Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدافع تیم‌ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه معتقد است که تمام تیم‌ها در جام جهانی قدرتمند هستند و نباید به هیچ کشوری به دید تیمی ضعیف نگاه کرد.

مهدی پاشازاده در گفت‌وگو با ایسنا در آستانه قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر درباره این قرعه‌کشی اظهار کرد: هیچ قرعه آسانی در جام جهانی نداریم و تیم‌های حاضر در این رقابت، بهترین تیم‌های قاره‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم ما بتوانیم حداقل تکلیف فوتبالمان را روشن کنیم. ما خیلی مشکلات درونی داریم که نمی‌گذارد برنامه‌ریزی کنیم. ثبات نداشتن، کار را سخت کرده است. نتایجی که تیم‌ملی گرفته، خوب بوده ولی خیلی از ایرادها پشت این نتایج پنهان شده‌اند.

او افزود: در سید یک تیم‌های پرقدرتی حضور دارند. به نظرم همه بازی‌ها سخت‌اند ولی باید ببینیم با چه تفکری می‌خواهیم در جام جهانی شرکت کنیم. هنوز که هنوز است شایعاتی درباره کادرفنی وجود دارد. ضعف‌های فنی در تیم‌ملی هست که باید روی آن فکر کرد. خصوصا این که به نظرم با این خط دفاعی در جام جهانی به مشکل می‌خوریم.

مدافع تیم‌ملی فوتبال در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه ادامه داد: کی‌روش در جام‌جهانی قبلی تفکرات دفاعی داشت و به خوبی این تفکرات را پیاده می‌کرد. ما در این جام جهانی خط حمله خوبی داریم که می‌تواند به هر تیمی گل بزند ولی در خط دفاعی اشتباهات فردی زیادی رخ می‌دهد.

در این روزها، پیش‌بینی‌های زیادی درباره قرعه‌ ایران در جام جهانی می‌شود و خیلی‌ها معتقدند که بهتر است ایران با تیم‌های آسان‌تری هم‌گروه شود تا شانس صعود بیشتری داشته باشد اما در صورتی که صعود اتفاق نیفتد، فرصت بازی با تیم‌های بزرگ‌تر از دست رفته است. پاشازاده درباره نظرش راجع به این گزاره توضیح داد: این تفکر که به تیم‌های آسان‌تر بخوریم، غلط است. مثلا ما به غنا بخوریم یا سنگال؟ این‌ تیم‌ها ضعیف هستند؟ خود سنگال به نظرم یکی از شگفتی‌سازهای جام می‌شود.

او بیان کرد: این که به تیم ضعیف بخوریم درست نیست. اصلا موضوع صعود نیست. به نظرم ما باید به بازی اول، نیمه اول و حتی یک ربع اول آن بازی توجه کنیم و پله به پله، یک ربع یک ربع در بازی‌ها پیش برویم. این می‌شود که شاید بتوانیم ببریم و صعود کنیم. بعد از قرعه‌کشی باید باتوجه به هم‌گروهانمان، برنامه بازی‌های دوستانه‌مان را تعیین کنیم.

ملی‌پوش اسبق تیم‌ملی فوتبال ایران عنوان کرد: نکته این روزها، این است که باید تفکراتمان را عوض کنیم و درست تصمیم بگیریم. متاسفانه از نظر اقتصادی وضع فوتبالمان خوب نیست. فدراسیون اگر وضع مالی درستی نداشته باشد، نمی‌تواند تیم‌ملی را ساپورت کند. فکر نمی‌کنم در فوتبال الان ۵ یا ۱۰ میلیون یورو پول زیادی باشد. باید این پول خرج شود و تیم‌ملی تدارک ببیند. فدراسیون باید تکلیفش را روشن کند که می‌خواهیم صعود کنیم یا نه. همچنین باید تکلیف نیمکت تیم‌ملی زودتر مشخص شود.

پاشازاده ادامه داد: در این فرصت باید تیم‌ملی امید و باقی رده‌های پایه تدارک خوبی ببینند. ما نباید فراموش کنیم که جام‌ملت‌ها در پیش است و باید در آن رقابت‌ها قدرتمند ظاهر شویم. الان اگر به ترکیب تیم‌ملی نگاه کنید، برخی پست‌ها بدون جایگزین هستند و در برخی پست‌ها سن بازیکنان بالا رفته است. این زنگ خطری برای فوتبال ایران است. من خودم زمانی که ۲۲، ۲۳ ساله بودم در جام جهانی بازی کردم.

او در پایاه در پاسخ به این سوال که دوست دارد با چه تیم‌هایی هم‌گروه شویم، گفت: من دوست دارم که حتما آلمان در گروهمان باشد. همچنین هم‌گروهی با برزیل هم برایم جذاب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهدی پاشازاده تيم ملي فوتبال ايران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر جام جهانی تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۲۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • شوخی روی کین با هالند: حالا به سطح چمپیونشیپ رسید!
  • هوادار خاص استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • کمیته فوتسال مقصر بازی‌های ضعیف تیم ملی است
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • قهرمان دوومیدانی جهان امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • بولت، امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران