Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@01:56:01 GMT

بیمه رایگان سلامت برای افراد فاقد بیمه

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۹۲۲۴

بیمه رایگان سلامت برای افراد فاقد بیمه

ایسنا/اصفهان مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان از افراد فاقد بیمه، برای بیمه سلامت همگانی به‌صورت رایگان دعوت کرد و گفت: طرح بیمه سلامت همگانی شامل ایرانیان فاقد بیمه و ساکن شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر است که علاوه بر بیمه رایگان، پزشک خانواده نیز خواهند داشت.

محمدحسین صفاری در نشستی با خبرنگاران که امروز (سه‌شنبه، ۲۴ اسفند) برگزار شد، با بیان اینکه درحال حاضر اولویت بیمه سلامت، اعتمادسازی و آگاه‌سازی مردم است، اظهار کرد: اولویت سازمان بیمه سلامت توجه به مناطق محروم و کم برخوردار است و در این راستا، براساس منویات مقام معظم رهبری و رویکرد حمایتی، طرح بیمه سلامت همگانی را به‌صورت رایگان از بهمن‌ماه اجرا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد کل بیمه شدگان در استان اکنون حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر هستند، گفت: از این تعداد نزدیک به ۸۵۰ هزار نفر رایگان بیمه شده‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به اینکه طرح بیمه سلامت همگانی که شروع شده، ادامه طرح قبلی است، تصریح کرد: برآورد می‌کنیم نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در استان اصفهان هیچ بیمه درمانی ندارند و به دنبال شناسایی و بیمه رایگان این افراد هستیم.

وی با تأکید بر اینکه هرکسی بیمه سلامت ندارد، به‌صورت رایگان بیمه می‌شود، توضیح داد: هر شهروند فاقد بیمه با مراجعه به دفاتر پیشخوان، پایگاه‌های بسیج و پایگاه‌های هلال احمر و ارائه مدارک هویتی خود بیمه سلامت می‌شود، علاوه بر آن یک پزشک خانواده نیز به او اختصاص می‌یابد.

صفاری هزینه ویزیت پزشک خانواده را ۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: ابن خدمت به ویژه در مناطق کم برخوردار، کمک زیادی به مردم می‌کند و اگر بیمه شدگان نیاز به خدمات بیشتری داشته باشد توسط پزشک خانواده به پزشک متخصص ارجاع می‌شوند.

وی با یادآوری اینکه پیش از این پزشک خانواده را برای روستاها داشتیم، گفت: درحال حاضر پزشک خانواده برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر نیز درحال اجرا است. مردم باید از این حق خود آگاه شوند، درحالی که متأسفانه آگاهی چندانی ندارند و در جریان خدمت بیمه رایگان نیستند. به همین دلیل اکنون همه در استان بسیج شده‌اند تا افراد فاقد بیمه، آگاه و بیمه رایگان شوند.

وی یکی دیگر از اقدامات سازمان بیمه سلامت در سال جاری را پوشش بیمه‌ای ناباروری اعلام و خاطرنشان کرد: این پوشش بیمه‌ای در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه برخی استان‌ها زودتر از اصفهان اجرای طرح پزشک خانواده شهری را شروع کردند، گفت: با این وجود درحال حاضر استان اصفهان در اجرای این طرح در کشور پیشتاز است و این طرح در ۱۵ شهر استان اصفهان اجرا می‌شود، این طرح در در شهر اصفهان نیز از مناطق کم برخوردار شروع شده، اما مشکل ما عدم استقبال و اعتماد مردم است.

وی در پاسخ به ایسنا در مورد برآورد افراد فاقد بیمه در استان، تصریح کرد: ۲۰۰ هزار نفر بر اساس آمارهای قبلی برآورد شد، چراکه صندوق بیمه سلامت همگانی چند سال پیش راه افتاد، اما به خاطر بدقولی و عدم حمایت، مردم بی اعتماد شدند. البته یک بخشی از این جمعیت هم ممکن است شاغل شده و بیمه داشته باشند، اما برآورد ما این است که حدود ۲۰۰ هزار نفر فاقد بیمه هستند.

صفاری خاطرنشان کرد: طرح بیمه سلامت همگانی شامل اتباع ایرانی و ساکن شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت است که به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند و یک پزشک خانواده نیز خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۳۲۵ هزار نفر بیمه سلامت دارند، گفت: از این تعداد ۱۲ هزار نفر بیمه شده جدید هستند. همچنین ۹۵ درصد این افراد، پزشک خانواده نیز دارند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان در پاسخ به سؤال دیگر ایسنا در مورد خدمات بیمه سلامت همگانی گفت: این بیمه با صندوق‌های دیگر ما هیچ تفاوتی ندارد، تنها تفاوت این است که افراد در ابتدا باید به پزشک خانواده مراجعه کنند و در صورت نیاز از مسیر پزشک خانواده ارجاع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان‌ها محدودیتی برای ارجاع افراد وجود ندارد، اما در شهر اصفهان برای مراجعه سرپایی و یا آزمایشگاه و تصویربرداری می‌توانند به بخش خصوصی بروند، اما برای بستری فقط باید به بخش دولتی مراجعه کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان اعلام کرد: استان اصفهان اکنون با ۳۵۰ پزشک خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر رتبه اول را در کشور دارد.

وی در مورد مزیت‌های پزشک خانواده نیز گفت: علاوه بر فرانشیز پایین و پرداخت ۶ هزار تومان برای ویزیت، یک پرونده سلامت و غربالگری هم برای افراد تشکیل می‌شود، ضمن اینکه این بیمه شدگان در سطوح تخصصی هم هیچ فرقی با بیمه شدگان دیگر ندارند.

وی با بیان اینکه افراد می‌توانند از طریق کد دستوری * ۱۶۶۶ # از وضعیت بیمه‌ای خود مطلع شوند، گفت: افراد فاقد بیمه در محلات کم برخوردار می‌توانند به پایگاه بسیج و سایر مناطق به دفاتر پیشخوان با مدارک هویتی مراجعه کنند. همچنین با این کد دستوری می‌توانند پزشک را هم استعلام کنند.

صفاری اقدام دیگر بیمه سلامت در ۱۴۰۰ را نسخ الکترونیک اعلام کرد و گفت: ۹۹ درصد نسخ تمام الکترونیک و یک درصد نیمه الکترونیک است.

وی همچنین به مزایای نسخه الکترونیک اشاره و تصریح کرد: نسخه الکترونیک مزایای زیادی دارد، از جمله اینکه اشتباهات را کاهش داده، پرداختی به پزشکان به‌روز شده، تعدد درخواست‌ها کمتر شده، ضمن اینکه باعث شفاف سازی شده و از نظر آماری نیز کمک زیادی به ما می‌کند، از جمله اینکه روزی ۱۴ هزار نسخه الکترونیک در استان اصفهان صادر می‌شود که همه این موارد قابل رصد و تحلیل است.

وی با اشاره به اینکه نسخه الکترونیک کار جدیدی است و به همین دلیل در شروع کمی با آن مقاومت می‌شود، گفت: بیشتر مخالفت‌ها برای این تغییر عادت است و البته شاید عده معدودی شفافیت را دوست نداشته باشند، اما چاره‌ای جز حرکت به سمت الکترونیک نداریم و پرونده الکترونیک سلامت یک قانون است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل بیمه سلامت استان خاطرنشان کرد: مجموعاً یک میلیون ۴۰۰ هزا بیمه شده در استان داریم که ۸۵۰ هزار نفر از آنها رایگان بیمه شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اتباع خارجی که اقامت قانونی و مورد تایید وزارت کشور داشته باشند نیز به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند. اتباع خارجی قبلاً محدود به بخش دولتی بودند، اما الان می‌توانند به تمام مراکز طرف قرارداد مراجعه کنند.

صفاری با بیان اینکه بیمه سلامت استان اصفهان اکنون با نزدیک به ۴ هزار مرکز طرف قرارداد است، گفت: خوشبختانه بیمه سلامت امسال معوقاتی نداشته است. تا پایان دی ۹۹، نزدیک ۵۷۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد در استان پرداخت کردیم که این رقم در ۱۰ ماهه ابتدایی امسال با ۶۰ درصد رشد، ۹۰۷ میلیارد تومان شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سلامت سازمان بیمه سلامت بيمه سلامت بیمه سلامت همگانی پزشک خانواده نسخه الکترونیکی شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر بیمه سلامت استان اصفهان مدیرکل بیمه سلامت استان طرح بیمه سلامت همگانی پزشک خانواده نیز افراد فاقد بیمه نسخه الکترونیک صورت رایگان بیمه رایگان کم برخوردار مراجعه کنند رایگان بیمه بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌

 شیوا شبدینی   بیان کرد: آخرین روز سلامت «خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی» عنوان یکی از روزهای «هفته سلامت» است، در این نام‌گذاری به طور ویژه اهمیت خانواده به‌عنوان اولین پایگاه آموزشی در زمینه‌های تغذیه سالم و ورزش همگانی پیش از ورود به جامعه موردتوجه قرار گرفته است.

وی افزود: یک خانواده سالم، با ایجاد فرهنگی از آگاهی درباره سلامت، این امکان را به اعضایش می‌دهد که بهترین تصمیم‌ها را در خصوص سلامتی خودشان بگیرند، آموزش‌های مرتبط با تغذیه سالم، مراقبت از بدن و روح و تدابیر پیشگیری از بیماری‌ها، بخشی از این فرهنگ سلامت در خانواده هستند که به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک می‌کنند.

پزشک مرکز سلامت تصریح کرد: باتوجه‌به افزایش چندبرابری چاقی در چند دهه اخیر و به‌تبع آن افزایش کم‌سابقه موارد ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن نظیر کبد چرب و دیابت، تغذیه سالم و ورزش همگانی که از عوامل اصلی پیشگیری از چاقی هستند بیش از گذشته موردتوجه قرار گرفته و بر نقش و اهمیت خانواده و به طور ویژه مادر خانواده به‌عنوان اولین مروج این سبک زندگی سالم تأکید شده است.

وی یادآور شد: تهیه غذای سالم یکی از ارکان اصلی سلامت هر فرد به شمار می‌رود و تصور من بر این است که بانوان نقش اصلی را در این زمینه عهده‌دار هستند. اگر بتوانیم مادران و خانم‌های خانه‌دار را در زمینه تغذیه سالم آموزش دهیم شاید گام بزرگی در این زمینه برداریم، در درجه اول آموزش به خانواده اهمیت دارد و محل دیگری که فرد به آن وارد می‌شود مهدهای کودک و مدارس هستند، پس در مرحله بعد تمرکز اصلی باید روی آموزش در مهدهای کودک و مدارس باشد.

شیوا شبدینی در ادامه تشریح کرد: دیگر مراکزی که می‌توانیم آموزش‌ها را در آن‌ها آغاز کنیم، محل‌های کار و ادارات هستند، بارها دیده شده که غذاهایی که برای کارمندان تهیه و طبخ می‌شود از کیفیت خوبی برخوردار نیستند، اکنون اکثر افراد ناگزیرند غذا را یا در محل کار بخورند یا از طریق رستوران‌های اطراف محل کار خود تهیه کنند. اگر غذاهایی که ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌ها برای کارکنان خود در نظر می‌گیرند غذای سلامتی باشد، سلامت کارمندان نیز تضمین می‌شود.

وی اظهار کرد: خیلی‌ها بر این باورند که پیروی از یک رژیم غذایی اصولی و سلامت هزینه‌های زیادی دارد، اما اگر واقعاً کلاه‌خود را قاضی کنیم متوجه می‌شویم که بدن ما در طول هفته‌ها و ماه‌ها چقدر مواد غذایی ناسالم مانند انواع شیرینی‌ها، تنقلات، چیپس و پفک و انواع نوشابه‌های شیرین و آب‌میوه‌های صنعتی دریافت می‌کند، اگر از مصرف این غذاها و تنقلات ناسالم پرهیز کنیم می‌توانیم هزینه‌ای را که پیش‌تر صرف این غذاها می‌کردیم، به تهیه مواد غذایی سالم اختصاص دهیم.

شبدینی خاطرنشان کرد: مورد دیگری که دیده می‌شود کم‌تحرکی است، ساعات خیلی طولانی حضور در ترافیک سنگین شهری باعث می‌شود افراد تحرک کمی داشته باشند، کم‌تحرکی عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله کبد چرب، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات اسکلتی (استخوانی) است.

وی افزود: اگر بتوانیم در کنار تغذیه سالم حداقل روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان به فعالیت ورزشی اختصاص دهیم و در آخر هفته‌ها به همراه خانواده ورزش‌های خیلی ساده مانند رفتن به پارک‌ها، کوهستان و بازی‌های گروهی را مدنظر قرار دهیم تا حد زیادی از بیماری‌های کبد چرب و دیابت که روند ابتلا به آن‌ها آن با سرعت بسیار بالایی در حال افزایش است، می‌توانیم پیشگیری کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن