Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: فعالیت مستمر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از سال ۱۳۹۸ تا کنون، موجب صدور مجوز انتشار برای بیش از ۸۰ نشریه دانشگاهی از سوی کمیته ناظر بر نشریات این دانشگاه شده و بستری را جهت حمایت از فعالیت نشریات در دانشگاه فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی روشنیان فرد با اعلام این خبر افزود: حمایت مالی و تدارکاتی از نشریات دانشجویی، برگزاری دوره‌هایی آموزشی نشریات دانشگاهی از جمله دوره‌های فشرده روزنامه‌نگاری، تدوین شیوه‌نامه حمایت از نشریات دانشجویی، رتبه‌بندی نشریات دانشگاهی از جمله برنامه‌های اجرا شده و در حال اجرای در خانه نشریات و دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی است.

وی اضافه کرد: اطلاع‌رسانی از قوانین و نحوه فعالیت در این حوزه، روند اخذ مجوز فعالیت در نشریات، حدود و اختیارات فعالیت در این حوزه، نحوه طرح شکایات از نشریات و ... جزء وظایف خانه نشریات دانشگاه محقق اردبیلی است.

مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی تشریح کرد: این واحد با برگزاری ۱۶ جلسه کمیته ناظر بر نشریات، ۲۸۲ مصوبه، ۲۸ مجوز صادر شده برای نشریات جدید، ۱۳۸ مجوز صادر شده برای تغییرات نشریات، ۸۶ مجوز صادر شده برای فضای مجازی، ۱۷ کارگاه تخصصی حوزه نشریات و ۱۷۲ نشریه منتشر شده در صدد افزایش کیفیت و کمیت خروجی حوزه نشریات دانشجویی برای سال آتی است.

روشنیان فرد با اشاره به کسب دو مقام در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی طی سال جاری اضافه کرد: کسب مقام دوم بخش نشریات علوم‌انسانی توسط نشریه ساو اندیشه انجمن علمی فلسفه و کسب مقام سوم بخش فضای مجازی توسط صفحه اینستاگرامی دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی این افتخارات هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه محقق اردبيلي نشریه دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی نشریات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟

سریال «حشاشین» به دلیل آنچه «ساخت مغرضانه سیاسی» خوانده شده، در پلتفرم‌های کشورمان مجوز انتشار ندارد.

به گزارش ایسنا، سریال «حشاشین» روایتی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح، بنیان‌گذار دولت اسماعیلیه است.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته شده و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است.

فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید. قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

اما در پی منتشر نشدن این سریال از پلتفرم‌های داخلی، مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا تاکید کرده است: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟