Web Analytics Made Easy - Statcounter

مارتین گریفیت معاون سازمان ملل متحد که امروز پنجشنبه(11 حمل) در نشست بین المللی درخواست کمک برای افغانستان صحبت می‌کرد گفت:" اوکراین از اهمیت حیاتی برخوردار است، اما افغانستان روح ما را به تعهد و وفاداری فرا می‌خواند".

گریفیت گفت: ما باید از بدترین اتفاقات در افغانستان جلوگیری کنیم و به همین دلیل است که از کمک‌کنندگان می‌خواهیم تا قدم بردارند و سخاوت‌مند باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گریفیت از جهان خواست که در کنار مردم افغانستان استاده و به کمک‌های شان به این کشور ادامه دهند.

یک دیپلمات بریتانیایی در این نشست گفته است که خدمات اولیه مانند صحت و آموزش اکنون به زانو در آمده و میلیون‌ها تن بیکار اند.

به گفته این مقام بریتانیایی، مردم افغانستان برای زنده‌ماندن وام می‌گیرند و ۸۰ درصد از هزینه‌های خانواده‌ها صرف غذا می‌شود.

گریفیت گفت افغانستان بدترین خشک‌سالی را در دهه‌های اخیر تجربه می‌کند.

سازمان ملل متحد در این نشست خواهان تخصیص بیش از چهار میلیارد کمک جهان برای مردم افغانستان شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان ملل کمک های بشردوستانه فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت

 

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در غزه در گفت وگو با الجزیره با تاکید براینکه هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت، گفت: ما در حال تلاش برای گسترش دسترسی بشردوستانه به رفح هستیم.

وی همچنین به محدودیت‌ها در ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه اشاره کرد و افزود: ممانعت از دسترسی به کمک‌ها، فاجعه انسانی در غزه را تشدید می‌کند.

این مقام سازمان ملل متحد در ادامه با تاکید بر اینکه این نهاد هرگز در تخلیه اجباری در رفح شرکت نخواهد کرد، گفت: هم اکنون نیاز فوری به تلاش بیشتر برای کمک رسانی به غزه وجود دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کودکان غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند و از نیازهای اولیه خود محروم هستند.

به گزاش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • طالبان خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم
  • کمک بشردوستانه چین به هلال‌احمر افغانستان
  • یوناما خواستار حمایت از خبرنگاران افغانستان شد
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد
  • سازمان ملل: هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت
  • هشدار سازمان ملل نسبت به خطر حمله رژیم صهیونیستی به رفح