Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه یونسی گفت:در گشت مشترک بازرسان تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان برای رصد بازار شب عید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای همدان بازرسی شد.

چند قدمی به پایان سال باقی نمانده و مردم برای استقبال از سال نو و فصل بهار آماده می‌شوند، از نیمه دوم اسفند ماه بازار رونق می‌گیرد و خرید‌های مردم آغاز می‌شود، اگرچه در دو سال گذشته به علت شرایط کرونایی و محدودیت‌ها وضعیت بازار و کسبه خوب نبوده، اما این روز‌ها با فروکش کردن بیماری و افزایش آمار واکسیناسیون، مردم تمایل بیشتری برای حضور در بازار و خرید‌های شب عید پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان گفت: با توجه به قرار گرفتن در روز‌های پایانی سال و ایام نوروز، نظارت و بازرسی‌های ما بر بازار و کالا‌های اساسی تشدید شده است.

در این  روزها نظارت بر قیمت‌ها در بازار و جلوگیری از گرانفروشی از خواسته‌های مهم مردم است که باید مورد توجه قرار گیرد، به همین منظور دستگاه‌های نظارتی استان، آماده باش شده و اکیپ‌های ویژه بازرسی و رسیدگی به شکایات مردمی تشکیل شده است.

مرضیه یونسی گفت: از ۱۴ تا ۲۹ اسفند ماه و یکم تا ۱۴ فروردین ماه روزانه دو نوبت بازرسی در بازار و واحد‌های صنفی انجام می‌شود و علاوه بر همدان در سایر شهرستان‌های استان هم گشت‌های تعزیرات فعال هستند.

او گفت: مردم در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی و تخلف واحد‌های صنفی می‌توانند به سامانه ۱۳۵ گزارش دهند و همکاران ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن به این شکایات رسیدگی می‌کنند.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان همدان گفت:مردم می‌توانند برای ثبت شکایات خود به شکل حضوری به تعزیرات مراجعه کنند که با توجه به نوع پرونده مدت زمان رسیدگی به آن متفاوت است.

یونسی گفت: با متخلفان و گرانفروشان فروشگاه‌ها بر اساس قانون برخورد می‌شود، معمولا مدت زمان پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا ۳۵ روز، پرونده‌های بهداشتی ۱۵ روز و پرونده‌های صنفی ۲۰ روز است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی رصد بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • رقابت بیش از ۴۰۰ داوطلب آزمون سراسری در بوانات
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • صدور رای برای بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های تخلف طرح شده در تعزیرات گلستان
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • آغاز آزمون سراسری ۱۴۰۳ در فارس، همزمان با سراسر کشور
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • برگزاری نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ فردا همزمان با سراسر کشور در مهاباد+فیلم
  • برگزاری نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ فردا همزمان با سراسر کشور در مهاباد