Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای احمد دنیامالی گفت: کمیسیون عمران در مورد تعارض منافع در حوزه مهندسی و نظام مهندسی ساختمان هنوز به جمع‌بندی نرسیده؛ بسیاری معتقدند کارمندان تا زمانی که بازنشسته نشده‌اند، اجازه امضا نباید داشته باشند و از طرفی برخی می‌گویند باید از ظرفیت مهندسی استفاده شود و مهندسان با رعایت تعارض منافع فعالیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی معتقدند مهندسان عضو هیئت مدیره‌های نظام مهندسی باید پروانه‌هایشان را تحویل بدهند تا در دوران تصدی مسئولیت در ارکان سازمان نظام مهندسی ساختمان مانند ریاست و... حق بهره‌برداری از سهمیه و پروانه‌هایشان را نداشته باشند.

۲۶ مهر ۱۴۰۰ آقای سید البرز حسینی عضو کمیسیون عمران مجلس گفته بود که شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان و وزارتخانه راه و شهرسازی در مورد نمونه‌های تعارض منافع در مهندسی ساختمان اختلاف نظر دارند.

او توضیح داد «از جامعه مهندسان برخی افراد تنها در هیئت مدیره نظام مهندسی مشغول هستند و بعضی هم حضور ندارند؛ برای نمونه در شهرداری‌ها یا ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها فعالیت می‌کنند. اینجا شناخت تعارض منافع مسئله‌ای پیچیده است و ابتدا، فارغ از اینکه الان چه اتفاقی در حال رخ دادن است، باید در مجلس و وزارتخانه راه و شهرسازی با همراهی خود صنف واقعاً قانون اصلاح شود. البته الان در جریان اصلاح قانون نظام مهندسی این اتفاق می‌افتد، اما باید یک نظر کارشناسی داده شود.»

طرح اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان هنوز به صورت نهایی از کمیسیون عمران خارج نشده؛ در ماه‌های گذشته موضوع «حذف اعضای کنونی دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته در رشته‌های ساختمان از سازمان نظام مهندسی» واکنش‌هایی را در بر داشت که اعضای کمیسیون عمران چنین اتفاقی را رد کردند.

رئیس دفتر نظارت و ارزیابی بر عملکرد استان‌های سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بهمن ماه پارسال گفت «سازمان نظام مهندسی یک سازمان غیردولتی است، بر اساس اصل ۴۴ قانون بخش خصوصی باید کار را به دست مردم داد و سازمان نظام مهندسی یک سازمان غیردولتی و خودگردان است.»

بیشتر بخوانید

 نظام مهندسی ساختمان شفاف می‌شود/ امیدواریم طرح اصلاح قانون نظام مهندسی تا پایان سال به صحن علنی مجلس برسد

آقای غلامحسین عسکری اضافه کرد «قانونی که در کمیسیون عمران مجلس مصوب شده، به‌نوعی ریشه نظام مهندسی و مهندس را زده و یک‌سری تعریف‌هایی در آن شده که گویی جرم‌انگاری کرده است، در حالیکه خود سازمان نظام مهندسی به صورت مجزا شورای انتظامی دارد.»

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم کمیسیون عمران نظام مهندسی تعارض منافع اصلاح قانون نظام مهندسی نظام مهندسی ساختمان سازمان نظام مهندسی کمیسیون عمران تعارض منافع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه

ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسه علنی مجلس دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور 192 تن از نمایندگان آغاز شد که روح الله متفکر آزاد عضو هیأت رئیسه مجلس، دستور کار وکلای ملت در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق در مورد لایحه بودجه سال 1403 کل کشور بخش دوم جداول
-گزارش کمیسیون تلفیق در مورد لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران اعاده شده از شورای نگهبان
-ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقا امنیت آنان در برابر سوء رفتار
-گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده (48) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(1)
-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح استفساریه جز (1) بند (الف) ماده (9) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400
-گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه موافقتنامه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه‌های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان،گردشگری و رسانه های جمعی.
-گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل
-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست در مورد عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده از سوخت مازاد توسط نیروگاه‌ها
-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست در مورد نقض و استنکاف در اجرای قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی./

در ادامه جلسه سید محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه مجلس اسامی غایبان و متاخران این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

1-حسین بامیری
2-حسن شجاعی
3-محمد صفری
4-محمود عباس زاده
5-اردشیر مطهری
6-فاطمه مقصودی
7-عادل نجف‌زاده

عضو هیئت رئیسه در پایان عنوان کرد که روز گذشته نام آقای مبلغی در اسامی غایبان و متاخران قرائت شد که وی در جلسه حضور داشتند بنابراین اصلاح می‌شود.

بنابراین گزارش، نمایندگان از روز گذشته در 2 شیفت کاری وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 شدند و و بهارستان‌نشینان در جلسه نوبت صبح دیروز، جدول شماره 5 مربوط  «درآمدها، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و واگذاری دارایی‌های مالی»،  جدول شماره 7 با عنوان «اعتبارات دستگاه‌های اجرایی ذیل دستگاه‌های سیاستگذار در سال 1403» و جدول شماره 9 با عنوان  «برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه سال1403» به تصویب رسید.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه