Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حقوقی گفت: از مزیت‌های سامانه یکپارچه مجوزدهی این است که هیئت مقررات زدایی تمامی اقدامات دستگاه‌ها در جهت صدور مجوز را رصد می‌کند و هر شرایطی که زائد و یا مانع فعالیت کسب و‌کار‌ها باشد از سیستم صدور مجوز‌ها حذف می‌کند.

حامد دهقان در گفت‌وگو با میزان، در خصوص مزیت‌های راه اندازی سامانه یکپارچه مجوزدهی گفت: با توجه به قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، یکی از وظایفی که بر عهده هیئت مقررات زدایی گذاشته شده، تدوین صدور مجوز کسب و کار است، در این میان مجوز‌هایی وجود دارد که با توجه به شرایط موجود عملا باعث ایجاد سد بر سر راه کسب و کار‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بارگزاری و ثبت نام از طریق درگاه ملی مجوز‌های کشور با توجه به قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ وزارت اقتصاد مرجع و متولی درگاه ملی مجوز‌های کشور است و تمامی دستگاه‌هایی که متولی صدور مجوز هستند باید در این درگاه ثبت نام کنند.

این کارشناس حقوق تصریح‌کرد: از مزیت‌های سامانه یکپارچه مجوزدهی این است که هیئت مقررات زدایی تمامی اقدامات دستگاه‌ها در جهت صدور مجوز رصد می‌کند و هر شرایطی که زائد و یا مانع فعالیت کسب و‌کار‌ها باشد از سیستم صدور مجوز‌ها حذف می‌کند. از طرف دیگر بر صدور مجوز نظارت می‌کند و این امر با توجه به اینکه اکثر دستگاه‌هایی که اقدام به صدور مجوز می‌کنند ذینفع هستند و نمیخواهند دست در این سیستم زیاد شود مانع ایجاد این سامانه تا به حال شده اند.

دهقان یادآور شد: بارگذاری درخواست صدور مجوز‌در این سامانه موجب می‌شود تا دستگاه‌ها به دنبال مردم برای ارایه مجوز باشند نه مردم به دنبال دستگاه‌ها جهت صدور مجوز بدوند؛ در این شرایط با بارگذاری اطلاعات در سامانه یکپارچه مجوز دهی صاحبان کسب و کار پس از بارگذاری اطلاعات لازم در این سامانه کسب و‌کار خود را شروع می‌کنند و به صورت اتوماتیک در سایر دستگاه‌ها استعلام‌ها انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: این سامانه ضمن اینکه صدور مجوز را برای کسب و کار‌ها تسهیل می‌کند باعق می‌شود بسیاری از شرایط زائد و مانع برای صدور مجوز را از طریق هیئت مقررات زدایی حذف شود. از طرف دیگر اگر دستگاهی در صدور مجوز تخطی کند با توجه به اینکخ این امر عمل ضد رقابتی تلقی می‌شود قابل شکایت در شورای رقابت است و دستگاه خاطی در این مورد به‌مجازاتی که در قانون پیش‌بینی شده محکوم خواهد شد.

این کارشناس حقوق با اشاره به اینکه فعالیت کسب و‌کار‌ها با راه اندازی سامانه یکپارچه اخذ مجوز تسریع می‌شود، تصریح کرد: این طرح در مجلس با هدف تسهیل در صدور مجوز کسب و‌کار به تصویب رسیده و مجوز‌ها را به دو دسته ثبت محور و تایید محور تقسیم کرده است.

مجوز کسب و کار‌های خُرد به صرف ثبت نام در سامانه می‌توانند کار خود را شروع کنند که به اینگونه مشاغل ثبت محور گفته می‌شود که از مزایای این دستگاه سهولت و تسریع در صدور مجوز برای کسب و کار‌ها است که به صورت آنلاین استعلامات از دستگاه‌های مربوط اخذ و مجوز صادر می‌شود.

عدم پاسخگویی دستگاه‌ها عامل عدم صدور مجوز نیست و مجوز‌ها صادر می‌شود و دستگاه‌ها در مهلت مقرر باید به آن پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید: تسهیل کسب‌وکار مهم‌ترین گام نقشه راه ۲ سال آتی/ مراحل گرفتن مجوز‌ها باید شفاف باشد

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی کسب و کار مجوز کسب و کار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کسب و کار مجوز کسب و کار فعالیت کسب و کار ها هیئت مقررات زدایی مجوز کسب و کار صدور مجوز دستگاه ها مجوز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!

در حالی هفته گذشته، رئیس سازمان توسعه تجارت از عرضه اولین خودروهای برقی از فردا (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه) خبر داد که طبق شنیده‌ها، مدیر سامانه یکپارچه خودروها عنوان کرد که عرضه خودروهای وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است؛ بنابراین هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش ایسنا، سه‌شنبه هفته گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) بود که رئیس سازمان توسعه تجارت از عرضه خودروهای وارداتی و برقی از روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خبر داد. به گفته ضیغمی، طبق سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شده است که سامانه فروش خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت ماه فعال و خودروهای برقی و وارداتی نیز عرضه شوند.

به دنبال این موضوع، موضوع را از مدیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی مورد پیگیری قرار دادیم؛ بر اساس این پیگیری مدیر سامانه یکپارچه خودروها اعلام کرد که هنوز اطلاعات به صورت دقیق در دست نیست و جلسات پیرامون این موضوع ادامه دارد.

اما شنیده‌ها حاکی از آن است که این مقام مسئول در روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده است: «عرضه خودروهای وارداتی در روز یکشنبه مختص ثبت‌نام کنندگان قبلی است و فعلا برنامه‌ای برای ثبت‌نام جدید وجود ندارد.»

چندین نوبت دیگر نیز این موضوع را مورد پیگیری قرار گرفته است، اما هنوز پاسخی در این خصوص دریافت نشده است؛ ضمن اینکه سایت سامانه عرضه خودروهای وارداتی نیز در حال به‌روزرسانی است و اگر قرار باشد از فردا عرضه‌ای صورت بگیرد، هنوز اطلاعیه‌ای از این عرضه اطلاع‌رسانی نشده است.

دیگر خبرها

  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست