Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:08:57 GMT

خرید بهترین انواع آیفون تصویری و دزدگیر اماکن

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۶۴۱۹

خرید بهترین انواع آیفون تصویری و دزدگیر اماکن

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر آیفون تصویری یکی از نیازهای هر خانه‌ای است که علاوه بر آسایش, امنیت را نیز برای شما به ارمغان می اورد. اگر درب را برای کسی که پشت درب است باز کنید بدون آنکه تصویر آن شخص را دیده باشید و او را بشناسیم ممکن است مورد حمله و سرقت قرار بگیرید. مخصوصاً زمانی که در منزل شما فقط کودک و یا افراد میانسال باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس هزینه کردن برای خرید آیفون تصویری خوب هدردادن هزینه نیست، بلکه حفظ امنیت و آرامش شما است.

معرفی برندهای معروف آیفون تصویری

آیفون تصویری تابا

برند تابا الکترونیک یکی دیگر از شرکت‌های بنام در زمینه تولید آیفون تصویری است که مدل‌های مختلفی از مانیتورهای سه و نیم تا ۱۰ اینچ حافظه دار و ساده را تولید و روانه بازار می‌کند.. اطمینان و کیفیت بالای محصولات دربازکن تابا از مزیت‌های این شرکت به حساب می‌آید.

گوشی‌های آیفون تصویری تابا توسط یک سخت افزار اضافه می‌تواند مجهز به وای فای شود. و از امکانات آن استفاده کرد. خاص ترین مدل آیفون تصویری تابا ۳۰۷۰ است، که تمام امکانات شرکت تابا در آن قرار داده شده است.

آیفون تصویری سیماران

شرکت سیماران از دهه ۵۰ تاکنون در زمینه تولید و توسعه سیستم‌های حفاظتی و نظارتی در ایران فعالیت داشته و محصولات متنوع و باکیفیتی را روانه بازارها کرده است. تمامی محصولات این شرکت از ضمانت نامه ۳۰ ماهه نیز برخوردار هستند که البته پشت هر محصول گارانتی آن درج شده است.

آیفون تصویری سیماران به عنوان اولین شرکتی شناخته می‌شود که از قابیلت اتصال به wifi برای باز کردن انواع جک درب پارکینگ با موبایل و از راه دور در آیفون‌های تصویری خود استفاده کرده است.آیفون تصویری سیماران در طرح‌های متنوع به صورت تک رنگ سفید و در مدل‌های با گوشی و تبلتی عرضه می‌شود.

آیفون تصویری تکنما

تکنما از دیگر محصولات آیفون تصویری ایرانی است که با کیفیت خوب خود توانست در بین رقبا جای خود را باز کند تکنما در دو مدل ۴.۳ و ۷ اینچ تولید می‌شود این محصول تنوع زیادی نسبت به رقبا ندارد و مدل‌های آن محدود است از نظر امکانات نیز آیفون‌های تصویری تکنما چندان پیشرفته نیستند، اما از نظر قیمت از تمامی محصولات مناسب‌تر و ارزان‌تر هستند. سری D آیفون‌های تصویری تکنما جز محصولات اقتصادی و به صرفه این برند خوب ایرانی است. تکنما دارای ۲ سال گارانتی تعمیر و یک سال گارانتی تعویض می‌باشد.

آیفون تصویری شرکت الکتروپیک

شرکت الکتروپیک نیز از دیگر شرکت‌های ایرانی فعال در تولید آیفون‌های تصویری هوشمند می‌باشد. شرکت الکتروپیک یکی از پیشگامان صنعت طراحی و ساخت سیستم‌های حفاظتی در ایران است که با تولید محصولات با کیفیت و قدرتمند خود نامی محبوب در بین کاربران به جای گذاشته است. انواع آیفون تصویری این شرکت با در نظر گرفتن خواسته‌های کمی و کیفی مشتریان تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

شرکت الکتروپیک گارانتی ۳۶ ماهه (۳ ساله) برای محصولات خود در نظر گرفته که مهر تأییدی بر روی خدمات پس از فروش عالی این شرکت است.

مدل‌های سه و نیم، چهار، پنج و هفت اینچ صفحه نمایش‌هایی هستند که شرکت الکتروپیک برای محصولاتش در نظر گرفته است که به صورت ساده و حافظه دار به بازار عرضه می‌شوند. همچنین این شرکت برخی از محصولاتش را با قابلیت کلید لمسی روانه بازار کرده که در رده آیفون‌های تصویری لوکس این شرکت قرار می‌گیرد.

خرید بهترین برند دزدگیر اماکن

برای خرید دزدگیر اماکن و نصب آن می‌توانید وارد لینک شده و بهترین انواع دزدگیر اماکن را با مشخصات و قیمت مشاهده کنید و در صورت نیاز تماس بگیرید.

دزدگیر منزل فایروال

دزدگیر منزل فایروال دارای ۸ زون بیسیم و باسیم می‌باشد که در مقایسه با برندهای دیگر که ۴ ویا ۵ زون هستند مناطق بیشتری را به صورت مستقیم پوشش می‌دهد. مثلاً اگر مکانی مانند منزل و یا اداره دارای ۸ اتاق باشد و دستگاه شما ۴ زون باشد شما مجبور هستید ۴ اتاق دیگر را بصورت سری با اتاق‌های دیگر ببندید بنابراین هنگام تحریک دزدگیر منزل نمی‌توانید متوجه شوید که سنسور کدام اتاق فعال شده, اما اگر دستگاه ۸ زون داشته باشد هر زون یا ناحیه را به یک اتاق اختصاص می‌دهید و اتاقی را که در ان چشمی فعال شده را از روی ال ای دی‌های دستگاه پیدا می‌کنید.

دزدگیر سایلکس

صنایع الکترونیک سایلکس با بیش از ۲۰ سال سابقه درعرصه تولید سیستم‌های حفاظتی اولین محصول خود دزدگیر اتومبیل را به بازار عرضه نموده و با گذشت زمان و کسب تجربه در مسیر تولید و مسائل فنی به تنوع محصولات خود افزوده و در حال حاضر با هدف تحقق شعار «تولید ملی؛ کیفیت جهانی» به یکی از مدرن‌ترین تولیدکنندگان سیستم‌های حفاظتی و امنیتی اماکن و ریموت کنترل‌های درب‌های اتوماتیک در داخل کشور تبدیل گشته است.

دزدگیر منزل کلاسیک

دزدگیر اماکن کلاسیک یکی از برندهای قدیمی در ایران است که کیفیت بالای آن باعث شهرت آن شده است. این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۶۲ شروع کرده و در تولید دستگاه‌های الکترونیکی افتخارات متعددی را کسب نموده است.

شناخته شده ترین محصول کلاسیک دزدگیر Z4 اولترا و تلفن کننده سیمکارتی G1 می‌باشد.با وجود این که دو دستگاه جدا از هم هستند ولی قابلیت‌های خوبی را به عنوان دزدگیر خانه ارائه می‌دهند.

" این مطلب یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد"

کد خبر 5456076 محمدحسین سیف اللهی مقدم

منبع: مهر

کلیدواژه: آیفون تصویری گوشی آیفون دربازکن مشهد شهر تهران ساخت هتل دانشگاه های علوم پزشکی ساختمان سازی هتل داری سلامت پوست ثبت شرکت میلگرد لاستیک آموزش آنلاین گروه خودروسازی سایپا اضطراب گروه صنعتی ایران خودرو آیفون های تصویری سیستم های حفاظتی شرکت الکتروپیک دزدگیر اماکن آیفون تصویری دزدگیر منزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۶۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!

محمدرضا مسجدی با بیان اینکه معاهده‌نامه کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۳ به تصویب رسید، اظهار کرد: تصویب معاهده‌نامه کنترل دخانیات، یک حرکت عظیم علیه مصرف دخانیات در جهان به حساب می‌آید. پس از تصویب معاهده‌نامه کنترل دخانیات، صاحبان و مافیای صنعت دخانیات در مسیر تولید فرآورده‌های جدید گام برداشتند تا افراد بیشتری را گرفتار دخانیات کنند؛ چرا که صنعت دخانیات به عنوان سومین صنعت سودآور جهان معرفی شده است.

وی در پاسخ به سوال درباره سیگارهای الکترونیک و ادعای ترک دخانیات با استفاده از این سیگارها، ادامه داد: شرکت‌های تولیدکننده محصولات دخانی ادعا می‌کنند سیگارهایی تولید کرده‌اند که فقط حاوی نیکوتین است و موادی که در سیگارهای کلاسیک وجود دارد در این محصول وجود ندارد. شرکت‌های دخانی ادعا می‌کنند سیگارهای جدید یعنی سیگارهای الکترونیکی نه تنها اعتیادآور نیستند و وابستگی کمتری دارند، بلکه از این سیگارها می‌توان برای ترک دخانیات استفاده کرد. «ترک دخانیات»، یک شعار حق به حساب می‌آید اما شرکت‌های تولیدکنندگان دخانیات از یک شعار حق برای تحقق اهداف باطل استفاده می‌کنند.

سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی از پیامدهای سیگارهای الکترونیک

دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه  ضرر سیگارهای الکترونیک در مقایسه با سیگارهای کلاسیک کمتر نیست، افزود: شرکت‌های تولیدکننده دخانیات به سیگارهای الکترونیک موادی مانند گلیسیرین، مواد معطر و برخی از افزودنی‌ها اضافه کرده‌اند. بررسی‌ها بیانگر این است مشتقاتی که در ویپ‌ها و دیگر سیگارهای الکترونیک وجود دارد، اگر از دود سیگار و قلیان بدتر نباشد، همان خطر و ضررها را به همراه دارد. نتایج مطالعات بیانگر این است، استعمال سیگارهای الکرونیکی سبب سکته‌های قلبی و مغزی، بیماری‌های مزمن تنفسی و سرطان می‌شود.

این متخصص با بیان اینکه برخی کشورها نسبت به تحریم مصرف سیگارهای الکترونیکی اقدام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: آمریکا نسبت به تحریم مصرف سیگارهای الکترونیک در تمام ایالات‌های این کشور اقدام کرده است. هچنین فرانسه اعلام کرده است که مصرف ویپ و سیگارهای الکترونیکی تا پایان سال جاری میلادی در این کشور ممنوع می‌شود. این کشور، طرح ممنوعیت سیگار الکترونیک را به اتحادیه اروپا ارائه داده تا دیگر کشورهای عضو این اتحادیه نیز برای ممنوعیت مصرف سیگارهای الکترونیک گام بردارند.

اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگارهای الکترونیک

 مسجدی با اشاره به ممنوعیت مصرف سیگارهای الکترونیک در کشورهای پیشرفته، گفت: اگرچه مصرف سیگارهای الکترونیک در کشورهای پیشرفته ممنوع شده اما این دست سیگارها در کشورهایی مانند ایران مصرف می‌شود؛ به نحوی که قیمت ویپ در کشور از ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان است. اگرچه تولید و عرضه سیگارهای الکترونیک در کشور ممنوع است اما برخی خواهان تولید سیگارهای الکترونیک در کشور هستند. افرادی که خواهان تولید سیگار الکترونیک در کشور هستند ادعای خود با عنوان «جلوگیری از درآمد خارجی‌ها و کسب درآمد داخلی» مطرح می‌کنند و با درخواست خود، دولت و مجلس را تحت فشار قرار می‌دهند.

دبیر جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ادامه داد: اگر سیگار الکترونیک در کشور تولید شود، سود از آن صاحبان ایده می‌شود اما جوانان باید تاوان تولید این سیگار در کشور را بپردازند. نتایج مطالعات بیانگر این است که ۱۸ درصد از جوانانی که سیگارهای الکترونیک مصرف می‌کنند، گرفتار اعتیاد مواد دخانی می‌شوند. مضرات سیگارهای الکترونیک محدود به اعتیاد به مواد دخانی نمی‌شود؛ بلکه ۶ تا ۸ درصد از افرادی که سیگارهای الکترونیک مصرف می‌کنند، گرفتار اعتیاد به مواد مخدر می‌شوند.

دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه ایران با اشاره به نرخ اعتیاد در جوانان افزود: آمار و ارقام مربوط به اعتیاد جوانان تکان‌دهنده است. باز هم تاکید می‌کنم افرادی که موضوع تولید سیگارهای الکترونیک را مطرح می‌کنند فقط به فکر منافع مالی خود هستند اما نکته مهم و اساسی این است تولید سیگارهای الکترونیک می‌تواند تمام ارکان کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

وی گفت: رسانه‌ها باید موضوع آسیب‌های تولید سیگارهای الکترونیک را در کانون توجه قرار دهند. نه تنها رسانه‌ها بلکه وزارتخانه‌های «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و جوانان» باید برای حفظ جوانان دست به دست یکدیگر دهند و تفریحات سالم را برای جوانان فراهم کنند تا جوانان گرفتار مواد دخانی نشوند.

تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور

وی با بیان اینکه حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد صنعت محصولات دخانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در اختیار ایالات‌ متحده است، اظهار کرد:  براساس آمار و ارقام وزارت «صنعت، معدن و تجارت»، سالانه حدود ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور تولید می‌شود که سهم عمده آن در اختیار شرکت‌های خارجی است. شرکت "Japan Tobaco International" حدود ۵۰ درصد سیگارهای کشور را تولید می‌کند؛ به عبارت دیگر، این شرکت ۳۵ میلیارد از ۷۰ میلیارد نخ سیگار را تولید و عرضه می‌کند. همچنین شرکت "British American Tobbacco" نیز حدود ۱۸ میلیارد نخ از مجموع سیگارهای تولیدی کشور را تولید و عرضه می‌کند. در بهترین حالت ممکن، شرکت دخانیات ایران حدود ۱۱ میلیارد نخ سیگار تولید می‌کند؛ بر این اساس، ۱۰ تا ۱۲ درصد از مجموع سیگارهای که در کشور تولید می‌شوند، داخلی هستند و سایر سیگارها توسط عاملان شرکت‌های خارجی تولید می‌شود.

نرخ پایین مالیات بر محصولات دخانی در ایران

 دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه ۶۵ تا ۷۰ درصد سیگارهای مصرفی کشور توسط کشورهای خارجی تولید می‌شود، گفت: قاچاق محصولات دخانی توسط شرکت‌های خارجی تولیدکننده محصولات دخانی انجام می‌شود و این شرکت‌ها از پرداخت مالیات فراری هستند. بررسی‌ها بیانگر این است ایران پایین‌ترین نرخ مالیات بر محصولات دخانی را دارد. اگرچه مجلس برای افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی تلاش کرد اما در نهایت میزان نرخ مالیات بر محصولات دخانی سال جاری، ۲۸ درصد خرده‌فروشی است.

وی با اشاره به میانگین جهانی مالیات بر سیگار گفت: میانگین جهانی مالیات بر دخانیات ۷۶ درصد قیمت یک نخ سیگار است؛ به طور مثال، میزان نرخ مالیات بر سیگار برای دو کشور پاکستان و اردن به ترتیب ۷۴ و ۸۶ درصد است. بسیاری از کشورهای دنیا که از منظر اقتصادی به ایران شبیه هستند، نرخ مالیات بر دخانیات بالایی دارند و مالیات محصولات دخانی را صرف امور سلامت مردم می‌کنند.

مسجدی با بیان اینکه برخی نسبت به افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی انتقاداتی وارد می‌کنند، افزود: مخالفان افزایش نرخ مالیات بر محصولات دخانی بر این باور هستند که افزایش نرخ مالیات می‌تواند صنعت داخلی را با مشکل مواجه کند. این ادعا در حالی مطرح می‌شود که بهترین حالت ممکن حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد سیگارهای مصرفی در کشور تولید داخل هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی