کیف پول های مناسب بایننس کوین کدامند؟

اقتصاد آنلاین – نگارامین‌ پور؛ در سال 2017 زمانی که بزرگ‌ترین صرافی جهان یعنی بایننس تشکیل شد، مانند دیگر صرافی‌ها اقدام به ایجاد و عرضه توکن مخصوص و بومی صرافی خود، یعنی BNB یا بایننس کوین کرد. این رمزارز توکن اصلی صرافی بایننس است که در حال حاضر شبکه بلاک‌چین مخصوص به خود را داشته و با ارزش بازاری بیش از 62 میلیارد دلار در جایگاه 4 ارزهای دیجیتال قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف صرافی بایننس از ایجاد توکن مخصوص به خود این بود که کاربران بتوانند کارمزد تراکنش‌هایی که در این صرافی انجام می‌دهند را با این توکن پرداخت کنند. علاوه بر این، توکن‌های BNB  را می‌توان در صرافی‌های ارز دیجیتال مختلف مبادله کرد.

اما برای نگهداری رمزارز بایننس کوین از کدام کیف پول‌ها می‌توان استفاده کرد؟

برای ذخیره و نگهداری بایننس کوین از کیف پول‌های آنلاین و سخت‌افزاری می‌توان استفاده کرد. کیف پول‌های آنلاین شامل کیف پول‌های موبایلی، دسکتاپ و تحت وب بوده و کیف پول‌های سخت‌افزاری ابزارهایی فیزیکی و کوچک شبیه فلش یا یک کارت هستند.

اتمیک ولت (Atomic wallet)، اج ولت (Edge Walle) و کوینومی (Coinomi ) از جمله کیف پول‌های دیجیتال هستند که این توکن را پشتیبانی کرده و می‌توان توکن BNB  را روی آنها ذخیره کرد.

همچنین از کیف پول‌های سخت‌افزاری مناسب بایننس کوین می‌توان به تراست ولت (trust wallet) لجر نانو اس (Ledger Nano S) و ترزور (Trezor) اشاره کرد.

در این بین لازم به ذکر است از آنجا که کیف‌ پول‌های سخت‌افزاری به اینترنت متصل نیستند، از امنیت بالاتری برخوردار هستند. اگر فردی قصد استفاده از کیف پول‌های نرم‌افزاری دارد، باید در ابتدا مطمئن شود که کیف پول مورد نظر از کاربرانی با آی‌پی ایران پشتیبانی می‌کند تا به مشکل بر نخورد.

کیف پول‌های سخت‌افزاری تراست ولت، لجر و ترزور برای کاربران ایرانی طرفدار بایننس کوین در دسترس است.

اخبار مرتبط ۱۷:۰۰:۱۹ ستایش بیت کوین توسط بنیان گذار اپل ۱۶:۴۳:۱۵ رمزارزها در میان پرخطرترین کلاهبرداری ها در آمریکا ۱۵:۵۶:۴۱ کیف پول های مناسب بیت کوین کدامند؟ ۱۵:۲۶:۵۸ رکورد بیت کوین در روسیه به دنبال سقوط روبل ۱۴:۱۳:۳۰ استراتژی جدید آمریکا برای بازار رمزارزها از هفته آینده ۱۳:۰۱:۰۴ ایرانیان کجای بازار رمزارزها ایستاده‌اند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال اتریوم رمز ارز تتر معاملات رمز ارز پول های سخت افزاری بایننس کوین کیف پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد

به گزارش «تابناک» به نقل از زومیت، شرکت تحلیل داده‌‌ی گلس‌نود (Glassnode) در جدیدترین گزارش هفتگی خود به بررسی تأثیر هاوینگ بر دنیای ارزهای دیجیتال پرداخته است. هاوینگ به رویداد دوره‌ای بلاک چین بیت کوین گفته می‌شود که در آن، پاداش استخراج هر بلاک جدید به نصف کاهش پیدا می‌کند.

هاوینگ تقریباً هر چهار سال یک‌بار رخ می‌دهد و آخرین مورد آن چند روز پیش اتفاق افتاد. این چهارمین هاوینگ بیت کوین بود و پاداش استخراج بلاک را از ۶٫۲۵ بیت کوین به ۳٫۱۲۵ بیت کوین کاهش داد.

پاداش‌هایی که ماینرها برای ساخت بلاک‌های شبکه دریافت می‌کنند، تنها راه برای تولید بیشتر این ارز دیجیتال هستند. یکی از ویژگی‌های شبکه این است که فارغ از شرایط حاکم بر استخراج، این پاداش‌ها با نرخی تقریباً ثابت توزیع می‌شوند. این امر به‌لطف مفهومی به نام سختی (Difficulty) در بلاک چین امکان‌پذیر شده است و شبکه ازطریق این مفهوم، میزان سختی استخراج را برای ماینرها تنظیم می‌کند.

زمانی‌که ماینرها قدرت محاسباتی بیشتری به شبکه تزریق می‌کنند، سرعت عملکردشان بالا می‌رود و بلاک‌های بیشتری استخراج می‌کنند. از آنجاکه پاداش‌ها باید با نرخ ثابت توزیع شوند، هنگام تنظیم بعدی سختیِ شبکه، این مقدار افزایش می‌یابد و بدین‌ترتیب سرعت ماینرها به سطح مطلوب بازمی‌گردد.

یکی از پیامدهای سختی شبکه، رشد تقریباً ثابت عرضه‌ی بیت کوین بین رویدادهای هاوینگ است. نمودار بالا نشان می‌دهد عرضه‌ی بیت کوین در طول تاریخ چگونه تغییر کرده است. از آنجاکه عرضه‌ی بین هاوینگ‌ها تقریباً ثابت است، نرخ تورم پادشاه رمزارزها در این بازه‌ها بدون‌تغییر باقی می‌ماند. به همین ترتیب، نرخ تورم در رویدادهای هاوینگ، همگام با عرضه، به نصف کاهش پیدا می‌کند.

 نمودار بالا مقایسه‌ای از نرخ تورم بیت کوین را در مقابل طلا درطول سال‌های اخیر نشان می‌دهد

بدیهی است که آنچه توصیف شد، در هاوینگ اخیر نیز رخ داد و نرخ تورم بیت کوین بار دیگر کاهش یافت. در دوره‌ی گذشته، نرخ تورم سالانه‌ی بیت کوین حدود ۱٫۷ درصد بود و در دوره‌ی جدید به ۰٫۸۵ درصد رسیده است.

به‌لطف تغییرات اعمال‌شده در سختی شبکه‌ی بیت کوین، این رمزارز موفق شد درمقایسه‌با طلا رکورد جدیدی ثبت کند. طبق داده‌های گلس‌نود، برای اولین‌بار در تاریخ، نرخ انتشار پایدار بیت کوین (۰٫۸۳ درصد) از طلا (حدود ۲٫۳ درصد) پایین‌تر آمده که این رویداد، نشان‌دهنده‌ی انتقال تاریخیِ عنوان «کمیاب‌ترین دارایی» به بیت کوین است.

این مقاله حاوی توصیه‌ی اقتصادی نیست. خطر از‌‌دست‌‌دادن سرمایه در هر سرمایه‌گذاری‌‌‌ وجود دارد و سرمایه‌گذار باید پس از مطالعه و تحقیق، خودش تصمیم نهایی را اتخاذ کند و مسئولیت آن را بر‌‌عهده بگیرد.

دیگر خبرها

  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • متعصب ترین استقلالی لیگ اینجا است (عکس)
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار