Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن افشارمنش ، درباره ازسرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها گفت: کلاس های درس مقاطع کارشناسی از ۱۴ فروردین ماه بصورت مجازی ادامه خواهد داشت.

او گفت: در هفته‌های قبل و تا پایان نیمسال جاری، دروس عملی کارگاهی آزمایشگاهی به شیوه حضوری (معمولی یا فشرده) برگزار می‌شد در نیمسال جاری، صرفا نمرات دانشجویانی در دروس عملی کارگاهی آزمایشگاهی تأیید و ثبت کارنامه خواهد شد که برگزاری حضوری دروس عملی مربوطه و حضور دانشجویان آن درس به تأیید مدرس گروه به اداره خدمات آموزشی دانشگاه اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افشارمنش می‌گوید: ضمن ادامه برگزاری حضوری دروس تحصیلات تکمیلی که برخی از ابتدای نیمسال به صورت حضوری برگزار شده اند تمامی دروس دوره‌های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته، کارشناسی ارشد پیوسته، دکترای حرفه ای، دکتری تخصصی ناپیوسته و دستیاری) از هفته هشتم نیمسال جاری یعنی ۲۷ فروردین ماه به صورت حضوری برگزار می‌شود.

او گفت: از دانشجویان دعوت می‌شود جهت اطلاع از محل تشکیل کلاس‌ها از ۱۹فروردین به سامانه آموزشی و پژوهشی دانشگاه مراجعه کنند ، حضور دانشجویان در کلاس‌ها مطابق مقررات آموزشی الزامی و غیبت دانشجویان، مطابق آیین نامه تحصیلی لحاظ خواهد شد.

مسئول گروه آموزش‌های مجازی و آزاد دانشگاه شهید باهنر کرمان می‌گوید: جلسات دفاع به صورت حضوری برگزار می‌شود وامکان شرکت داوران خارج از دانشگاه به صورت الکترونیکی با هماهنگی اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه وجود دارد.

افشارمنش درخصوص نحوه‌ی برگزاری دروس نظری دوره‌های کارشناسی گفت: در رابطه با حضوری یا مجازی بودن این دروس متعاقبا اعلام خواهد شد.

افشارمنش می‌گوید: اعضا هیأت علمی و مدعوانی که متقاضی برگزاری دروس نظری دوره کارشناسی به صورت حضوری در ادامه نیمسال جاری هستند می‌توانند پس از اطلاع به دانشجویان درس جهت تکمیل فرم ثبت نام خوابگاه از طریق مکاتبه گروه و دانشکده با حوزه معاونت دانشجویی، کلاس‌های خود را به صورت حضوری برگزار کنند.

به گفته مسئول گروه آموزش‌های آزادو مجازی دانشگاه شهیدباهنر کرمان، تحصیلات تکمیلی و دانشجویان دارای دروس عملی در کلیه مقاطع تحصیلی) جهت تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام خوابگاه به تارنمای معاونت دانشجویی دانشگاه به نشانی https://vgraduate.uk.ac.ir/forms/stdroom  مراجعه کنند.

او می‌گوید: اسکان در خوابگاه‌ها طبق دستورالعمل استاندارد با ظرفیت اسمی و اسکان حداکثر ۵ نفر (ترجیحأ ۴ نفر) در هر اتاق انجام می‌شود و انجام واکسیناسیون کامل (حداقل دو نوبت طبق اطلاعات موجود در سامانه آموزشی و پژوهشی دانشگاه) یا ارائه نتیجه تست PCR منفی مطابق مقررات الزامیست.

او درخصوص حضور اعضای هیأت علمی در دانشگاه‌ها گفت: این حضور برابر مقررات و برنامه تنظیمی مورد تأیید گروه دانشکده دانشگاه، شرط لازم از سرگیری آموزش حضوری بوده و سامانه مبین آماده برگزاری کلاس‌های برخط از داخل دانشگاه است.

افشار منش گفت: اعلام برنامه هفتگی حضور اعضای هیأت علمی در سامانه آموزشی و پژوهشی دانشگاه و طی مراحل تأیید آن توسط گروه و دانشکده برای اطلاع دانشجویان و نصب در تابلو اعلانات مجاور اتاق اعضای هیأت علمی مورد تأکید است لذا دانشجویان می‌توانند طبق برنامه هفتگی اعلام شده ازسوی اعضای هیأت علمی، برای رفع اشکالات درسی و اخذ مشاوره و راهنمایی به صورت حضوری مراجعه کنند.

او می‌گوید: امتحانات پایان نیمسال دروس در تمامی دوره‌های تحصیلی به صورت حضوری برگزار خواهد شد و از دانشجویان دعوت می‌شود با مراجعه‌ی روزانه هفتگی به تارنمای جامع آموزشی به نشانی https://edu.uk.ac.ir و تارنمای گروه‌های آموزشی ذیربط از اطلاعیه‌های به روز مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحصیلات تکمیلی حضوری صورت حضوری برگزار اعضای هیأت علمی تحصیلات تکمیلی نیمسال جاری دروس عملی خواهد شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است

حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: زمانیکه رهبران جامعه قصد اصلاح فرهنگی جامعه را داشته باشند، آموزش و پرورش، رسانه ملی، نهاد روحانیت و مسجد و غیره را در اولولیت‌های بعدی قرار می‌دهند و توجه هاشان نخست به دانشگاه معطوف می‌شود.

وی ادامه داد: نخبگان و استعدادهای جامعه باید در دانشگاه آماده و تربیت شوند، سپس در نهادهای مختلف وارد شوند. نسل جدید که در دانشگاه‌ها تعلیم و تربیت شده‌اند، با حضور در نهادهای مختلف می‌توانند کارکردهای فرهنگی آن نهادها را اصلاح کنند.

بنیانیان با بیان اینکه در حال حاضر حوزه تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه‌، دچار نوعی فرافکنی شده است، گفت: استادان، روسا و مدیران دانشگاه‌ها به جای اینکه کارکرد فرهنگی، تربیتی خودشان را مطالعه و اصلاح کنند، می‌گویند که بسیار دیر شده و باید خانواده و نهاد روحانیت و غیره چاره اندیشی کنند. از سوی دیگر دانشجویان در فضای فرهنگی دانشگاه به دنبال مفروضاتی هستند که ختم به مدرک شود. سپس با آن مدرک در جامعه موقعیت درآمدی کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند لزوم اصلاح نقش اساتید در تعلیم و تربیت اجتماعی

این مسئول با بیان اینکه تمام اقشار جامعه در شکل دهی به فرهنگ و تعلیم و تربیت نقش آفرین هستند، گفت: البته این موضوع که برای اجرایی کردن فرهنگ، مسئول انتخاب می‌کنیم گاهی خوب و گاهی بد است. به عنوان مثال در مدرسه معلم تربیتی مشخص شده است. در نتیجه سایر دبیران و معلمان و مدیران از خودشان رفع مسئولیت فرهنگی و تربیتی کردند. در چنین شرایطی به معلم تربیتی کارآمدی در مدرسه نیاز داریم تا کمک کند که تک تک معلمان نقش خودشان را ایفا کنند.

وی با تاکید بر اینکه تک تک استادان باید به نقش تربیتی خود توجه داشته باشند، گفت: همچنین ما به معاونت فرهنگی در دانشگاه نیاز داریم تا بتواند مسئولیت استادان را احیا کند. علاوه بر آن؛ محیطی فراهم شود تا نقش استادان در تعلیم و تربیت اجتماعی اصلاح شود.

بنیانیان با اشاره به متون درسی دانشگاهی عنوان کرد: زمانیکه استاد به نقش فرهنگی خود پی برد، چند سوال در ذهنش پدیدار می‌شود. به عنوان مثال تاثیر محتوای درسی که تدریس می‌کند بر تربیت دانشجویان و تحولات فرهنگی دانشگاه تا چه میزان است؟ ارتباطات بین استاد و دانشجو و محتوای درسی چگونه است؟ تا چه میزان کلامشان و محتوای صحبت‌هایشان در دانشجویان نفوذ دارد؟

این فعال فرهنگی عنوان کرد: اگر استادی بد اخلاقی با رفتار تند و عصبی تدریس می‌کند، شاید دانشجویان محتوای درسی را یاد می‌گیرد و نمره قبولی را در امتحان کسب می‌کند، اما آن مطالب تبدیل به باور و فرهنگ صحیح در وی نمی‌شود. یعنی بر تعلیم و تربیت اجتماعی دانشجویان تاثیری نگذاشته است.

عوامل اختلال آفرین در تعلیم و تربیت اجتماعی چیست؟

وی درباره فضای فرهنگی حاکم بر محیط کلاس درس در دانشگاه ها مطرح کرد: در ابتدا باید از خودمان بپرسیم، آیا محیط تعلیم و تریبت اجتماعی است یا به واسطه برخی از رفتارهای غلط استاد، دانشجو (مثلا تعامل بد) این تعلیم و تربیت شکل نمی‌گیرد. عوامل اختلال آفرین در کلاس درس وجود دارد مانند بد اخلاقی، نداشتن سواد ارتباطاتی و غیره... که نمی‌گذارد، مباحث تربیتی و فرهنگی مناسبی در شان دانشگاه شکل بگیرد.

بنیانیان ادامه داد: بنابراین رفتار اساتید و دانشجویان در تعامل با یکدیگر بسیار اهمیت دارد. کلاس باید آماده تعلیم و تربیت شود و نباید به صورت ناخودآگاه بخشی از روابط عاطفی و موضوعات مربوط به گرایشات جنسی در ارتباطات دانشجویی و فضای آموزشی کلاس و محیط دانشگاه تجلی پیدا کند و عامل اختلال دیگران و دانشجویان شود.

مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به حداقل رساندن عوامل مخلل تعلیم و تربیت اجتماعی، تصریح کرد: به همین علت در تمام دانشگاه‌های کشورهای سراسر دنیا ضوابط برای حجاب یا لباس پوشیدن دانشجویان وجود دارد. البته این میزان در کشورهای مختلف، کم یا زیاد می‌شود. چراکه تلاش می‌شود تا عوامل آسیب زا در محیط کلاس به حداقل برسند. در چنین شرایطی کلاس درس آماده مباحث تعلیم و تربیت است.

وی گفت: دانشجویان دختر و پسر یعنی دو جنس مخالف در دانشگاه در کنار هم هستند، این حساسیت در جامعه ما به علت ارزش‌های دینی بیشتر است و باید مراعات شود. این فلسفه حساست در دانشگاه‌های ایران به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که موضوع پوشش در محیط دانشگاه بیشتر از محیط عمومی جامعه رعایت شود. چرا که دانشگاه یک تولید کننده لباس نیست، بلکه محیطی است که استاد با عواطف و ذهن، شخصیت و تربیت دانشجو کار دارد.

بنیانیان با تاکید بر شکل گیری رابطه قوی و سازنده بین استاد و دانشجو برای انتقال مفاهیم درسی و تربیتی، گفت: اگر قرار باشد بین دانشجویان اختلاف باشد به شدت به حوزه تعلیم و تربیت آسیب وارد خواهد شد.

نقش تشکل‌های دانشجویی در حوزه تعلیم و تربیت

این کارشناس فرهنگی با اشاره به نقش تشکل‌های دانشجویی به ویژه کانون های فرهنگی و انجمن‌های علمی در تعلیم و تربیت اجتماعی بیان کرد: بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شاغل هستند، استادان نیز سر کلاس درس حاضر می‌شود و سپس دانشگاه را ترک می‌کنند. دانشجویان فرصت اینکه به غیر از کلاس درس در محیط دانشگاه باشند، بسیار کم است. بنابراین مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و روسای سایر دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا اساتید و دانشجویان را به حضور در دانشگاه علاقمند کنند.

وی افزود: اگر استادان نگاه صحیحی به مقوله تعلیم و تربیت و خلاقیت داشته باشند، به روسای دانشگاه‌ها و معاونان فرهنگی کمک خواهند کرد تا با تولید برنامه‌های جذاب که دانشجو پس از کلاس درس، علاقمند به حضور در نشست و برنامه‌ها تشکل‌های دانشجویی شوند.

بنیانیان با بیان اینکه در حال حاضر دیگر دانشجویان حوصله حضور در جلسات سخنرانی را ندارد، گفت: به نظر می‌رسد تشکل‌های دانشجویی باید خلاقیت در انتقال مفاهیم داشته باشند و بتوانند دانشجویان را مشارکت دهند. البته اعضای تشکل‌ها که خودشان دانشجو هستند، اگر دوره آموزشی ویژه ای را سپری نکنند و نتوانند مطابق با محیط تعلیم و تربیت دانشگاهی فعالیت کنند، هیچ تاثیر گذاری نخواهند داشت.

مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد افزود: در حال حاضر تاثیرگذار تشکل‌های دانشجویی محدود است، بخشی از این موضوع نیز به نبود خلاقیت کافی و نداشتن آموزش برای اعضای تشکل ها بر می‌گردد و بخشی از آن مربوط به وظایف معاونان فرهنگی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی است.

بنیانیان در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت دانشجویان در تشکل‌های دانشجویی باعث رشد شخصیت و تربیت آنان می‌شود. آنان بای مهارت ارتباطی را یاد بگیرند و از استاید موثر نیز استفاده می‌کنند. برخی از دانشجویان به ویژه در دانشگاه آزاد اسلامی به علت شاغل بودن، امتیازات و تخصص های مناسبی دارند که می‌توان از آنها استفاده کرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228856 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴