Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس ژائله، روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این گواهی ها برای صدور بیش از ۷۸۲ هزار و ۳۷۲ تن کالای صادراتی به ارزش ۴۲۴ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۴۰۸ دلار در حوزه های مختلف صادر کرده است.

وی اظهار داشت: عمده کالاها و محصولات صادر شده از جمله شامل کالاهای صنعتی، محصولات صنایع غذایی، ماشین آلات و وسایل مکانیکی و قطعات، محصولات پتروشیمی و شیمیایی، سنگ و مواد کانی و معدنی و محصولات دامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: در این مدت یک هزار و ۱۱۰ فقره کارت بازرگانی از سوی این اتاق صادر و تمدید شده که از این تعداد ۹۹ کارت حقیقی و ۲۴۵ فقره کارت حقوقی صادر و ۱۸۳ کارت حقیقی و ۵۸۳ کارت حقوقی تمدید شده است.

ژائله، تعداد کارت های عضویت صادره و تمدید شده در ۱۱ ماه سال جاری را ۴۵۵ فقره اعلام کرد و ادامه داد: از این تعداد ۲۱۰ کارت حقیقی و ۷۶ کارت حقوقی صادر و ۹۶ کارت حقیقی و ۷۳ کارت حقوقی تمدید شده است.

وی یادآوری کرد: در این مدت ۱۷ هزار و ۷۶۳ جلد کارنه تیر از سوی اتاق بازرگانی تبریز صادر و ثبت شده که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سه هزار و ۴۲۷ فقره افزایش یافته است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز با اشاره به کسب رتبه اول این اتاق در حوزه آموزش در بین اتاق های کشور، گفت: در ۱۱ ماه سال جاری ۸۱ دوره آموزشی عمومی و دوره آموزشی

ADR- CPC بین المللی رانندگان حرفه ای و حمل کالاهای خطرناک از سوی این اتاق تشکیل شده است.

ژائله، افزود: در این دوره ها ۱۲ هزار و ۹۶۰ نفرساعت آموزش عمومی، پنج هزار و ۶۴۰ نفرساعت آموزش بین الملل شرکت کرده و برای ۶۰۰ نفر هر کدام ۱۶ ساعت و در مجموع ۹ هزار و ۶۰۰ نفرساعت آموزش کارت بازرگانی ارایه شده است.

وی با اشاره به فعال سازی مرکز پژوهش ها و ستاد نوآور و فن آور اتاق بازرگانی تبریز، اظهار داشت: در حوزه بین الملل اتاق تبریز ۱۰ هیات‌ خارجی را به صورت حضوری و هفت هیات را نیز به صورت وبینار پذیرش کرده است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: در این مدت اتاق تبریز ۸۱۵ مورد مشاوره‌ برای اعضا و غیر اعضا ارایه کرده و چهار مورد طرح‌ پایش محیط کسب و کار انجام داده است.

ژائله، ادامه داد: در ۱۱ ماه سال جاری ۳۷ جلسه کارگروه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و ۱۱ جلسه اصلی در این اتاق تشکیل شده و ۶۶ دستور جلسه، ۸۱ مصوبه استانی، ۶۰ پیشنهاد ملی، ۱۶ دستاورد ملی و استانی، ۲۱ مصوبه اجرا شده و ۶۰ مصوبه در حال پیگیری استانی حاصل تشکیل این جلسات است. 

وی با اشاره به وظایف شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار داشت: این شورا محلی برای تبادل نظر و گفت و گوی دولت، بخش خصوصی و قوه قضاییه است و وقتی مصوبه ای در آن تصویب می شود قطعا سازمان دولتی مزبور موظف به اجرای آن است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: اخیرا شائبه ای مبنی بر انتقاد استاندار آذربایجان شرقی از اجرایی نشدن مصوبات شورای گفت و گوی استان مطرح شده است که سخنان استاندار خطاب به مدیران دولتی و تاکیدی به آنان برای پیگیری درست مصوبات شورا بود.

ژائله، افزود: اتاق تبریز کار پیگیری مصوبات را به درستی انجام داده و قطعا اجرای مصوبات بر عهده اتاق نبوده و بخش های دولتی موظف به اجرا هستند و سخنان استاندار نیز ناظر بر این موضوع بود.

وی با بیان اینکه باید قدردان کارآفرینان و فعالان اقتصادی جامعه بود، یادآوری کرد: باید از افرادی که به افزایش اشتغال و درآمدزایی در کشور کمک کرده اند، قدردانی کرد چراکه بخش خصوصی در زمان و شرایط کنونی، بار سنگینی را به دوش می کشد. 

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران آذربایجان شرقی تبریز توسعه صادرات صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران آذربایجان شرقی تبریز اتاق بازرگانی ایران آذربایجان شرقی تبریز توسعه صادرات صادرات غیر نفتی معادن و کشاورزی تبریز رییس اتاق بازرگانی تمدید شده بخش خصوصی گفت و گوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۸۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه