Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائمی سوریه در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست تا رژیم صهیونیستی را به خاطر اقداماتش در جولان اشغالی سوریه پاسخگو کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سوریه مجدداً از شورای حقوق بشر درخواست کرد تا رژیم اشغالگر اسرائیل را به دلیل نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر  در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس و جولان اشغالی سوریه ،گسترش شهرک‌ سازی ها، تصرف اراضی، سرقت منابع طبیعی  پاسخگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسام الدین آلا» نماینده دائمی سوریه در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو اعلام کرد: نقض شدید و سیستماتیک حقوق بشر توسط مقامات رژیم اشغالگر اسرائیلی و وخامت اوضاع انسانی در نتیجه حملات مکرر این رژیم و محاصره نوار غزه برای بیش از 15 سال، همچنان بارزترین مشخصه اوضاع در سرزمین‌های عربی اشغالی با تشدید جنایات  اسرائیل علیه ملت فلسطین و  جولان اشغالی سوریه است.

وی افزود: عملیات شهرک سازی که اشغالگران صهیونیست همچنان در سرتاسر سرزمین‌های فلسطینی و در جولان اشغالی سوریه انجام می‌دهند، منبع اصلی بسیاری از موارد نقض حقوق بشر است. رژیم اشغالگر به تشدید و گسترش شهرک‌سازی، تصرف زمین، سرقت منابع طبیعی و تغییرات جمعیتی در مغایرت با قطعنامه‌های بین‌المللی ادامه می‌دهد.

نماینده سوریه در ادامه افزود: سوریه اقدامات غیرقانونی رژیم اشغالگر برای تغییر ماهیت حقوقی و جمعیتی جولان اشغالی سوریه را که نقض تعهدات قانونی بر اساس کنوانسیون چهارم ژنو و قطعنامه‌های شورای امنیت، از جمله قطعنامه 497 سال 1981 است،رد می‌کند.

حسام الدین آلا همچنین اعلام کرد که سوریه با طرح‌های شهرک سازی اعلام شده از سوی کابینه رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی مبنی بر چند برابر کردن تعداد شهرک نشینان در این منطقه را رد می‌کند.

نماینده امارات در سازمان ملل: ثبات سوریه از ارکان اصلی امنیت کشورهای عربی استتاکید امیرعبداللهیان بر ادامه حمایت ایران از سوریه در دیدار با «اسد»امیرعبداللهیان عازم سوریه شد

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در ژنو بر محکومیت سوریه از اقدامات تبعیض‌آمیز رژیم صهیونیستی و نقض حقوق اساسی مردم جولان اشغالی سوریه از جمله حق تحصیل، بهداشت، کار، غذا، سرپناه و زندگی مناسب تاکید کرد.

حسام الدین آلا تصریح کرد: سوریه بار دیگر از شورای حقوق بشر و دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر خواستار نظارت و مستندسازی این اقدامات است.

وی در ادامه افزود: تجاوزات مستمر اسرائیل به خاک سوریه که اخیراً مناطق مسکونی و تاسیسات حیاتی غیرنظامی را هدف قرار داده ، نقض قطعنامه‌های شورای امنیت و توافقنامه جدایی نیروها در سال 1974 است و اقداماتی خصمانه است که بدون حمایت آمریکا و غرب از اسرائیل انجام نمی‌شود.

نماینده سوریه بر حق قطعی سوریه برای بازپس گیری کل جولان اشغالی و رد قاطعانه اقدامات یکجانبه توسط اشغالگر رژیم صهیونیستی برای تداوم اشغال آن و حمایت قاطع از حق ملت فلسطین برای ایجاد کشور مستقل خود با قدس به عنوان پایتخت آن، تاکید کرد.

رژیم صهیونیستی در سال 1967 جولان سوریه را اشغال کرد و حدود 25 هزار شهرک‌نشین صهیونیست در این منطقه زندگی می‌کنند. تعداد سوری‌های مقیم جولان در چهار روستای باقی مانده پس از اشغال یعنی «مجدل شمس، بقعاثا، عین قنیا و مسعده» 23 هزار نفر است.

در مارس سال 2019 « دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، بیانیه‌ای را امضا کرد که در آن این کشور حاکمیت کامل رژیم اسرائیل بر بلندی‌های جولان سوریه را که این رژیم در سال 1967 آن را تحت اشغال خود در‌آورده بود و در سال 1981 آن را به اراضی اشغالی فلسطین ضمیمه کرد، به رسمیت شناخت. امری که از سوی جامعه بین الملل به رسمیت شناخته نمی‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جولان اشغالی سوریه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد رژیم صهیونیستی رژیم اشغالگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت

به‌طوری‌که مقامات تل‌آویو و سران ارتش اسرائیل نتوانستند مأموریت خود را برای اشغال شهر رفح آغاز کنند. اما در روزهای اخیر بخشی از بدنه ارتش رژیم صهیونیستی بازسازی شده و حملات نسبتاً شدیدی به کرانه باختری در حال وقوع است. رژیم صهیونیستی پس از عملیات وعده صادق، جایگاه خود را در عرصه نظامی در منطقه و حتی جهان از دست داده و قادر به تغییر قواعد درگیری در جنگ نیست. از این رو با جمع‌آوری نیروهای خود در سرزمین‌های اشغالی، تمام توان خود را برای تصرف شهر رفح و حمله به غزه به کار گرفته تا بتواند با یک پیروزی زودگذر در کشتن مردم غزه، چهره خود را به‌عنوان یک ارتش قدرتمند در منطقه بازسازی کند.

در ۲۰۰روز از عملیات طوفان‌الاقصی، بیشترین فشارهای رژیم صهیونیستی بر مردم غزه و رفح بوده و مردم در کرانه غربی کمترین آسیب و نقش را داشته‌اند. در این مدت بیش از ۳۴هزار نفر از مردم در غزه به شهادت رسیده‌اند؛ جنبش حماس و جهاد اسلامی سعی دارند از ظرفیت‌های جوانان انقلابی کرانه باختری به نفع مردم غزه استفاده کنند تا فشارها در این منطقه کاهش یابد. با توجه به اینکه کرانه باختری دارای جمعیت بالا و امکانات زیادی است، رژیم صهیونیستی سعی می‌کند مردم این منطقه را نسبت به مسائل مردم غزه و رفح بی‌اعتنا نگه دارد و اجازه هیچ‌گونه تحرکی را به جوانان مبارز در کرانه باختری ندهد. متأسفانه علاوه بر فشار اسرائیل به کرانه باختری، کشورهای عرب پیرامونی سرزمین‌های اشغالی و تشکیلات خودگردان فلسطین نیز از شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کرانه باختری جلوگیری می‌کنند. 

حال سؤال مهم اینجاست، آیا اعلام موجودیت یگان ویژه استشهادی در کرانه باختری می‌تواند صحنه نبرد میدانی را تغییر دهد؟

از سال ۲۰۲۳ میلادی روند درگیری‌ها در کرانه باختری شدت یافته، به‌طوری‌که این منطقه در حال حاضر به‌عنوان «فعال‌ترین» و «مهم‌ترین» جبهه علیه رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. منشأ هر عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی که توسط مبارزان جوان صورت می‌گیرد بیشتر در شهرهای جنین و نابلس است. برای نخستین بار رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۲۳ جولای ۲۰۱۴ (۱ مرداد ۱۳۹۳) مسئله تبدیل کرانه باختری به مرکز مقاومت در فلسطین اشغالی و «تسلیح و تجهیز» آن را مطرح فرمودند و این یکی از اهداف مهم و راهبردی محور مقاومت و جنبش حماس و جهاد اسلامی فلسطین است.

اما تشدید و شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کرانه باختری می‌تواند سه پیامد قابل توجه‌ برای آینده رژیم صهیونیستی داشته باشد.

نخست: هرگونه تحولات نظامی توسط هسته‌های مقاومت در این منطقه می‌تواند برای رژیم صهیونیستی به‌عنوان یک 
«تهدید موجودیتی» محسوب شود، به‌طوری‌که شاکله امنیتی اسرائیل را فرو بریزد. امروز بزرگ‌ترین صحنه برای قدرت‌نمایی و نمایش بازدارندگی و انسجام گروه‌های مقاومت در اراضی اشغالی کرانه باختری است.

دوم: بر اثر تشدید روند عملیات گروه‌های مقاومت در کرانه باختری، ارتش رژیم صهیونیستی عملاً در وضعیت «انفعال» و «استیصال» قرار خواهد گرفت و ابتکار عمل و کنشگری در عرصه میدانی در غزه و حتی رفح را از دست خواهد داد.

سوم: وحدت میدانی میان نیروهای جهاد و حماس در عین حال که روند پیشبرد راهبردهای مقاومت در کرانه باختری را تسریع و تسهیل می‌کند، می‌تواند سبب تحکیم و تثبیت ایده «وحدت میدان» میان گروه‌های مقاومت فلسطین و حتی محور مقاومت در منطقه ‌شود.

دیگر خبرها

  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان + عکس
  • بلینکن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • عملیات یمن علیه ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی
  • یمن عملیات اخیر خود علیه ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی را تشریح کرد