Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@10:12:41 GMT

اجازه برگشت داروهای حیاتی از کردستان داده نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۹۹۹۵

اجازه برگشت داروهای حیاتی از کردستان داده نمی‌شود

به گزارش ایرنا، دکتر عطاالله حیدری روز شنبه در جلسه ستاد توزیع داروی استان کردستان در سنندج با محوریت بهبود شرایط توزیع دارو اظهار داشت: داروهای حیاتی و مهم، خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی استان است و نباید از این مقوله غفلت کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کردستان از لحاظ مالی بیشترین مشکلات را در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، ادامه داد: خوشبختانه این دانشگاه از لحاظ دارو و ملزومات پزشکی اولین دانشگاه کشور است و با کمترین بدهی در کمترین فاصله زمانی پرداختی‌ها، در این زمینه مشکلات کمتری نسبت به بخش دارویی سایر دانشگاه‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه تلاش داریم در کمترین زمان ممکن معوقات مربوط به بخش دارویی پرداخت شود، افزود: امید است بتوانیم این تعهدات را به درستی اجرا کنیم چراکه هرکدام از ما در چرخه توزیع دارو جزوی از این فرایند هستیم، بنابراین باید تلاش کنیم مشکلات این حوزه به حداقل برسد.

دکتر حیدری حضور مسوولان فنی در داروخانه‌ها و تعامل سازنده داروسازان با پزشکان در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها را الزامی دانست و گفت: در حال حاضر ۲۰۲ داروخانه خصوصی، ۵۱ داروخانه شبانه‌روزی و ۴۴ شرکت دارویی در استان فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه ستاد توزیع داروی استان به عنوان بالاترین مقام تصمیم‌گیری در بحث توزیع و تهیه دارو فعالیت می‌کند، اضافه کرد: رعایت برنامه‌های توزیعی ابلاغی سازمان با هماهنگی معاونت غذا و دارو و تلاش در راستای حل معضلات دارویی و کمرنگ شدن مشکلات این حوزه با اندیشیدن تدابیر لازم ضروری است.

دکتر حیدری با اشاره به مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و تحت تاثیر قرارگرفتن دارو و ملزومات دارویی، اظهار داشت: با توجه به کمبود نقدینگی، کمبود دارو و شرایطی که طی ۲ سال اخیر به واسطه بیماری کرونا حاکم بود همه جنبه‌های زندگی به ویژه اقتصادی تحت تاثیر قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با وجود مشکلات فوق، بیماری کرونا در استان به خوبی مدیریت شده‌ است، گفت: خوشبختانه کردستان از لحاظ مرگ و میر ناشی از کرونا پایین‌تر از میانگین کشوری است که این امر حاصل تلاش شبانه‌روزی حوزه سلامت محسوب می‌شود.

در این جلسه ضمن مطرح شدن و بررسی مشکلات در زمینه دارو از سوی نماینده داروسازان طرف قرارداد، نماینده انجمن داروسازان و دیگر حاضرین، مواردی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج سازمان غذا و دارو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی توزیع دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه