Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، عزیز حبیبی شامگاه امروز در اولین جلسه هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: به ‌منظور اجرایی شدن فرمان مقام معظم رهبری در نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ به نام «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال‌آفرین»، ستاد توسعه هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه محقق اردبیلی تشکیل می ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این ستاد متشکل از اعضای هیأت ‌رئیسه دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها، رئیس و معاونین مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه، رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، شتاب‌دهنده ‌های استان اردبیل، رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل و چهار نفر از فناوران زبده و مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه است که تعیین‌کننده خط‌ مشی ارکان مختلف دانشگاه در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان خواهند بود.

حبیبی تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی همانند سنوات گذشته، حمایت قاطع از اکوسیستم نوآوری، فناوری و کارآفرینی را وظیفه خود می‌داند و در این ‌راستا از تمامی امکانات و ظرفیت‌های موجود بهره خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تشریح کرد: زیرساخت‌های لازم برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در این دانشگاه فراهم است که وجود اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان، آزمایشگاه ‌های مرکزی و تخصصی دانشگاه با تجهیزات پیشرفته و به ‌روز، بسترهای فناوری اطلاعات، فضاهای کارگاهی و تخصیص ۲ باب ساختمان با زیربنای حدود چهار هزار و ۱۰۰ مترمربع به مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه از جمله­ این زیرساخت‌ها محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: هم ‌اکنون حدود ۱۳۰ واحد فناور در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه فعال هستند که برای توسعه فناوری و راه‌اندازی کسب ‌و کار از خدمات مشاوره‌ای و حمایت‌های مالی این مرکز بهره می‌برند.

حبیبی با اشاره به لزوم افزایش کمّی و کیفی تولید مبتنی بر علم و پژوهش، آمادگی دانشگاه را برای همکاری با واحدهای تولیدی و صنعتی استان با اجرای پژوهش‌ها و پایان ­نامه‌­های کاربردی و مورد نیاز آنها، اجرای فرصت‌­های مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت، راه­‌اندازی بخش تحقیق و توسعه صنایع، تأمین نیروی ماهر مورد نیاز واحدهای صنعتی و ارائه خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز صنایع اعلام کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی بیان کرد: توسعه اقتصاد دانش بنیان و تولید اشتغال­ آفرین، دیگر یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است و رسیدن به این هدف، اراده­‌ای جمعی می ‌طلبد.

حبیبی گفت: با عنایت خداوند منّان و تحت فرامین مقام معظم رهبری و حمایت‌ها و راهبردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بتوانیم به‌ عنوان یک مرکز دانشگاهی تأثیرگذار، گام مهمی در رشد شرکت‌های دانش بنیان و افزایش تولید و اشتغال‌آفرینی برداریم.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: شعار سال شرکت های دانش بنیان دانشگاه محقق اردبیلی اقتصاد دانش بنیان عزیز حبیبی دانشگاه محقق اردبیلی شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال