Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدمراد بیات » روز شنبه در آیین گشایش شهرک استارتاپی کشاورزی و امنیت غذایی و صنایع وابسته و کارخانه نوآوری سورین در شهرستان ی فردیس  استان البرز افزود:  امنیت غذایی  و توسعه سبد یکی از مسایل مهم کشور است و باید فناوری را در خدمت کشاورزی به کار گرفت.

وی ادامه داد: استارتاپ هایی که در حوزه امنیت غذایی و توسعه بخش کشاورزی می توانند کار کنند باید  بهره گیری از فناوری های روز دنیا به کار گرفت زیرا در این بخش حوزه فناوری ضعیف عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل مرکز فرهنگسازی و آموزش بانکداری  الکترونیک شبکه بانکی  کشور (فابا)  اظهار داشت: باید فناوری برای توسعه بخش کشاورزی و امنیت غذایی کشور مورد استفاده قرار داد تا  ضایعات مصرف کشاورزی کاهش یابد و محصولات ارگانیگ راح تر به دست مردم برسد.

وی  گفت: اپلیکیشن های زیادی می تواند در این بخش شکل بگیرد و به صورت مستقیم در خدمت مجموعه بخش کشاورزی قرار گیرد.

بیات افزود: وقتی بخواهیم محصولاتی از قبیل گردو و  سیب زمینی برداشت شود ابزار آلات زیادی در دنیا به وجود امده و در کشور ایران می تواند توسعه یابد و می تواند این کارخانه  در خدمت آنها باشد.

«رشید جلالی»  مدیر عامل شهرک استارتاپی کشاورزی و امنیت غذایی و صنایع وابسته به کارخانه نوآوری سورین  نیز گفت: برای شرکت دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان خیلی جای کار کردن وجود دارد که باید در کشور به ویژه در بخش کشاورزی انجام شود؛ در بخش کشاورزی ضایعات  بسیار فراوان اما  پیشرفت ها اندک است.

وی افزود: از این رو تصمیم گرفته شد تا این شهرک استارتاپی و کارخانه نوآوری  راستای امنیت غذایی  راه اندازی شود  که ی تواند اقتدار ، استقلال ، خودکفایی و امنیت ملی را حفظ کند.

جلالی  اظهار داشت: وقتی حداقل های معیشتی فراهم باشد وابستگی به کشورهای دیگر کمتر می شود؛  امنیت غذایی دارای ابعاد مختلفی از جمله سالم سازی غذایی، دسترسی مردم به مواد غذایی در همه فصول و غنی سازی است.

وی  گفت:  با استفاده از راه های مختلف نوآوری و روش های جدید فناوری  در کشاورزی مانند ایجاد گلخانه های طبقاتی می توان از محصول سالم برخوردار شد.

در حاشیه گشایش این شهرک محصولاتی در زمینه پلیمرهای زیست تخریب پذیر  توسط  شرکت های استارتاپی و دانش بنیان  به نمایش گذاشته شد.

همچنین  محصولاتی در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی مانند  «هیدروژین ابرجاذب»  که تا ۵۰۰ برابر وزن خود می تواند آب را جذب و به مرور رها کنند با کاربرد آبیاری کشاورزی در دید حاضران قرار گرفت.

محصولات دیگر زیست محیطی مانند رنگ ضد ویروس و ضد باکتری تایید علمی از مراجع دانشگاه مک مستر کانادا و پژوهشگاه رنگ و پوشش داخل کشور در حوزه نانوتکنولوژی در حاشیه افتتاح کارخانه نوآوری کشاورزی فردیس به نمایش گذاشته شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی البرز فردیس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی البرز فردیس وزارت جهاد کشاورزی البرز فردیس کشاورزی و امنیت غذایی کارخانه نوآوری بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان رضوی در حکم انتصاب محمدعلی زلفی‌گل خطاب به علی اسماعیلی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب می‌شوید.

در این حکم آمده است: امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.

در این حکم با اشاره به ماموریت رییس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی تعامل و تکامل هم‌افزا با استانداری، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی، ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکت ها و واحدهای فناور، بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری، مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری منطقه، طراحی ساز و کار لازم برای تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری تاکید شده است.

همچنین در این حکم توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح‌های اشتغال زایی دانش بنیان و تغییر فرصت کار جویی به کارآفرینی، تدوین ساز و کار علمیاتی برای تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری های نوظهور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و غیر دولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، تلاش در جهت ایجاد قطب‌های فناوری، سیاستگزاری، برنامه ریزی و جذب فن آموز، دستیار و پسادکترای فناوری، مهندسی پروژه‌های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریز پروژه‌ها و واگذاری آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان برای اجرا مورد اشاره قرار گرفته است.

پیش از این دکتر مسعود میرزایی شهرابی این سمت را بر عهده داشت که در آذرماه سال گذشته به ریاست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد.

علی اسماعیلی متولد سال ۱۳۶۳ شهر آمل و دانش‌آموخته رشته مهندسی هوا فضا و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مرتبه استادیار است که پیش از این نیز معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بود.

وی همچنین حدود ۱۰ سال تجربه کار در زیست‌بوم فناوری و استارتاپی در خارج از کشور را دارد و دارای بیش از ۹۰ مقاله علمی - پژوهشی در نشریات علمی بین‌المللی است.

از افتخارات کسب شده اسماعیلی می‌توان به دانشجوی نمونه کشوری، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد، دانش‌آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان، جوان ایرانی برتر در حوزه فناوری‌های نوین در خارج از کشور اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی