Web Analytics Made Easy - Statcounter

حال که از مرحله خطیر تاسیس با موفقیت عبور کرده‌اید و چالش‌های متعدد آن را پشت سر گذاشته‌اید، بالاخره توانسته‌اید ایده‌های بالقوه خود را بالفعل کنید و از این مسیر درآمدهایی را کسب کرده و به مرحله توسعه برسید.

با این حال حتما تا کنون با چالش‌های دیگری در این سطح روبه رو شده‌اید و می‌دانید که هنوز اول راه است!

در این مرحله کسب و کار شما برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر به حمایت مالی و راهنمایی متخصصین با تجربه بیش از هر زمان دیگری نیازمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب کسب و کارهایی که در این سطح بتوانند با جذب سرمایه سهم بازار بیشتری را تصاحب کنند و به صورت اصولی و با راهنمایی متخصصین مسیر رشد را در پیش گیرند، توانایی تبدیل شدن به کسب و کارهای بزرگ و موفق را خواهند داشت.

ازهمین روی شبکه حمایت و رشد کسب و کارهای نوآور از گرد هم آمدن کارشناسان دغدغه مند شکل گرفت تا با ایجاد سازوکاری معین نسبت به شناسایی کسب و کارهای آتیه‌دار اقدام نموده و به آنها کمک کنند تا مراحل توسعه خود را با ریسک کمتری سپری کرده و به نتبجه برسانند. این سازو کار معین در قالب شبکه "عطف" به اجرا در آمده است و حامیان بزرگی چون موسسه اعتباری ملل این کمپین را همراهی می‌کنند.

شبکه عطف بنا دارد تا با برگزاری رویدادی، نسبت به شناسایی کسب و کارهای برگزیده اقدام کند. شش کسب و کار برگزیده در این رویداد از امتیازات تسهیلاتی به شرح ذیل برخوردار خواهند بود:

مبلغ تسهیلات بین 10 الی 20 میلیارد ریال
سود تسهیلات 6%
بازپرداخت تسهیلات بین 12 الی 60 ماه

کسب و کارهای نوآور برای شرکت در این رویداد می‎توانند با مراجعه به سایت www.shabakeatf.com ضمن آشنایی با فرایند اعطای تسهیلات و روند اجرایی کمپین، فرم تشریح طرح توسعه خود را تکمیل نمایند.

پس از آن درخواست‎های شرکت‌ها توسط فعالان و متخصصین حوزه کارآفرینی و همچنین کارشناسانی از سوی حامیان مالی، ارزیابی خواهد شد و در نهایت طی مراسمی با تشریح نحوه ارزیابی درخواست‎ها، شش کسب و کار برگزیده معرفی خواهند شد.

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات موسسه اعتباری توسعه موسسان کسب و کارهای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۰۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • مرحله نهایی کشتی فرنگی جام تختی از شبکه ۳
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور