Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوروز ۱۴۰۱ بشدت تحت تأثیر مسائل مرتبط با فوتبال قرار گرفت که اوج آن نیز همگروهی تیم ملی کشورمان با «آمریکا» در گروه دوم مسابقات جام‌جهانی قطر ۲۰۲۲ بود. البته این احتمال نیز وجود داشت تیم فوتبال «رژیم‌ صهیونیستی» نیز با گذراندن مرحله پلی‌آف در این گروه قرار بگیرد که به دلیل بازی بهتر تیم اسکاتلند، اشغالگران قدس موفق به صعود از گروه ششم منطقه اروپا نشدند و «پازل سیاسی» این گروه عجیب تکمیل نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته قرار گرفتن «انگلیس» به عنوان سرگروه در بین ایران و آمریکا و حتی احتمال حضور «اوکراین» در صورت پیروزی در مسابقه پلی‌آف به عنوان چهارمین تیم در گروه دوم مسابقات، عاملی شد تا بسیاری از ورزشی‌نویسان از شکل‌گیری یک گروه سیاسی – فوتبالی صحبت کنند.

به همین بهانه؛ حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در مواجهه با این سوال که اگر قرار بود از سیاستمداران ایرانی یک «تیم فوتبال» تشکیل شود، چه ترکیبی شکل می‌گرفت، اظهار داشت: اگر بنا به دعوت از سیاستمداران به «تیم ملی» بود، من هیچکدام را به اردوی تیم اصلی دعوت نمی‌کردم و ترجیح می‌دادم آنها در تیم‌های استانی باقی بمانند.

وی ادامه داد: البته این سیاستمداران در همان تیم‌های استانی نیز آنقدر گل به خودی می‌زدند و «لایی» می‌خوردند که برای همان استان نیز دردسر ایجاد می‌کردند.

برخی سیاسیون توپ جمع‌کن کشورهای خارجی شده‌اند

رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پارلمان تصریح کرد: این دست از سیاستمداران به این دلیل که تجربه کار «ملی» و همچنین «شأن نخبگانی» و «مستقل» نداشتند، از همان دور مرعوب حریف می‌شدند و قطعا گل دریافت می‌کردند.

فلاحت‌پیشه با یک توصیف کنایه‌آمیز، بیان داشت: این دست از سیاسیون میزهایی برای خرج تراشی درست کرده‌اند که به اندازه یک زمین فوتبال است.

او گفت: متاسفانه همین دست از سیاسیون در بسیاری از موارد نیز «توپ جمع‌کن» برخی کشورهای خارجی و قدرت‌های پنهان داخلی بوده‌اند.

خساست مجلسی‌ها در استفاده از کارت‌های زرد و قرمز

این نماینده ادوار پارلمان در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره نحوه استفاده مجلسی‌ها از کارت‌های «زرد» و «قرمز» نیز گفت: مجلس هم از ابتدا کار را بدون کارت قرمز شروع کرد، و کارت زرد را هم با مدیریت «فرا مجلسی» بسیار محدود به کار گرفته است.

فلاحت‌پیشه در پایان تأکید کرد: با این تفاسیر و با وجود این دست از سیاسیون؛ ملت بازی را «سه بر صفر» باخته، اما همچنان قرار است همین لایی‌خورها (برخی سیاسیون) همچنان به صورت ثابت در زمین بازی باقی بمانند.

بیشتر بخوانید: تیم فوتبال اصلاح‌طلبان از نگاه ابطحی : سرمربی خاتمی ، مهاجم تاجزاده و ...

چینش تیم فوتبال اصولگرایان / لاریجانی سرمربی ، باهنر دروازه بان ، رضایی مدافع ، قالیباف مهاجم و ...

باهنر سرمربی تیم فوتبال سیاسیون شد، حدادعادل دروازه بان

ابراهیم رسولی فعال سیاسی اصولگرا نیز  به چند سوال کوتاه درباره اتفاقات ۱۴۰۰ و همچین یک ترکیب فوتبالی پنج نفره سیاسی پاسخ داد.

وی در پاسخ به این سوال که «موفق‌ترین سیاستمدار در سالی که گذشت چه کسی بود؟» با خنده گفت: حسن روحانی

رسولی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید کدامیک از سیاسیون در سال پیش با عملکرد خود «رفوزه» شد؟، گفت: حسن فریدون!

این چهره اصولگرا در پاسخ سوالی درباره بدترین اتفاق سال ۱۴۰۰ گفت: بیماران کرونایی که به رحمت خدا رفتند.

وی با تاکید براینکه نگرانی خاصی برای قرن جدید ندارد، در پاسخ به این سوال که  جنجالی‌ترین و در عین حال پر حاشیه‌ترین سیاستمدار در سال ۱۴۰۰ چه کسی بود، با کنایه گفت: فریدون روحانی

رسولی همچنین بهترین اتفاق سال گذشته را پایان کار دولت دوازدهم معرفی کرد.

این چهره اصولگرا در چینش تیم فوتبال ۵ نفره سیاسی، گفت: سرمربی محمدرضا باهنر، دوازه بان حدادعادل، مدافع خودم، هافبک تیم حسین امیرعبداللهیان و نیکزاد و مهاجم نیز قالیباف.

۲۱۲۱۹

کد خبر 1617700

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدرضا باهنر حسین امیرعبداللهیان محمد باقر قالیباف غلامعلی حداد عادل فلاحت پیشه تیم فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت: رواداری برای دولت‌ها یک راهبرد مفید و موثر برای دست‌یابی به موقعیت در سیاست‌های داخلی و خارجی است. اِعمال این راهبرد در زمینه سیاست داخلی هر قدر بیشتر باشد بهتر است ولی در مورد سیاست خارجی اگر مرز مشخصی رعایت نشود، قطعاً زیان‌های فراوانی به همراه خواهد داشت.

از حکمرانان یک نظام سیاسی دینی همچون نظام جمهوری اسلامی انتظار اینست که حداکثر رواداری را در سیاست داخلی اِعمال کنند و به این فرموده پیامبر خدا صلی‌الله علیه وآله پای‌بندی نشان دهند که اگر حاکم در عفو اشتباه کند بهتر است از اینکه در عقوبت کردن گرفتار خطا شود. «...فان الامام لان یخطئ فی العفو خیر له من ان یخطئ فی العقوبه». متاسفانه سیاست داخلی ما بر این توصیه رسول‌الله مبتنی نیست و بعضی از حکمرانان ما تصورشان اینست که با سختگیری و فشار حداکثری در کیفر دادن می‌توانند مردم را به مسیری که می‌خواهند سوق دهند. عجیب است که علیرغم تجربیات متعدد و مستمری که در زمینه کارآمد نبودن سیاست زور و فشار وجود دارد، این دسته از حکمرانان همواره بر استمرار این سیاست شکست‌خورده اصرار می‌ورزند.

عجیب‌تر اینکه همین حضرات که اِعمال فشار حداکثری در سیاست داخلی را می‌پسندند، در زمینه سیاست خارجی به ویژه درباره بعضی کشورها که خطرناک بودنشان برای منطقه و آینده منافع ملی ایران اظهر من‌الشمس است، به رواداری کامل و بدون قید و شرط معتقدند! با اینکه طبق ضرب‌المثل معروف «مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسد» حکمرانان ما باید از کسانی که بدترین سابقه تروریستی، تکفیری، بدعهدی و پای‌بند نبودن به قوانین و مقررات بین‌المللی را دارند برحذر باشند، آنها را به راحتی تحمل می‌کنند، تخلفاتشان را نادیده می‌گیرند و امتیازات زیادی در اختیارشان قرار می‌دهند.

امیرخان متقی، وزیر خارجه حکومت خودخوانده طالبان که از سران بدسابقه این گروه تروریستی تکفیری است، اخیراً ضمن انکار حضور داعش در افغانستان گفته است این گروه تحت حمایت سه کشور منطقه قرار دارد و این سه کشور داعش را حمایت می‌کنند و باعث ناامنی منطقه شده‌اند. هرچند امیرخان اسمی از این سه کشور نیاورده ولی آشنایان با تفکر او گفته‌اند منظورش سه کشور تاجیکستان، ایران و پاکستان هستند که طبق ادعای این طالب متوهم، اولی نیروی انسانی داعش را تامین می‌کند، دومی راه عبور را برایشان باز می‌گذارد و سومی بودجه و مراکز برنامه‌ریزی آنها را برعهده دارد.

جالب است که دولتمردان تاجیک و پاکستانی همواره از وجود گروه‌های متعدد تروریستی ازجمله داعش در افغانستان تحت حاکمیت طالبان خبر می‌دهند و این کشور را کانون ناامنی می‌دانند. از طرف دیگر، هر وقت قتل و غارت و جنایتی در افغانستان اتفاق می‌افتد حکومت خودخوانده طالبان آن را به گردن داعش می‌اندازد در حالی که همه می‌دانند طالبان با داعش تقسیم کار کرده و جنایت‌های خود را به گردن داعش می‌اندازد و داعش هم که با طالبان همدست است، این تقسیم کار را پذیرفته و جنایات را گردن می‌گیرد. با اینکه این واقعیت کاملاً قطعی و روشن است، امیرخان متقی با وقاحت تمام ادعا می‌کند داعش در افغانستان حضور ندارد و این سه کشور حامیان داعش هستند.

پاکستان و تاجیکستان در حال تسویه ‌حساب با طالبان هستند و آنچه مایه تاسف است اینست که ایران هنوز به سیاست مدارا با این گروه تروریستی تکفیری ادامه می‌دهد و این گروه علیرغم بدعهدی‌ها و تخلفاتی که از قوانین بین‌المللی دارد دائماً از ایران امتیاز می‌گیرد. در نزدیک سه سالی که طالبان بر افغانستان سلطه دارد هنوز حاضر نشده حقابه ایران از هیرمند را بدهد و اخیراً که سرریز سیل به سیستان رسید، طالبان آن را به عنوان حقابه ایران جا زد! امتیازات سیاسی و تجاری زیادی نیز از ایران می‌گیرد و مهم‌تر اینکه خطر ناامنی در ایران به دلیل ورود عناصر وابسته به طالبان هر روز افزایش می‌یابد ولی حکمرانان ما به هشدارها اعتنا نمی‌کنند. حالا که امیرخان هم ایران را به همکاری با داعش متهم کرده آیا باز هم سیاست مدارا با طالبان جایز است؟ خط قرمز کجاست؟

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901685

دیگر خبرها

  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • کورس مذاکرات هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد