Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- مرضیه ثمره‌حسینی : خیابان‌های سطح شهر در روزهای آخر سال شاهد ترافیک بسیاری هستند و پاساژها و مراکز خرید هم شلوغ شده‌اند اما فروشندگان می‌گویند بیشتر مردم تماشاچی هستند و وقتی قیمت‌ها را می‌پرسند، متعجب از قیمت‌ها و پژمرده از اینکه توان خرید ندارند،از مغازه بیرون می‌روند.مرد جوانی که در عبدل‌آباد پارچه‌فروش است می‌گوید: «بازار، امسال افتضاح است حتی از پارسال هم بدتر! مردم می‌آیند و در نهایت با گفتن یک ممنونم از مغازه بیرون می‌روند، صبح تا شب در مغازه هستیم و کلی چک و بدهی داریم اما دریغ از فروش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

شب عید است اما بازار معمولی است

شرایط اقتصادی چند سال اخیر مردم را به اولویت‌بندی در نیازها بر اساس قدرت خریدشان وادار کرده و افراد زیادی هستند که توان خرید برای عید ندارند. «مجید افتخاری»، عضو اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در مورد وضعیت بازار پوشاک امسال نسبت به سال گذشته در گفت‌وگو با همشهری آنلاین می‌گوید: «قاعدتا در این روزهای پایان سال باید در دوره رونق باشیم اما بازار اصلا شباهتی به بازار شب عید ندارد و یک بازار بسیار معمولی را شاهد هستیم.»

افتخاری با بیان اینکه وضعیت امسال نسبت به پارسال چند تغییر اساسی کرده؛ به دلایل وقوع این شرایط اشاره می‌کند و می‌افزاید: «سه دلیل را می‌شود برای وضعیت پیش‌آمده مطرح کرد: یکی از دلایل مهم افت بازار امسال، تغییر وضعیت اقتصادی مردم است. شرایط اقتصادی مردم مناسب نیست و به همین نسبت قدرت خرید آنها کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. دلیل دوم، عدم نظارت بر کار دستفروشان است. در واقع می‌شود گفت که هیچ نظارتی بر کار دستفروشی و بساط‌گستری وجود ندارد. حتی می‌شود گفت که عملا دیگر پدیده دستفروشی وجود ندارد و امروز با پدیده بساط‌گستری مواجه هستیم که هر کدام از بساط‌گستران هم به اندازه یک فروشگاه کالا گوشه خیابان می‌گذارند و این کار به بازار پوشاک آسیب جدی وارد کرده است. کالاهایی که از سوی این افراد عرضه می‌شود قاچاق است اما متاسفانه هیچ برخوردی با اینها که کارشان غیرقانونی است از سوی دستگاه‌های مسئول صورت نمی‌گیرد و تعلل مسئولین باعث شده امروز شبکه توزیع پوشاک در اختیار متخلفین باشد.»

عضو اتحادیه پوشاک تهران با بیان اینکه وضعیت دستفروشی و بساط‌گستری امسال نسبت به سال‌های گذشته بدتر شده، می‌گوید: «این شرایط در برخی مناطق از جمله چهارراه امیر اکرم و سه‌راه جمهوری و هفت تیر که بورس پوشاک است بدتر است و سبب شده است مغازه‌های این راسته‌ها تعطیل شوند. چرا که این بساط‌گستران برعکس مغازه‌داران قائل به هیچ قانونی نیستند و هیچ عوارضی نمی‌دهند و تا نصف شب هم مشغول کار هستند در حالی که مغازه‌داران موظف هستند ساعت 10- 11 شب مغازه خود را تعطیل کنند.»

افتخاری دلیل سوم کسادی بازار شب عید امسال را جولان فروشگاه‌های آنلاین و مجازی می‌داند و می‌گوید: «فروش‌های آنلاین و مجازی و همچنین مزون‌ها در نبود نظارت، کالاهای قاچاق را به راحتی عرضه می‌کنند و فعالیت این شبکه‌های زیرزمینی مزید بر علت شده تا امسال در شبکه عمده‌فروشی پوشاک، فروش به صورت خیلی معناداری افت پیدا کند و شبکه تک‌فروشی هم افت قابل ملاحظه‌ای را تجربه کند.»

کد خبر 663517 برچسب‌ها قاچاق نوروز گرانی لباس و پوشاک خرید دستفروش - دستفروشی - دستفروشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قاچاق نوروز گرانی لباس و پوشاک خرید دستفروش دستفروشی دستفروشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  فرماندار شهرستان فریدن گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان مجموع اعتبار جذب شده در زمینه اشتغالزایی شهرستان فریدن بوده که زمینه اشتغال هزار و ۷۱۶ نفر فراهم شده است. در سال ۱۴۰۲ نیز هزار و ۲۰۰ نفر با اعتبار جذب شده و پرداخت تسهیلات ۱۶۲ میلیاردتومانی مشغول کار و فعالیت شدند.


عباس نصیری بخشدار بخش زنده رود فریدن نیز گفت: تلاش شده است با پرداخت تسهیلات کم بهره در سطح روستا‌های بخش زنده رود این شهرستان و ایجاد کارگاه‌های اشتغالزایی، زمینه کار و فعالیت را برای کارآفرینان، مردم روستا و جوانان فراهم سازیم که این امر در سال جاری با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم با جدیت بیشتری در جهت پویایی اقتصاد روستا‌ها پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اصغر احمدی تولید کننده و کارافرین روستای چهلخانه فریدن گفت: ۵ کارگاه خیاطی در سطح روستا‌های شهرستان فریدن و شهرستان‌های های همجوار با محوریت کارگاه روستای چهلخانه مشغول فعالیت هستند که در همین راستا برای ۱۵۰ نفر از مردم روستا بویژه بانوان اشتغالزایی صورت گرفته است.

این تولید کننده پوشاک افزود: از صفر تا صد فرایند تولید پوشاک شامل بُرش، خیاطی، سنگ‌شور و بسته بندی در روستا صورت می‌پذیرد و در نهایت پوشاک تولیدشده به سراسر شهر‌های کشور ارسال و همچنین به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس