Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین کارخانه آزمایشی بیوالکتروشیمیایی کاملاً خودکار برای تولید کربن خنثی از دی اکسید کربن (CO2) در شهر خیرونا اسپانیا عملیاتی شده است. این کارخانه نتیجه یک پروژه آزمایشی است که پس از برنده شدن در مناقصه عمومی سال ۲۰۲۱، در پارک علمی دانشگاه خیرونا احداث شد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بسیاری از شهرهای پیشرفته جهان میزبان مناطق صنعتی هستند که از یک سو، رونق اقتصادی را به همراه دارند و از سوی دیگر موجب آلودگی شهرها می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گازهای گلخانه‌ای یکی از مهم‌ترین مواردی است که مناطق صنعتی باید با آن مبارزه کنند.

سرنوشت انتشار دی‌اکسید کربن با ورود به جو ختم می‌شود؛ جایی که به‌تدریج به دلیل اثر گلخانه‌ای، منجر به افزایش دمای زمین می‌شود.

بسیاری از ما می‌دانیم که CO2 منبع مهمی برای فتوسنتز گیاهان است. به نظر می‌رسد که باکتری‌ها می‌توانند در تبدیل این گاز به محصولات صنعتی قابل استفاده مانند لاکتات و ایزوبوتن نیز قابل استفاده باشند.

برای این منظور، یک فرآیند آنزیمی هیبریدی برای جذب CO2 از منابع صنعتی آزمایش می‌شود و تبدیل 《CO2 جذب شده》 به محصولات نهایی از طریق سه پلتفرم میکروبی اختصاصی مختلف که نماینده طیف وسیع‌تری از محصولات و کاربردها هستند، محقق خواهد شد.

توسعه و بهینه‌سازی فرآیندهای زیستی در دو خط اتفاق می‌افتد: تخمیر و سیستم‌های بیوالکتروشیمیایی؛ با این حال، خود این فرآیند به عنوان غیر فتوسنتزی توصیف شده است.

هدف پروژه، ایجاد فرآیندهای جایگزین برای تولید مواد شیمیایی (در مقیاس تجاری) به روشی پایدارتر است. با این حال، هنوز نیاز به غلبه بر بعضی موانع فنی و اقتصادی وجود دارد که فرآیندهای بیوتکنولوژیکی برای تبدیل CO2 متحمل آن می‌شوند.

برای مثال، هزینه‌های پیش تصفیه گاز بسیار بالا است، انتقال گاز در بیورآکتورها کمتر از حد مطلوب است و هزینه‌های بازیابی محصول گران است. ایجاد این کارخانه راهی برای نشان دادن این حقیقت است که چالش‌ها را می‌توان حل کرد و بازده کل فرآیند را با موفقیت افزایش داد.

کد خبر 560599

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دي اکسيد کربن کاهش انتشار دی اکسید کربن کاهش co2 کربن خنثی گازهای گلخانه ای آلودگی شهرها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۳۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه شنبه همزمان با روز کارگر با حضور در کارخانه ایران خودرو دیزل ضمن بازدید از بخش‌هایی از کارخانه از جمله سالن خط تولید، با تعدادی از کارگران نیز گفت‌وگویی صمیمانه و چهره به چهره داشت و وضعیت شغلی و معیشتی آنها را جویا شد.

این کارخانه در مساحتی بالغ بر ۷۶۰ هزار متر مربع با ۵ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل سالانه ۲۲ هزار دستگاه محصولات باری کشنده شامل کامیون، کشنده و کامیونت و ۱۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه محصولات مسافری شامل ون، اتوبوس و مینی بوس تولید می‌کند.

کارخانه ایران خودرو دیزل با اهتمام ویژه دولت مردمی به امر تولید، در سال گذشته رشد تولید بیش از ۶۰۰ درصدی را محقق کرده و برای افزایش آن تا سال ۱۴۰۴ نیز هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

دیگر خبرها

  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام