Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا فلاحتی گفت: توسعه دانش و مهارت به وسیله اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای لازم و ضروری است چرا که شغل‌هایی در آینده به وجود می‌آید که نیازمند کسب مهارت و فن است.

او می گوید: برای توسعه و ترویج فعالیت‌های مرتبط به امور کارآفرینی و تعاونی در استان تفاهم نامه سه جانبه بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و انجمن صنفی کارفرمایی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی یزد منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او هدف از این تفاهم نامه توسعه همکاری‌های مشترک و حرکت برای نهادینه کردن فرهنگ والای کارآفرینی به عنوان یگانه راهبرد توسعه اقتصادی و اجتماعی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات موجود طرفین تفاهم نامه به منظور ایجاد هم افزایی، همکاری، جلوگیری از موازی کاری و تعامل و ارائه خدمات مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به مراکز تخصصی آموزش‌های کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار وابسته به فنی و حرفه‌ای از جمله مواردی است که در این تفاهم نامه دیده شده است.

به گفته او استفاده از کلیه ظرفیت ها، منابع و امکانات موجود طرفین تفاهم نامه به منظور حمایت از تعاونی‌ها برای بستر سازی برای توسعه کسب و کار‌های تعاونی از جمله اهداف دیگر این تفاهم نامه است.

فلاحتی گفت: حمایت از ایجاد مراکز نوآوری و تعاونی‌های دانش بنیان در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای می‌تواند برای کاهش فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار گام‌های مؤثری بردارد.

او می گوید: کمک به تجاری سازی طرح‌های نوآورانه تعاونی‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و بسترسازی برای ایجاد و توسعه کسب و کار‌های تعاونی به ویژه مراکز نوآوری تعاون و شرکت‌های تعاونی با اولویت زنان سرپرست خانوار، دانش آموختگان دانشگاهی و افراد دارای معلولیت از اولویت‌های این تفاهم نامه هست.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ترغیب جوانان به یادگیری مهارت یکی از راه‌های برون رفت از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

فلاحتی گفت: یکی از مزیت‌های این تفاهم نامه شناسایی نیاز‌های آموزشی تخصصی برای کسب وکار‌های موجود و آتی از طریق انجمن برای اعلام به فنی و حرفه‌ای برای تربیت مربی و تهیه استاندارد‌های آموزشی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی اشتغالزایی جوانان تفاهم نامه فنی و حرفه ای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر