Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:58:50 GMT

تبدیل ۲۷۰هکتاری اراضی دیم گیلانغرب به آبی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۰۱۳۵

تبدیل ۲۷۰هکتاری اراضی دیم گیلانغرب به آبی

حشمت رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۲ ایستگاه پمپاژ از سد زاگرس با هدف آبرسانی به اراضی کشاورزی شهرستان گیلانغرب راه اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه آبیاری تحت فشار یکی از روش‌های نوین آبیاری در کشاورزی مناطق کم آب است، ادامه داد: با راه اندازی این ۲ ایستگاه، ۲۷۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان گیلانغرب تبدیل به آبی و به سامانه آبیاری تحت فشار تجهیز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری گیلانغرب تصریح کرد: راه اندازی این ۲ ایستگاه پمپاژ آب با توجه به نیاز اراضی کشاورزی منطقه با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در مدت هشت ماه به بهره برداری رسید.

وی افزود: این آبرسانی با ظرفیت ۲ بار کشت در سال برای کشاورزان منطقه فرصت بسیار خوبی را پدید آورده تا در این عرصه موفقیت حاصل شود.

رضایی خاطرنشان کرد: کشاورزی یکی از حوزه‌هایی است که در تحقق شعار سال ۱۴۰۱ و ایجاد اشتغال پایدار کمک کننده است.

کد خبر 5458260

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه آبیاری تحت فشار سیستم آبیاری تحت فشار کشت دیم گیلانغرب فرمانداری گیلانغرب بوشهر ویروس کرونا گردشگری کرمانشاه خراسان رضوی مسافران نوروزی ماه مبارك رمضان روز طبیعت سفرهای نوروزی آمار کرونا مشهد خطبه های نماز جمعه 12 فروردین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاتل فراری در دام پلیس آگاهی گیلانغرب
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • صدور اسناد تک برگ در گروه‌های مشاع به نام دولت
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند