Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اولین روز سال جدید، مدیرعامل هلدینگ شوینده (بیدسیم) طی ابلاغیه‌ای از مدیران شرکت‌های تابعه خواست تمامی ظرفیت‌هایشان را برای تحقق شعار «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی» بسیج کنند. - اخبار بازار -

در اولین روز سال جدید، مدیرعامل هلدینگ شوینده (بیدسیم) طی ابلاغیه‌ای از مدیران شرکت‌های تابعه خواست تمامی ظرفیت‌هایشان را برای تحقق شعار «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی» بسیج کنند و برنامه‌های عملیاتی برای تولید دانش‌بنیان و توسعۀ زیرساخت‌های جهش تولید و اشتغال‌آفرینی ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ابلاغیه که ساعاتی پس از منویات مقام معظم رهبری به‌مناسبت آغاز سال جدید و نام‌گذاری سال 1401 به سال «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی» صادر شده، مدیرعامل بیدسیم، امیرعلی نعمت‌الهی، ضمن تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفۀ کارگران زحمت‌کش و کارکنان و مدیران شرکت‌های زیرمجموعه در طول سال گذشته، از مدیران عامل شرکت‌ها خواسته با هماهنگی همۀ ارکان و استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان صنعت شوینده، پیشنهادها و برنامه‌های عملیاتی شرکت‌های تحت مدیریت خود را برای تحقق شعار سال در دو محور «عملیاتی ساختن همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان» و «توسعۀ زیرساخت‌ها برای جهش تولید و اشتغال‌زایی» به‌صورت گام‌به‌گام و برای دوره‌های شش‌ماهه و سالیانه تدوین و با هدف راهبردی، هماهنگی، ایجاد وحدت رویه و انجام حمایت‌های مقتضی به شرکت مادر به‌عنوان سیاست‌گذار و سهام‌دار عمده ارسال کنند. وی همچنین، مسئولیت مطالبه‌گری و فرهنگ‌سازی دربارۀ تحقق شعار سال و مطلوب رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی را به پایگاه ویژۀ مقاومت بسیج شهدای سلامت هلدینگ محول کرده و از مسئول این پایگاه خواسته به صورت جدی و مستمر تعامل سازنده با شرکت‌ها ایجاد و آن‌ها را در رفع موانع و گسترش همکاری‌ها یاری نماید.

البته هلدینگ شوینده به‌عنوان یک نهاد مالی تخصصی در انجام وظیفۀ راهبری و نظارت بر شرکت‌های زیرمجموعه، به صدور ابلاغیه بسنده نکرده و پیش‌نویس نقشۀ راه و سند راهبردی هلدینگ در ضمن ابلاغیۀ نام‌برده به شرکت‌ها ارسال شده تا سرفصل‌های این سند در بحث‌های مربوط به نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، یاریگر شرکت‌ها برای تدوین برنامۀ عملیاتی‌شان باشد. نکتۀ حائز اهمیت دربارۀ این پیش‌نویس، پرداختن به مقولۀ استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های گوناگون ازجمله تامین مالی، بازاریابی، صادرات، تحقیق و توسعه و فرایندهاست که برای اولین‌بار در سال گذشته در این مجموعه مورد توجه قرار گرفت و اکنون می‌توان از آن به‌عنوان سندی برای هم‌افزایی، انسجام‌بخشی، جلوگیری از اتلاف منابع و دوباره‌کاری نام برد. از دیگرنکات جالب توجه این ابلاغیه آن است که مدیر جهادی هلدینگ شوینده به مدیران عامل شرکت‌های تابعه توصیه کرده شخصا کارگروهی تخصصی را با هدف پیگیری مستمر و هفتگی تحقق و اجرای کامل شعار سال و مطلوب رهبر حکیم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی تشکیل دهند و مسائل مربوطه را از این طریق راهبری، مصوب و پیگیری کنند تا خللی در حرکت پرشتاب و توسعه‌محور مجموعه ایجاد نشود.

علاوه بر این ابلاغیه که به صورت مستقیم به موضوع شعار سال پرداخته است، برگزاری موفق اولین رویداد شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فعال در صنعت شوینده در شهریورماه 1400 از سوی هلدینگ شوینده نشانۀ درایت، آینده‌نگری و موقعیت‌شناسی مدیران این هلدینگ است که توانستند با این اقدام به‌عنوان پیشگام و جلودار صنعت شوینده سازوکارها و بسترهای لازم را برای همکاری شرکت‌های تولیدی با استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کنند و درهای بزرگ‌ترین مجموعۀ تخصصی تولیدی و راهبری این صنعت را به روی نوآوری و توسعۀ فناوری‌ها بگشایند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید دانش بنیان و اشتغال زایی شرکت های دانش بنیان برای تحقق شعار صنعت شوینده شعار سال شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن