Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@20:36:16 GMT

وعده جذب نخبگان در وزارت نفت عملی شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۱۶۳۷

وعده جذب نخبگان در وزارت نفت عملی شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، آذرماه امسال بود که جواد اوجی وزیر نفت در صفحه توئیتر خود با اشاره به آخرین وضعیت مصاحبه و جذب دانش‌‌آموختگان دانشگاه صنعت نفت نوشت: «فرآیند مصاحبه و جذب دانش‌آموختگان گروه الف دانشگاه صنعت نفت در این هفته پس از 5 سال وقفه آغاز شد. دانشگاه صنعت نفت یکی از داشته‌های مهم کشور محسوب می‌شود و فارغ‌التحصیلان آن نیز سرمایه‌های ارزشمندی هستند که بدنه کارشناسی و تخصصی صنعت نفت را تشکیل داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه عنوان کرد: «برای حل مشکل این فارغ‌التحصیلان وعده داده بودم و امروز به این وعده عمل شد. هر چند نمی‌توانم تاسف خودم از مهاجرت بعضی نخبگان فارغ‌التحصیل دانشگاه نفت را پنهان نمایم.»

*نقش زنگنه در فراری دادن نخبگان دانشگاه صنعت نفت

ماجرا از این قرار است که از خرداد سال 94 بیژن زنگنه وزیر نفت در اقدامی شائبه‌برانگیز دستور داد که استخدام دانش‌آموختگان ممتاز دانشگاه صنعت نفت در وزارت نفت لغو شود که این موضوع برخلاف وعده‌های قانونی داده شده به آنها بود.

این اتفاق درحالی رقم خورد که با بازگشت زنگنه به وزارت نفت جمع کثیری از بازنشستگان و دوستان او از سایر مجموعه‌ها مثل مجموعه شیلات، آب و فاضلاب، امور عشایری و وزارت نیرو و حتی نمایندگان مجلس وارد وزارت نفت شدند.

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، جواد اوجی وزیر نفت دستور مصاحبه و جذب مجدد فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت را صادر کرد. معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت در گزارشی به جذب 94 درصد از این فارغ‌التحصیلان نخبه اشاره کرده و توضیح داده است:

«فارغ‌التحصیلان گروه الف از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰، همواره درگیر موضوع جذب خود در صنعت نفت بودند؛ افراد متخصصی که با وعده پذیرش در بدنه صنعت، مسیر زندگی خود را تغییر داده بودند و در این سال‌ها زندگی آنها دست‌خوش تصمیم‌های اشتباه شده بود. با دستور مقام عالی وزارت نفت و جلسه‌های متعدد شورای مدیران توسعه منابع انسانی، در نهایت تصویب شد که فرصت یک‌بار مصاحبه فنی - تخصصی و ارزیابی روان‌شناختی فارغ‌التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت ارائه شود.

هم‌اکنون مراحل مصاحبه با تسریع فرایند به ‌اتمام رسیده و از بین ۱۳۰۹ نفر مشارکت‌کننده در این مصاحبه‌ها صلاحیت ۱۲۲۵ نفر تأیید شده است و انتظار می‌رود تشریفات استخدام آنها تا ابتدای سال ۱۴۰۱ به اتمام برسد. با این اتفاق وعده جذب حداقل ۹۴ درصدی این افراد محقق شد و پرونده‌ای که سال‌های‌ متمادی زندگی افراد و کارایی معاونت توسعه منابع انسانی وزارت نفت را مختل کرده بود، بسته شد.»

*نخبگان دانشگاه نفت از رئیس جمهور و وزیر نفت دولت سیزدهم تشکر کردند

پس از این اقدامات، فارغ‌لتحصیلان دانشگاه صنعت نفت با انتشار بیانیه‌ای از زحمات سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور محترم، جاواد اوجی وزیر نفت و مهدی علی‌مددی مدیرکل معاونت توسعه منابع انسانی وزارت نفت تشکر کردند. در این بیانیه ذکر شده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

 "مَن لَم یَشکُرِالمَخلوقَ، لَم یَشکُرِ الخالقَ"
"برای هر کشوری، هیچ ثروتی، هیچ منبع نیرویی ارزشمندتر از نیروی انسانی کارآمد و مؤمن و آزاده و سرافراز نیست."
مقام معظم رهبری (مدظله)

آنچه در طی سال‌های اخیر و در دوران تصدی‌گری دولت پیشین بر فارغ‌التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت گذشت ضربه مهلکی بر پیکره اعتماد عمومی بود. تضییع حق نابخشودنی فارغ التحصیلان نخبه و بورسیه دانشگاه صنعت نفت از سوی وزیر نفت سابق، تأمین نیروی انسانی لایق و جوان برای پیشبرد اهداف وزارت نفت را خدشه دار نمود. پس از 6 سال عدم وفای به عهد مسئولین وزارت نفت، سرانجام با روی کار آمدن دولتی انقلابی و انتخاب فردی متخصص و عمل‌گرا برای سکانداری وزارت نفت، امیدها برای احقاق این حق از دست رفته زنده گردید.

اعتماد مجدد مسئولین به آینده‌سازان جوان و متخصص کشور در راستای منویات مقام معظم رهبری سبب شد که با حسن مدیریت، نشست‌های مشترک و صمیمی میان مسئولین وزارت نفت و نمایندگان فارغ‌التحصیلان برگزار گردد و ماحصل آن بازگشت حق استخدام فارغ‌التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت بود که نهایتاَ در آغاز سال جدید، با همکاری وزارت نفت و سایر بخش‌های دولت، وعده‌‌ی دولت سیزدهم و شخص وزیر محترم نفت در راستای جذب و نگهداشت نخبگان دانشگاهی عملی شد.

در این راستا، ما فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت وظیفه خود می‌دانیم مراتب قدردانی و تشکر را از ریاست محترم جمهور جناب آقای دکتر رئیسی، وزیر محترم نفت جناب آقای مهندس اوجی و هم‌چنین معاونت محترم وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی جناب آقای مهندس علی مددی که بانی این اتفاق خیر برای نخبگان صنعت نفت شده‌اند، اعلام نماییم.

ضمناَ لازم است از مسئولین دلسوز، رسانه‌های عدالتخواه و تمام اشخاص حقیقی و حقوقی که در پیمایش مسیر حق‌خواهی چندین ساله همواره کنار ما بوده‌ و به هر نحوی در راستای احقاق حق قدم برداشته‌اند، کمال تشکر را داشته باشیم و از پروردگار عزوجل برای این عزیزان عمر باعزت مسئلت داریم.

امیدواریم که این حرکت پسندیده و سنجیده مسئولین وزارت نفت بعنوان نمونه بارزی از مدیریت مناسب سرمایه انسانی در بخش‌های مختلف میهن اسلامی فراگیر شده تا چرخ پیشرفت کشور به دست جوانان انقلابی، متخصص و متعهد به سرعت چرخیده و به کوری چشم دشمنان قسم خورده داخلی و خارجی، زمینه‌های هرچه بهتر و بیشتر رشد فنی و اقتصادی کشور فراهم گردد.  

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه صنعت نفت وزیر نفت دولت سیزدهم فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت وزارت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور درباره اینکه آب ذخیره شده در سدها تا چه اندازه می‌تواند در تأمین آب شرب و آب مورد نیاز کشاورزی سیستان و بلوچستان مؤثر باشد، گفت: اکنون زمان بهره بردن از آبی است که پشت سدهای استان جمع شده است، زیرا عمده سدها پر هستند و به سرریز افتاده‌اند.

وی ادامه داد: برای تأمین آب شرب منطقه از آب رودخانه‌ها و گاهی منابع آب زیرزمینی و همچنین شیرین‌سازی آب دریا استفاده می‌شد که با شرایط کنونی و بارش‌های خوبی که صورت گرفته، اکنون آب شیرین سطحی فراوانی برای یک دوره چهار ساله در جنوب سیستان و بلوچستان وجود دارد.

سخنگوی صنعت آب کشور در گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان اینکه با منابع آب ذخیره شده به مدت چهار سال تنش کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سدها اعم از شرب و کشاورزی رفع خواهد شد، خاطرنشان کرد: طبق هدف گذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.

بزرگ‌زاده در خصوص تمهیدات وزارت نیرو در مدیریت و کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دو دسته از اقدامات برای مدیریت سیلاب انجام شده که نخستین آن، زیرساخت‌ها است. به این منظور طی سالیان گذشته، سرمایه‌گذاری‌های لازم برای احداث سدها انجام شد تا بتوان با کمک این سازه‌ها اتفاقات حدی و هیدرولوژیکی را کنترل کرد. اقدام دیگر در ردیف اقدامات غیرسازه‌ای قرار دارد و مربوط به مهندسی حاکم بر بهره‌برداری از سازه‌ها و پروژه‌ها است. تمهیدات دیگری در حوزه مدیریت سیلاب انجام می‌شود که در سه مرحله اقدامات پیش از سیلاب، حین سیلاب و اقدامات پس از سیلاب دسته بندی می‌شود.

سخنگوی صنعت آب کشور ادامه داد: فاز پیش از سیلاب به پیش‌بینی و پیش‌آمادگی‌های لازم در بخش وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها باز می‌گردد. بدون شک یک پیش‌بینی دقیق یک پیشگیری خوب را با خود به همراه می‌آورد. پیش بینی اینکه این میزان بارش و روا ناب و سیل، به چه میزان و به چه صورت و با چه شدت در رودخانه‌های مختلف رخ خواهد داد، موضوعی است که بررسی آن توسط ستاد مدیریت و پشتیانی سیلاب وزارت نیرو مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به نقش سدها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پهنه بارشی که در استان سیستان و بلوچستان به ویژه در جنوب استان به وقوع پیوست، وسیع و گسترده بود و علاوه بر شهرهای ساحلی و شهرهای کنارک و چابهار، حوضه‌های آبریز و بالادست سدها را در برگرفت.

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: با حجم ذخیره‌ای که برای تله‌اندازی سیلاب در سدهایی همچون پیشین، زیردان و کهیر ایجاد شده بود، موجب شد سیلاب‌های بالادست حوضه سد که بارش‌های اصلی در این نواحی بود، به تأخیر بیفتد تا سیلاب پایین دست فروکش کند؛ بنابراین سدها از هم‌افزایی دو پیک بالادست و پایین دست جلوگیری کردند.

سخنگوی صنعت آب ایران نقش دیگر سدها را پیک‌زایی در سیلاب خواند و گفت: چه به دلیل حجم ذخیره برای تله‌اندازی در سیلاب و چه به دلیل روند یابی مخزن یا عملکرد مخزن، وقتی یک سیل با شدت زیاد در یک رودخانه تنگ حرکت می‌کند؛ وقتی یکباره در محدوده پهن به اسم مخزن سد وارد می‌شود، فرصتی برای مستهلک شدن می‌یابد.

وی عنوان کرد: دبی ورودی به سد کهیر در بارش‌های اخیر ۹۳۰۰ مترمکعب در ثانیه بود که در لحظه خروج به ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرد. در سد زیردان نیز دبی ورودی از ۲۱۰۰ مترمکعب در ثانیه به ۶۵۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرده است. یعنی از شدت پیک‌زایی سیلاب کاسته و مانع تداخل سیلاب‌های بالادست و پایین دست شد.

بزرگ‌زاده حاصل این مدیریت را در جلوگیری از تلفات انسانی مؤثر دانست و بیان داشت: اگر این زیرساخت‌ها نبود با یک فاجعه روبرو بودیم. در سیلاب گونو که در خرداد ۸۶ در سیستان و بلوچستان رخ داد، ۱۱۲ نفر جان باختند. در جبهه بارشی اخیر که در ایران و کشورهای همسایه رخ داد، با وجود حجم بارشی یکسان شاهد بودیم که حتی در شهرهای مدرنی مانند دبی تعدادی کشته شدند و خدمات شهری به مدت چند روز مختل شد. این مسئله نشانگر آن است که زیرساخت‌ها و مدیریت بهره‌برداری از سدها در ایران نقش خود را به درستی ایفا کردند.

سخنگوی صنعت آب کشور، دلیل ماندگاری آب در منطقه دشتیاری بعد  از بازگشایی سد بالادست را پست بودن ارتفاع زمین این منطقه عنوان کرد و گفت: به همین دلیل هدایت سیلاب‌ها به آن ناحیه انجام می‌شود. رفع مشکلات دشتیاری نیازمند بازنگری در مبانی شهرسازی در بلندمدت است. 

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903228

دیگر خبرها

  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • عملیات وعده صادق وجدان مردم آزادیخواه جهان را بیدار کرد
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم