Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست «شورای عمومی وحدت» با حضور ارکان شورا و نمایندگان شوراهای استانی روز جمعه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۰ در مجتمع «آدینه تهران» برگزار شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم،‌ نخستین شورای عمومی وحدت با حضور ارکان شورا و نمایندگان شوراهای استانی روز جمعه 20اسفندماه 1400 در مجتمع آدینه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیر عالی جامعه روحانیت با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره «جهاد تبیین» که فرمودند:«اگر چنانچه یک جمع دانای عاقلِ علاقه‌مندِ مؤمنِ اهل‌فکرِ متّکی به مبانی دینی را بگمارید به اینکه آینده را تصویر کنند، آینده‌ی روشن و خوبی را تصویر خواهند کرد؛ مشکلاتش را فکر خواهند کرد، پیش‌بینی خواهند کرد، و پیش‌آگهی خواهند داد به مسئولین و کارگزاران کشور» گفت: همه ما باید با رفتار و نگاه عاقلانه و متفکرانه و با توجه به مبانی دینی و اسلامی در راستای جهاد تبیین بکوشیم و برای آینده برنامه‌ریزی مناسبی داشته‌باشیم. 

پورمحمدی افزود: خدا را شاکریم که جمعی از نیروهای انقلابی و ارزشی در جایگاه ریاست جمهوری، دولت، مجلس و شوراها و شهرداری‌ها قرار گرفتند و همه ما وظیفه داریم تا با حمایت‌ها و مشاوره‌ها به نیروهای انقلابی کمک کنیم تا ان‌شاءالله نتیجه کار به بهترین صورت رقم بخورد و در نتیجه مردم خوشحال شوند و تصویر زیبا و دلنشینی از مجموعه نیروهای انقلابی و ارزشی ارائه شود. 

دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز در ادامه ضمن تحلیل شرایط عمومی کشور گفت: اگرچه مشکلاتی در حوزه‌های مختلف در کشور وجود دارد ولی نباید از ظرفیت‌های بسیار زیاد کشور غافل بود‌. یکی از مهمترین ظرفیت‌های کشور وجود رهبری معظم انقلاب است که در دوران‌های مختلف حضور و راهنمایی‌های ایشان بسیار موثر و راهگشا بوده است. 

وی در ادامه وجود نیروهای خلاق، خدوم و دلسوز و جوانان متخصص و با انگیزه را از دیگر ظرفیت‌های کشور عنوان کرد که باید از آن‌ها استفاده شود و گفت: کشور امروز با 4 مشکل در  ساختار، نظامات (اداری، مالی، آموزشی و تربیتی)، فرهنگ عمومی و شفافبت فعل و انفعالات سیاسی روبرو است به گونه‌ای که اگر بهترین مدیران با بهترین‌ نیروها و بودجه را هم در نظر بگیریم باز هم تا این مشکلات برطرف نشود؛ تغییرات اساسی و تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب میسر نخواهد شد. 

پورمحمدی ضمن بیان ابعاد مشکلات ساختاری و دیوان‌سالاری در کشور درباره مسئله فرهنگ عمومی گفت: فرهنگ عمومی از دیگر مسائلی هست که متاسفانه ما از آن غافلیم و شاهد نوعی رهاشدگی هستیم و مدیریت آن در اختیار چهره‌ها و مراجع دیگر قرار گرفته است و متاسفانه فرزندان و خانواده‌های ما تحت تاثیر فرهیختگان نیستند.اگر همه چیز را درست کنیم ولی فرهنگ عمومی درست نشود؛ قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود. 

وی گفت: یکی دیگر از مشکلات ما عدم شفافیت در فعل و انفعالات سیاسی و اجتماعی است و شورای وحدت نیز برای نظم دادن به این فعل و انفعالات و شفافیت شکل گرفته است و به همین دلیل حضور اقشار در آن پیش بینی شده تا از ظرفیت‌های عمیق اجتماعی برخوردار شود.جامعه روحانیت مبارز هم به دنبال تحقق یک جامعه انقلابی و متفکر است و برای همه سلیقه‌های سیاسی که به آرمان‌های انقلاب و رهبری اعتقاد دارن احترام و ارزش قائل است.

پورمحمدی در ادامه با قرائت این بخش از سخنان مقام معظم رهبری  در دیدار اعضای خبرگان رهبری که فرمودند:  «مسائلی که به‌طور مستقیم به توده‌های مردم باز می‌گردد مانند «اتحاد ملی، اعتماد ملی، امید عمومی، اعتماد به نفس ملی، حفظ ایمان ملی، مسئله معیشت عمومی و روان بودن و آسان بودن مسائل اجتماعی مرتبط با مردم» در افزایش قدرت ملی بسیار مهم است.» گفت:  وحدت ملی برای هر کشوری حیاتی و موجب استحکام نظام سیاسی کشور است و جمهوری اسلامی نیز مهمترین پشتوانه خود را وحدت ملی و حضور یکپارچه مردم در صحنه می‌داند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورمحمدی در پایان رویکردهای «جامعه روحانیت مبارز» در رابطه با «شورای وحدت» و فعالان سیاسی  را چنین برشمرد:

1.جامعه روحانیت مبارز با تمام توان و همت از نظام جمهوری اسلامی و رهبری حمایت می‌کند و هرگونه انحراف از مواضع رهبری را خلاف و از آن تبری می جوید.
2. جامعه روحانیت مبارز تلاش می کند تا مدیریت کشور در اختیار نیروهای توانمند و  ارزش مدار و ولایی و انقلابی قرار گیرد.
3.جامعه روحانیت مبارز ضمن انجام مسئولیت الهی و روحانیتی خود مبنی بر هدایت معنوی جامعه رسالت هدایت سیاسی و اجتماعی را با جدیت تعقیب می‌کند.
4. جامعه روحانیت مبارز بر وحدت و همگرایی و همکاری همه نیروهای انقلابی و ارزشی و ولایی تاکید و تلاش خود را در این جهت ادامه می‌دهد.
5. با توجه به درخواست مجموعه‌ای از از نیروهای ولایی و انقلابی در قالب شورای وحدت مبنی بر حمایت جامعه روحانیت از آنان، جامعه روحانیت با همکاری در جایگاه هدایت نظارت و داوری با این مجموعه موافقت می کند و چنانچه این مجموعه در خط انقلاب نظام و رهبری استوار باشد این حمایت و همکاری ادامه خواهد داشت.
6. همکاری با شورای وحدت مانع از تلاش جامعه روحانیت در راستای ایجاد وحدت بین نیروهای انقلابی و ارزشی نخواهد بود.

در ادامه منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت ضمن تشریح فعالیت‌های این شورا در ایام انتخابات گفت: شورای عالی وحدت پس از موفقیت در انتخابات جلسات منظمی را در رابطه با ساختار این شورا در سطوح مختلف (محلی، استانی و ملی) و همچنین نحوه چینش شورای عالی تشکیل داد که امروز این پیش‌نویس در اختیار اعضای شورای عمومی قرار خواهد گرفت و درکارگروه‌های تخصصی بررسی خواهد‌شد.

در بخش بعدی این نشست، کارگروه‌های تخصصی اقشار، احزاب و استان‌ها برگزار شد که گزارش‌های نهایی هریک از کارگروه‌ها در نشست عمومی عصر مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیروهای انقلابی و ارزشی جامعه روحانیت مبارز فرهنگ عمومی شورای وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۷۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است. ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است.

وی افزود: ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

حسینی اظهارداشت : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات در تهران بسیار مهم است، زیرا ۱۶ نفر دیگر باید انتخاب شوند.

حسنی ابراز داشت : نمایندگان تهران به دلیل وقت آزادتر، می‌توانند بیشتر روی وظایف اصلی مجلس تمرکز کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : انتخاب هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها از اهمیت بالایی برخوردار استو در استان‌ها و شهرستان‌ها، انتخاب نمایندگان به دلیل تعداد کاندیدای کمتر، آسان‌تر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • سپاه همواره در صحنه حضور دارد
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند