Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اسداله محسن زاده، در دیدار با فرماندار پارس آباد مغان با تبریک انتصاب فرماندار و فرا رسیدن عید باستانی نوروز اظهار داشت: سال گذشته برای این بنگاه اقتصادی سالی همراه با ثبات، آرامش و افزایش تولید در حوزه‌های مختلف بود. پارسال تولید گندم به ازای هر هکتار ۵ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم بوده و پیش بینی ما این است که امسال نسبت به سال قبل بهتر از پیش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی اضافه کرد: علاوه بر این ۳۰ درصد در زمینه تولید کلزا و ۴۰ درصد در خصوص تولید جو افزایش راندمان تولید داشته ایم.

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت مغان افزود: تولید شیر خام در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان قبل از استقرار هیئت مدیره دولتی ۱۶۰ تن در روز بوده است که با اقدامات فنی و کارشناسی انجام یافته در زمینه جیره غذایی سالم و باکیفیت و بهداشتی تر کردن محیط نگهداری دام ها تولید شیر خام از ۲۶ کیلوگرم به ۳۲ کیلوگرم به ازای هر راس دام دوشا رسیده است.

 محسن زاده اضافه کرد: افزون بر آن تعداد دام‌ها از ۱۷ هزار و ۳۰۰ راس به ۲۰ هزار و ۶۰۰ راس افزایش پیدا کرده است و این امر سبب شده بزرگترین مجتمع دامپروری ایران در طول تاریخ تاسیس خود با رکورد بی‌سابقه ۲۳۰ تن تولید شیرخام در روز مواجه شود.

وی گفت: افزایش تولید بوجود آمده در سایه کوشش بی دریغ مدیران، کارشناسان و کارگران این مجموعه عظیم تولیدی بوده و جهت ارج نهادن به زحمات کارکنان، ۲۰ درصد حق جذب به هر یک از آنان اعطا شده و در مناسبت‌های مختلف بسته های نقدی و غیرنقدی معیشتی جهت حمایت از پرسنل اهدا می شود. 

 قاسم محمدی، رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان هم با ابراز خوشحالی از انتصاب فرماندار پارس‌آباد از بین مدیران و پیشکسوتان ارزشمدار گفت: امسال مزین به نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین شده و خوشحالیم که واژه های اصلی رهبر معظم انقلاب در زمینه کشاورزی و تولید انتخاب گردیده است و ما نیز چندین تفاهمنامه در راستای تحقق شعار سال داریم که نتیجه آن اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری افزود: تا امروز ۷۲ جلسه توسط هیئت مدیره برگزار شده است. این جلسات بصورت هفتگی بوده و تاکنون ۴۷۸ بند محقق و عملی شده است. اهداف، بودجه و مسائل مالی در سال جاری ترسیم شده است و با برنامه ریزی هایی که انجام شده است، امیدواریم سال خوبی داشته باشیم.

جابر جهان بین، فرماندار شهرستان پارس‌آباد مغان هم ضمن تبریک سال جدید گفت: نامگذاری امسال بنام سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین و تاکید مقام معظم رهبری رسالت ما را برای تحقق شعار سال دوچندان کرده است.

 وی ادامه داد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ظرفیت بزرگی است و باید از پتانسیل های آن برای هموار کردن مشکلات بهره برد.

 فرماندار شهرستان پارس آباد با بیان اینکه کشت و صنعت مغان می تواند موتور محرکه اقتصاد استان و حتی کشور باشد،گفت: باید برای ایجاد اشتغال بسترسازی و هدف گذاری شود و حق مردم این منطقه نیست که با توجه به انبوه پتانسیل کشاورزی، جمعیتی و  حتی گردشگری زندگی مشقت باری داشته باشند.

وی با بیان این که مسئولیت برای همه مدیران موقتی است و باید هر فردی در هر شرایطی تاثیرگذار باشد، افزود: این شرکت از دهه‌های پیش دارای مشکلات فراوانی بود که خوشبختانه هیئت مدیره فعلی گام‌های استواری در راستای حل مشکلات برداشته است و انتظار می رود که بیشتر از این هم فعال باشد.

 جهان بین تاکید کرد: خواسته ما این است که هیات مدیره شرکت وضعیت را بیش از این بهبود بخشیده و در جهت اشتغالزایی گام بردارد. بستر لازم در این بنگاه اقتصادی موجود بوده و انشاءالله در سال جدید با مدیریت قوی چهره های مدیریتی تحولی بزرگ را شاهد باشیم.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پارس آباد مغان دامپروری استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پارس آباد مغان دامپروری وزارت جهاد کشاورزی پارس آباد مغان دامپروری استان اردبیل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان هیئت مدیره پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن

صنعت نفت و گاز نقشی محوری در اقتصاد ایران ایفا می کند و به عنوان منبع اصلی انرژی و سوخت برای بخش های مختلف عمل می کند. با این حال، در سال‌های اخیر، این صنعت دستخوش دگرگونی قابل‌توجهی به سمت دانش محور شدن بوده است. این تغییر به سمت شیوه‌ها و فن‌آوری‌های مبتنی بر دانش به دلیل نیاز به بهبود کارایی، کاهش هزینه‌ها، به حداقل رساندن هدررفت انرژی و افزایش رقابت کلی انجام شده است.

یکی از حوزه های کلیدی که صنعت نفت و گاز به کارگیری شرکت های دانش بنیان است. این شرکت ها که در توسعه فناوری ها و راه حل های نوآورانه تخصص دارند، در خط مقدم رشد بهره وری، کاهش اتلاف انرژی و جلوگیری از هدر رفتن گازهای مرتبط در فرآیندهای تولید و توزیع بوده اند.

در ایران، صنعت نفت و گاز نقش پیشرو در استفاده از شرکت های دانش بنیان برای پیشبرد رشد اقتصادی را بر عهده گرفته است. ایران با بیش از 650 شرکت دانش بنیان فعال در بخش نفت، فناوری و نوآوری را با موفقیت در عملیات نفت و گاز خود ادغام کرده است. این شرکت ها نقش مهمی در افزایش بهره وری، بهینه سازی فرآیندها و توسعه راه حل های پایدار برای صنعت داشته اند.

همچنین رویکرد فعال دولت ایران به ویژه دولت سیزدهم در تمرکز بر توسعه میادین گازی کشور در رشد و نوآوری در بخش نفت و گاز موثر بوده است. ایران با اولویت‌بندی جمع‌آوری و استفاده از گازهای مشعل، نه تنها تولید گاز خود را افزایش داده، بلکه در بازار جهانی گاز نیز پیشتاز است. دستاوردهای این کشور در تولید گاز از میانگین نرخ رشد سایر کشورهای تولیدکننده گاز پیشی گرفته است و رتبه برتر را در مجموعه گازهای مشعل در میان کشورهای عضو مجمع صادرکننده گاز کسب کرده است.

ادغام شیوه‌های مبتنی بر دانش در صنعت نفت و گاز، شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا فناوری‌های پیشرفته را اتخاذ کنند، کارایی عملیاتی را بهبود بخشند و اثرات زیست‌محیطی را کاهش دهند. با بهره گیری از تخصص و راه حل های نوآورانه ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بر چالش ها غلبه کند، بهره وری را افزایش دهد و رشد پایدار را هدایت کند.

علاوه بر این، تغییر به سمت رویکرد دانش محور در صنعت نفت و گاز فرصت های جدیدی را برای همکاری، تحقیق و توسعه باز کرده است. با تقویت مشارکت بین بازیگران صنعت، دانشگاه ها، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است به نوآوری سرعت بخشد، مهارت ها را افزایش دهد و فرهنگ یادگیری و بهبود مستمر را تقویت کند.

در نتیجه، گذار صنعت نفت و گاز به سمت دانش محور شدن نشان دهنده نقطه عطف مهمی در تکامل آن است. با پذیرش فناوری، نوآوری و تخصص ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بهره وری را افزایش دهد، اثرات زیست محیطی را کاهش دهد و رشد پایدار را هدایت کند. ادغام شیوه های مبتنی بر دانش نه تنها صنعت را به سمت کارایی و رقابت بیشتر سوق داده است، بلکه آن را به عنوان یک بازیگر کلیدی در چشم انداز انرژی جهانی قرار داده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن