Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@15:10:29 GMT

به جِد، به دنبال محرومیت‌زدایی در حوزه سلامت هستیم

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۹۳۵۲

به جِد، به دنبال محرومیت‌زدایی در حوزه سلامت هستیم

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در آیین افتتاح بخش ۲۴ تخت خوابی مراقبت‌های ویژه بیمارستان "شهید محمدی" بندرعباس بیان کرد: محرومیت‌زدایی در سلامت را با راه‌اندازی مراکز بهداشتی در دستور کار داریم که با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنیم.

 به گزارش ایسنا، دکتر بهروز رحیمی عنوان کرد: ویروس منحوس کرونا با تمام مشکلات و گرفتاری‌هایی که برای کشور ایجاد کرد، اما باعث شد نگاه‌ها به حوزه سلامت ویژه‌تر شود و اهمیت کار همکاران ما در بخش‌های مختلف بهداشتی و درمانی برای عموم مردم پررنگ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: از دیگر مباحثی که مورد اهمیت بیشتر قرار گرفت، خدمت رسانی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بود که مکلف شدیم با نگاهی متفاوت برای گسترش این بخش‌ها در کشور تلاش بیشتری کنیم.

رحیمی بابیان این‌که در بندرعباس بخش مجهز مراقبت‌های ویژه به ظرفیت درمانی استان هرمزگان اضافه شد، اظهار کرد: یکی از نیازهای حوزه درمان بندرعباس، کمبود تخت در بخش مراقبت‌های ویژه بود که به لطف خدا تعداد ۲۴ تخت آی سی یو با اعتباری بالغ‌ بر ۳۵۰ میلیارد ریال به ظرفیت درمانی این شهرستان اضافه شد که کار بزرگی بود.

وی بابیان این‌که راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان "شهید محمدی" نیازمند نیروی تخصصی کادر درمان است بیان کرد: مجوزهای لازم برای جذب و به‌کارگیری تعداد مورد نیاز کادر درمانی برای ارائه خدمت به مردم در این بخش از سوی وزارت بهداشت صادر شده است که به‌زودی جهت تأمین نیروی انسانی در این بیمارستان اقدام خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در حال ساخت بندرعباس را از اتفاقات مهم و ارزشمند استان هرمزگان برشمرد و بیان کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم و ارزشمند حوزه درمان استان هرمزگان پروژه درمانی در حال ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی بندرعباس است که با افتتاح و راه‌اندازی این بیمارستان خدمات ارزشمندی در حوزه درمان به مردم منطقه ارائه خواهد شد که تأمین منابع آن جهت تجهیز و راه‌اندازی در دستور کار وزارت بهداشت است و در تلاش هستیم که تا شهریور سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری برسد.

 وی بابیان این‌که در مجموعه وزارت بهداشت حدود ۶۰۰۰ هزار پروژه عمرانی در حال ساخت است گفت: در سراسر کشور حدود ۶۰۰۰ هزار پروژه بهداشتی و درمانی در حال ساخت داریم که بیش از ۴۰۰۰ هزار از آن‌ها در حوزه بهداشتی است که اولویت ما در یک بازه زمانی خاص بهره‌برداری از این پروژه‌هاست که یکی از مزایای مهم آن‌ها، کاهش هزینه‌های مردم و دولت در حوزه سلامت خواهد بود و از سوی دیگر موضوع محرومیت‌زدایی در سلامت را نیز با راه‌اندازی مراکز بهداشتی در دستور کار داریم  که با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنیم تا در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱ بخش عمده آن را تکمیل و برای خدمت رسانی به مردم به بهره‌برداری برسانیم.

رحیمی بابیان این‌که در حوزه تأمین نیروی انسانی مذاکرات لازم را با سازمان‌های ذی‌ربط انجام داده‌ایم گفت: همه پروژه‌های بهداشتی و درمانی مذکور برای ارائه خدمات سلامت به مردم نیازمند تأمین نیروی انسانی هستند که طبق شاخصه‌های جمعیتی و منطقه‌ای برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌ایم و پس از اخذ مجوزهای لازم، در سال آینده آزمون جذب و به‌کارگیری در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان را برگزار خواهیم کرد.

بنابر اعلام وبدا، وی در پایان خاطرنشان کرد: پیرو دستور وزیر بهداشت که اخیراً به استان هرمزگان سفر کرده بودند، به‌عنوان معاونت پشتیبان کل مجموعه وزارت بهداشت در این استان حضور پیدا کردیم و با بررسی زیرساخت‌های موردنیاز برای تأمین کلیه اعتبارت مالی، نیروی انسانی، تأمین مصارف و تجهیزات تمام تلاش خود را خواهیم کرد که موانع موجود بر سر راه نظام سلامت استان را برداشته و هر آنچه در شان مردم عزیز این استان در راستای تأمین حوزه سلامت است را محقق کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت سلامت مراقبت های ویژه استان هرمزگان وزارت بهداشت نیروی انسانی حال ساخت راه اندازی حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت