Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:14:52 GMT

آغاز به کار قرارگاه جهادی در وزارت آموزش و پرورش

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۷۸۴۲

آغاز به کار قرارگاه جهادی در وزارت آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان محمدی، با حضور در منزل جهادگر شهید حسین علیمرادی، ضمن دلجویی از خانواده این شهید بزرگوار و تجدید میثاق با آرمان‌های جهادی وی، گفت: «شهید علیمرادی» با روحیه جهادی و مردمی خود توانست حمایت ساکنان بومی منطقه دشتیاری را به خود جلب کند و با تأسیس مؤسسه «دست یاری به دشتیاری» به این فعالیت جهادی، رسمیت بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مردم منطقه دشتیاری با عشق دو طرفه و پتانسیلی که این شهید عالی مقام ایجاد کرده بود، کار ساخت و تحویل مدارس را پیگیری می‌کنند، ادامه داد: شهید علیمرادی، در مناطق کم برخوردار سیستان و بلوچستان ساخت ۳۴۰ مدرسه را هدف‌گذاری کرده بود که تاکنون ۱۵۰ مدرسه از این تعداد ساخته و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

خان محمدی با تاکید بر «نصیب آموزشی برابر» گفت: خوشبختانه با تدبیر وزیر آموزش و پرورش، قرارگاه جهادی در وزارتخانه برای بسط عدالت در آموزش و پرورش شروع به کار کرده است.

وی تصریح کرد: توجه به عزت دانش آموزانی که در مدارس خیر ساز مناطق محروم مشغول به تحصیل هستند، مورد تأکید است. همچنین باید از معلمانی که در مناطق محروم در حال تدریس هستند، حمایت‌های لازم را به‌عمل آوریم تا معلمان بتوانند با انگیزه بیشتر در این مناطق حاضر شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: در نامگذاری «دست‌یاری به دشتیاری»، منظور از «یاری»، کمک و حمایت همه جانبه به دانش آموزان مناطق محروم است که در این خصوص باید از پشتیبانی ادارات آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها برخوردار شویم و برای رسیدن به مقصود و آنچه مدنظر این شهید بزرگوار است، از مناطق کم‌برخوردارتر شروع کنیم.

وی با اشاره به آغاز طرحی به نام شهید حسین علیمرادی در آموزش و پرورش، گفت: در ادامه فعالیت‌های این شهید بزرگوار باید تلاش کنیم؛ مهارت افزایی را در مدارسی که ایشان هدف‌گذاری کرده‌اند، افزایش دهیم و از آنجا که زمینه فکری و نگرش‌ها در دوران ابتدایی ایجاد می‌شود، بنابر شرایط اقتضایی هر مکان، دانش آموزان را از دوران ابتدایی به مهارت افزایی هدایت کنیم.

خان محمدی افزود: در آن زمان شهید علیمرادی منطقه را مجهز به مدارس کرد و ما هم‌اکنون باید به عنوان کسی که ادامه دهنده این تغییر است؛ در منطقه دشتیاری و دیگر مناطق محروم کشور، نیازها را شناسایی و نقشه راه را تولید کنیم و در این مسیر به کسی جز حلقه‌های میانی تکیه نداشته باشیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از ایده‌های مختلف در فرایند مردمی سازی در مناطق کم‌برخوردار استقبال خواهیم کرد، گفت: مؤسسه دشت‌یاری یکی از حلقه‌های میانی است که باید به آینده دانش آموزان منطقه فکر کند و از اکنون با برگزاری اردوهای جهادی آینده آن‌ها را تأمین کند.

حسین علیمرادی در آذر ماه سال ۱۳۹۸ هنگام شناسایی و بازدید از مناطق محروم دشتیاری در سانحه تصادفی جانش را از دست داد و آسمانی شد. اما خیریه «دست‌یاری به دشتیاری» هنوز پابرجاست و این روند تا حذف تمامی محرومیت‌های مردم دوست داشتنی سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت

کد خبر 5448688

منبع: مهر

کلیدواژه: اردوی جهادی مدیریت جهادی آموزش و پرورش حوادث چهارشنبه سوری شهرداری تهران نوروز 1401 شورای شهر تهران چهارشنبه سوري سفرهای نوروزی آموزش و پرورش شهرداری شهر تهران علیرضا زاکانی وزارت آموزش و پرورش آتش نشانی قوه قضاییه مهدی چمران وزیر آموزش و پرورش مناطق محروم دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد