Web Analytics Made Easy - Statcounter

  آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران، ۵۰ درصد جمهوریت و ۵۰ درصد اسلامیت است و همانطور که جمهوریت را اساس می دانیم، اسلامیت را نیز باید اساس بدانیم.

  به گزارش ایرنا ،وی شامگاه یکشنبه در دیدار نماینده ولی فقیه در نیروی انتظامی در قم، افزود: ما نمی‌وانیم همانند غربی‌ها و نیرو های انتظامی آنها باشیم و بگوییم تنها جنبه جمهوریت و نظم جامعه معیار است اما خبری از اسلامیت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه اسلامیت امری است که با حرف حاصل نمی‌شود، تصریح کرد: اسلامی بودن احتیاج به تأسیسات و برنامه‌ها و اجتماعات و نویسندگان و افرادی دارد که دست به دست هم بدهند و جمهوریت و اسلامیت را با یکدیگر ترکیب کنند؛ تا حدود زیادی کار انجام شده و در حال انجام شدن است.

  استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: غربی ها اصرار دارند جامعۀ ما را فاسد کنند و ما باید کاری کنیم که جامعه از نظر ایمانی جامعه صالحی داشته باشیم؛ غربی ها نیرو و سرمایۀ بسیاری در جهت فاسد کردن جوانان خرج می کنند، ما باید توجه کنیم زیرا اگر جوانان فاسد شدند جامعه فاسد می شود و این با همکاری همه نیروها حاصل می شود، این اصلاح بنیۀ ایمانی و اخلاقی جامعه تنها کار نیروی انتظامی نیست بلکه همه نیروها بایستی کمک کنند و نتیجه مطلوب را اخذ کنند.

  وی ادامه داد: قم مرکز ثقل روحانیت شیعه است؛ قم متعلق به همه جهان شیعه است و اصرار است که قم را فاسد کنند، فعالیت های بر ضد اسلام در قم کم نیستند؛ ما باید مقابله کنیم و اگر تصمیم بگیریم و اراده کنیم موفق هستیم، زیرا اولا ابزار کار و نیروی نظر دهنده حقایق اسلامی در دست ما است و ثانیا نفراتی داریم که به مسائل مسلط هستند، احکام عقیدتی سیاسی را می دانند، تمام کار به دست اینها نیست ولی بخش مهمی به دست اینها است.

  آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح کرد: در قم گاهی حوادثی رخ می‌دهد که انسان انتظار ندارد و عمدتا از خارج رهبری می‌شوند. مسألۀ مواد مخدر در قم زیاد است، نیروهایی هستند که اصرار بر نشر این مواد دارند ولی با وجود روحانیت و نیروهای انتظامی و عقیدتی سیاسی اینها ناکام می‌مانند.

  وی ادامه داد: ما حساب خاصی برای قم قائل هستیم، سالانه ۲۰ میلیون زائر در قم حضور می‌یابند؛ بزرگ‌ترین حوزۀ علمیۀ شیعه در قم است و اکنون ۸۰ هزار نفر در قم مشغول به تحصیل‌اند و این یک دریای بزرگی است که تمام نیروها می‌توانند از این حوزه های علمیه استفاده کنند؛ شما دست به سوی قم دراز کنید هر نیروی از عقیدتی، اخلاقی، تفسیری، فقهی و هر نیرویی که بخواهید در قم است و باید از این سرمایه بزرگ استفاده کرد.

این مرجع تقلید بیان کرد: یکی از وظایف ما این است که ما نیرو را پرورش دهیم و از آنها بهره برداری شود، پرورش دادن طلاب کار آسانی نیست، دوره درسی طلاب قم ۱۴ سال است، حتی طب با دوره طولانی خود کم تر از این ها است، از ادبیات عرب شروع می کنند و بعد از تمام کتاب های زبان عربی استفاده می کنند و اثر می دهند؛ ما به نوبه خود برای بالندگی حوزه کمک می کنیم.

  حجت الاسلام سید علیرضا ادیانی رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا امروز در سفر به قم با آیات نوری همدانی و مکارم شیرازی از مراجع تقلید و حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه، رجبی رییس موسسه آموزشی امام خمینی(ره) و سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) دیدار و گفت وگو کرد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند

کرمی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم  ؛  معلمان را انسان‌های دلسوزی دانست که نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند.

وی افزود: معلمان نیروسازی می‌کنند؛ تربیت می‌کنند و در ابعاد مختلف و شاخه‌های گوناگون موجود در جامعه انسان را آماده کرده و خواهند کرد.

کرمی گفت: تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین عزیز است.

استاندار ادامه داد: بهترین فرصت برای آموزش و پرورش مهیاست تا فرزندان جامعه را در مسیر رشد و بالندگی و توسعه همه جانبه شخصیت آنان تربیت نماید.
وی خاطرنشان کرد: مهارت آفرینی و فرصت ساختن انسان‌های ماهر و توانمند نیز در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود تا نیاز جامعه به نیروی متخصص مرتفع گردد.
وی ادامه داد: همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند و باید ظرفیت سنجی و بسترآفرینی برای تحقق اهداف نظام آموزشی و تربیتی صورت گیرد.
استاندار اظهار داشت: معلمان با ذهن و فکر و اندیشه دانش‌آموزان سر و کار دارند و مقام و جایگاه تعلیم و تربیت به دلیل اینکه رسالت پیامبران است؛ دارای ارزش و اهمیت است.
وی بیان داشت: دانش آموزان دارای قابلیت‌ها و توانمندی‌های ذاتی فراوانی هستند که باید توسط معلمان و با هدفگذاری بلند، هدایت و ارشاد و تربیت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • بدجوری دل درد گرفتیم