Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@03:10:38 GMT

اردبیل گره کور و هزینه‌ای برای نظام درست نکرده است

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۳۵۲۹

اردبیل گره کور و هزینه‌ای برای نظام درست نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حدادعادل عصر شنبه در نشست صمیمی اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل در فرهنگسرای بانوان این شهر اظهار کرد: در انتخابات سال ۹۸ و ۱۴۰۰ مشخص شد که ملت ایران همچنان به نیروهای انقلابی، ارزشی و توانمند اعتقاد راسخ داشته و تلاششان بر این است تا در تداوم مسیر انقلاب اسلامی حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌های شایسته‌ای در حل مشکلات به دست این نیروها انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشینه تاریخی استان اردبیل را پیشینه درخشان با برجستگی‌های خاص در دوره صفویه یادآور شد و تصریح کرد: با الهام از تشیع دینی حکومتی در ایران روی کار آمد که در حقیقت مردم ایران امروز ثمره و نتیجه چنین حرکت تحول‌آفرین و تاریخ‌ساز را شاهد هستند که سرمنشأ این اقدام بنیادین استان اردبیل بوده است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی قدرت صفویه را در تشکیل حکومت شیعی منسجم و متحد یادآور شد و گفت: همین انسجام زمینه مقاومت ملی را در برابر نیروهای عثمانی رقم زد تا کشور ما از خطرات و آسیب‌های بسیاری در امان بماند.

حداد عادل افزود: به عنوان اولین معاون وزیر دولت موقت اعلام می‌کنم که در این ۴۳ سال از ناحیه این استان دغدغه و نگرانی متوجه نظام نبوده و اردبیل گره کور و هزینه‌ای برای نظام درست نکرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: دنیای امروز دنیای دروغ و دغل است و حاکمان ناشایست و نالایق جهان سعی می‌کنند تا به انواع حربه‌ها متوسل شوند که در این ۴۳ سال ملت ایران در برابر قدرت‌نمایی آمریکا و رژیم جعلی صهیونیسم کاری را انجام داده تا حرکت استکبار جهانی در نطفه خفه شود.

حدادعادل حوادث اخیر اوکراین را تجربه‌ای برای وابستگان به نظام غرب به ویژه آمریکا توصیف کرد و ادامه داد: به دور از همه مسائل حاشیه‌ای و محکوم کردن اصل جنگ و دعوا، آمریکا اوکراین را به چنان روزی انداخته که این کشور امروز به محل تاخت و تاز اندیشه‌های غرب‌گرایانه تبدیل شده و بهتر است از چنین وابستگی‌هایی عبرت بگیریم.

وی انقلاب اسلامی را انقلاب برگرفته از قدرت معنویت و توجه به ارزش‌های الهی توصیف کرد و گفت: قطعاً دشمنان داخلی و خارجی به این نتیجه رسیدند که راه مردم ایران راه عزت، استقامت و پایداری است.

یک دستی قوا مردم را به حل مشکلات امیدوار کرده است

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی وضعیت کشور را با توجه به هماهنگی هر سه قوه شرایط ممتاز توصیف کرد و افزود: مجلس، دولت و قوه قضائیه در اطاعت محض از فرمایشات مقام معظم رهبری سعی می‌کنند تا در حل مشکلات مردم گام‌های اساسی بردارند.

حدادعادل به ۶ ماه فعالیت دولت سیزدهم اشاره کرد و ادامه داد: این دولت در گام نخست سعی کرد تا با مهار کرونا و گسترش واکسیناسیون میزان مرگ و میرها را از آمار نجومی پایین بیاورد و امروز مردم به راحتی قادر به واکسیناسیون و کنترل بیماری کرونا هستند.

وی نمونه موفق اقدامات دولت را در این ۶ ماه آزادسازی سواحل دریا برای حضور راحت مردم در سواحل دریا و تفریحات سالم اعلام کرد و گفت: در بحث شفافیت صدور مجوزها حرکت‌ها و اقدامات خوبی آغاز شده و قطعاً این حرکت‌ها ادامه خواهد داشت.

حدادعادل اظهار کرد: توزیع ارزاق عمومی نسبت به سال‌های گذشته شرایط با ثبات‌تری پیدا کرده و امیدواریم با رفع سو مدیریت‌ها و تحریم‌های استکبار جهانی، همچنین مبارزه با فساد و تبعیض وضعیت اقتصادی کشور و مردم بهبود پیدا کند.

وی فروش نفت را نسبت به سال‌های گذشته در شرایط ایده‌آل توصیف کرد و افزود: به هیچ وجه دولت سیزدهم اداره کشور و حل مشکلات اقتصادی آن را به برجام و مذاکرات وین گره نزده بلکه سعی بر حل مشکلات و نارسایی‌هاست.

حدادعادل ضرورت کار تشکیلاتی سیاسی و حزبی را در کشور یادآور شد و تصریح کرد: شورای ائتلاف در ۲ انتخابات گذشته سعی کرد تا نیروهای انقلابی و ارزشی را در عرصه رقابت‌های انتخاباتی معرفی کند تا زمینه برگزاری انتخابات با شکوهی را شاهد باشیم.

وی به تغییر اسم تشکل اصولگرایان در سال‌های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: این تغییر اسم‌ها مهم نیست بلکه بهتر است نیروهای انقلابی وحدت و همگرایی خود را حفظ کرده تا در انتخابات پیش رو میدان عمل بیشتری را برای شایستگان شاهد باشیم.

حدادعادل سازماندهی نیروها و توجه به جذب نیروهای جوان و قشر زنان را از اولویت‌های شورای ائتلاف برشمرد و خاطرنشان کرد: بهتر است تمامی احزاب اصولگرا در مسیر وحدت و همگرایی حرکت کنند و این اصل را باور داشته باشند که هیچ حزب، گروه و جمعیتی به تنهایی نمی‌تواند در عرصه سیاسی و انتخاباتی موفق شود.

وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: شورای ائتلاف متعلق به همه گروه‌ها و جریان ناب انقلاب اسلامی است و باید دلسوختگان انقلاب و ادامه‌دهندگان راه شهدا و ایثارگران پای کار بیایند تا به صورت کمی و کیفی تحولی را در این بخش شاهد باشیم.

حدادعادل بیان کرد: شعبات شورای ائتلاف در استان‌ها باید بیش از این حرکت منسجمی را انجام دهند تا ما بتوانیم در مسیری مناسب حرکت کنیم.

رئیس شورای اُتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ضرورت تقویت ارتباط و تعامل نیروها و بحث سازماندهی آنها را یادآور شد و گفت: سعی ما بر این خواهد بود تا از سال آینده برنامه‌ریزی‌ها را به شکل مناسب و با رویکرد جذب بانوان و جوانان انجام داده و جوان‌گرایی را به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه قرار دهیم.

کد خبر 5445414

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی ایران غلامعلی حدادعادل صفویه ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی ملت ایران اوکراین قوه قضاییه دولت سیزدهم واکسیناسیون اردبیل بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه سفر استانی گردشگری اردوهای راهیان نور جهاد تبیین ایلام شیوع کرونا عکس استانها مشهد خراسان رضوی نیروهای انقلاب اسلامی شورای ائتلاف یادآور شد حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • گروهک تروریستی سنتکام مدعی رهگیری و انهدام پهپادهای یمن شد