Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرطان و بیماری‌های قلبی از علل رایج مرگ و میر در جهان به شمار می‌روند. داشتن یک رژیم غذایی متعادل، کلید حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماری‌های مرگبار است. تا به امروز محققان کشف کرده اند که چگونه رژیم‌های غذایی و مواد غذایی مختلف می‌توانند طول عمر را از این لحاظ افزایش دهند.

از طرف دیگر، آجیل منبعی مناسب از پروتئین است که می‌تواند به بدن کمک کرده تا به ترمیم و بهبودی خود بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آجیل همچنین سرشار از فیبر بوده و منبع ویتامین و مواد معدنی محسوب می‌شود. اگرچه آجیل‌ها با داشتن چربی زیاد، اغلب ممکن است به عنوان غذای پرخطر برای سلامت عمومی افراد دسته بندی شوند؛ اما تحقیقات نشان می‌دهد که برخی از آجیل‌ها در واقع می‌توانند طول عمر افراد را افزایش داده و خطر مرگ و میر را کاهش دهند.

طبق یک پژوهش که در «مجله بین المللی اپیدمیولوژی» که از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد انگلیس منتشر شده است، مصرف آجیل با کاهش خطر مرگ میر ناشی از بیماری‌های قلبی -عروقی و سرطان ارتباط دارد.

محققان در این پژوهش دریافتند مصرف «گردو» و «بادام زمینی» با مرگ و میر ناشی از این بیماری‌ها رابطه معکوس دارد.

در این پژوهش همچنین محققان دریافتند شرکت کنندگانی که روزانه ۱۰ گرم و یا بیشتر آجیل مصرف کنند، کمتر دچار مرگ و میر ناشی از «بیماری‌های نورودژنراتیو»، «بیماری تنفسی»، «سرطان» و «بیماری قلبی- عروقی» می‌شوند. بر اساس این تحقیق، مرگ و میر‌های ناشی از این چهار بیماری که ذکر شد، به ترتیب ۴۶، ۳۹، ۲۱ و ۱۷ کاهش یافت.

همچنین در تحقیقات بیشتری که در «مجله آمریکایی تغذیه بالینی» (AJCN) منتشر شده، داده‌های بیش از ۳۰۰ هزار شرکت کننده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

این تحقیق نیز نشان داد مصرف أجیل با طول عمر مرتبط است. محققان اعلام کردند مصرف آجیل در طول هفته و در طول روز می‌تواند خطر مرگ و میر به علل مختلف کاهش دهد؛ همچنان که طبق گفته این پژوهشگران، مصرف آجیل با کاهش شاخص توده بدنی همراه است.

بایستی گفته شود آجیل پر از مواد مغذی است و دانه‌های خشک آجیل، سرشار از اسید‌های چرب، پروتئین خوب، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. به عنوان مثال، گردو سرشار از چربی‌های امگا ۳، فیتواسترول‌ها و آنتی اکسیدان هاست. آجیل‌ها همچنین برای سلامت قلب مفید بوده و کلسترول را کاهش می‌دهند؛ همچنانکه به پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با مغز مانند افسردگی و زوال عقل کمک می‌کنند.

منبع: دیلی اکسپرس

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آجیل گردو بادام زمینی بیماری ها مرگ و میر خطر مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل فروش گران‌فروش در زنجان جریمه شد

به گزارش «تابناک»، رضا مظفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی، پرونده گرانفروشی واحد آجیل فروشی در شهر زنجان به شعبه چهارم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال شد.

مظفری گفت: پرونده این واحد صنفی آجیل و خشکبار با ارزش ۸۳ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز دانست و متهم را به پرداخت ۸۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مظفری، از تسریع در رسیدگی به پرونده های گرانفروشی در سطح استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطر نشان کرد: علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات مربوط است.

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • آجیل فروش گران‌فروش در زنجان جریمه شد
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • فروش ویژه 3 نهال گردو اصلاح شده چندلر، فرنور و ژنوتیپ برتر با باردهی 11 تن
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟