Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی این اداره کل در گزارش روز یکشنبه خود به نقل از حمید سلمان پور افزود: از این تعداد حدود ۳۰۰ روستا با جمعیت بالغ بر ۸۰ هزار نفر فاقد هرگونه اینترنت پرسرعت ثابت و سیار است.
وی ادامه داد: مهمترین برنامه توسعه ارتباطات در سال جاری در فارس، اتصال روستاهای باقیمانده فاقد پوشش اینترنت به شبکه ملی اطلاعات و ارتقاء ۸۵ سایت و بهینه سازی ۱۱ سایت موجود برای اتصال این روستاها به شبکه ملی اطلاعات و احداث ۱۲۸ سایت جدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: لیست روستاهای فاقد پوشش اینترنت به اپراتورهای ارتباطی ابلاغ شده و تا پایان امسال این روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند و تعدادی روستا نیز نیازمند طراحی و بررسی اپراتورها برای ایجاد پوشش اینترنت سیار است که پس از تعیین برنامه اجرایی اتصال این روستاها، اقدامات لازم برای برخورداری آنها از پوشش ارتباطی مناسب فراهم خواهد شد.
وی، در خصوص توسعه ارتباطات روستایی فارس بر بستر فیبرنوری هم گفت: برای ایجاد دسترسی اینترنت پرسرعت در روستاهای استان، ۷۶۷ کیلومتر فیبر نوری در فاز اول برای استان مصوب شده که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر اجرا شده است و طرح لازم برای اجرای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر فیبر در فاز دوم نیز در جهت توسعه و تامین ارتباطات پایدار و باکیفیت در حوزه روستایی استان تهیه شده که تاکنون حدود ۴۰۰ کیلومتر آن برای اجرا در مسیرهای روستایی در شهرستانهای شیراز و جهرم به تصویب رسیده که امسال به دنبال تکمیل این فازها هستیم.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: پارسال برای توسعه زیرساختهای ارتباطی استان و رفع دغدغه های روستائیان در زمینه بهره مندی از اینترنت پایدار و پرسرعت، ۳۹ سایت جدید در نقاط روستایی استان ایجاد شد و ۸۱ سایت روستایی نیز به نسل سوم و چهارم ارتقا یافت.
سلمان پور افزود: همچنین سه سایت نسل دوم نیز احداث و زمینه ارائه خدمات مکالمه تلفن همراه در تعدادی دیگر از روستاهای استان فراهم گردید که با اجرای این پروژه ها در مجموع ۲۰۰ روستای استان در سال ۱۴۰۰ به شبکه ملی اطلاعات متصل و تحت پوشش اینترنت پرسرعت و با کیفیت قرار گرفتند.
او ادامه داد: همچنین پهنای باند ورودی استان از یک هزار و ۸۳۲ گیگابیت بر ثانیه به ۲ هزار و ۳۵۰ گیگابت بر ثانیه ارتقاء یافت و پهنای باند خروجی استان نیز از یک هزار و ۱۱۰ گیگابیت بر ثانیه به یک هزار و ۵۳۰ گیگابیت بر ثانیه ارتقاء پیدا کرد و پهنای باند بین‌الملل نیز از ۵۵۰ گیگابیت بر ثانیه به ۹۹۰ گیگابیت بر ثانیه ارتقاء یافت.
وی گفت: در نوروز امسال نیز همانند سال های گذشته، به منظور رفاه حال مسافران و میهمانان نوروزی، تمهیدات و اقدامات لازم برای پایداری ارتباطات در استان فارس نیز انجام گرفته است.

برچسب‌ها اینترنت پرسرعت توسعه روستایی شیراز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت توسعه روستایی شیراز اینترنت پرسرعت توسعه روستایی شیراز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس شبکه ملی اطلاعات گیگابیت بر ثانیه اینترنت پرسرعت پوشش اینترنت یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند

وزیر ارتباطات امروزد ر حاشیه جلسه هیئت دولت با اشاره به فاز اول پایگاه چابهار که برای پرتابگرهای سوخت جامد در دست ساخت است، گفت: امیدوارم فاز اول این پایگاه تا پایان سال به بهره‌برداری برسد و اوین پرتاب تا در سال جاری از این پایگاه شاهد باشیم.

عیسی زارع‌پور این تأسیسات فضایی جدید را یک پایگاه راهبردی و استراتژیک در صنعت فضایی کشور برای فرستادن ماهواره به فضا خواند و در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین درباره امکان ارائه خدمات به کشورهای دیگر و همسایه برای ارسال ماهواره به فضا از این پایگاه با بیان اینکه ما هم اکنون هم امکان ارائه این خدمات را به دیگر کشورها داریم، گفت: اما با راه اندازی این پایگاه جدید اکان قراردادن ماهواره‌های متنوعی در مدارها و لایه‌های مختلف و متعددی  فراهم می‌شود که دست ما را برای خدمت‌رسانی به کشورهای همسایه و کشورهای متقاضی و ارسال ماهواره به مدارهای مختلف جو بازتر خواهد کرد.

وی درباره اینکه درخواستی هم برای ارائه این سرویس از خارج تا کنون بوده، گفت: در حال پیگیری این مسئله هستیم و تلاشمان این است که تا پایان این دولت این خدمات را به کشورهای دیگر هم ارائه دهیم.

نمایندگاه قانون جرایم رایانه‌ای را مطالعه کنند

زارع‌پور در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان که مدعی شده‌اند رفع فیلترینگ فقط با امضای رئیس جمهور ممکن است، با بیان اینکه  در این زمینه قانون وجود دارد و سازکار آن در قانون جرایم رایانه‌ای مشخص شده، گفت: به دوستان پیشنهاد می‌کنم قانون را یک بار مطالعه کنند.

بسته هدیه ۳۰ گیگ اینترنت برای معلمان

وزیر ارتباطات همچنین با تبریک روز معلم گفت: برای معلمان عزیزی که از طریق شاد با دانش‌آموزان در ارتباط هستند یک بسته هدیه اینترنت در نظر گرفتیم و تا سقف ۳۰ گیگابایت می‌توانند رایگان استفاده کنند.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد