Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به اجرای نوسازی آسفالت ۱۳ جاده روستایی توسط بسیج سازندگی استان یزد گفت: توجه و رسیدگی به امور روستاییان سبب رونق تولید، اشتغال و مهاجرت معکوس به روستا می‌شود. - اخبار استانها -

مجید صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد ،   در مورد اقدامات انجام شده در قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به مأموریت‌های این قرارگاه اظهار داشت: در مدیریت فنی و جهادی پروژه‌های محرومیت‌زدایی متعددی داریم که در آن قرارگاه‌های سازندگی تخصصی‌تر وارد دهستان‌های محروم شده و بسیج سازندگی در کل استان به صورت عمومی‌تر فعالیت‌های محرومیت‌زدایی را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد:  بسیاری از فعالیت‌های محرومیت‌زدایی را در سال 1400 آغاز کردیم و  بیشتر کارهای اجرایی و عملیاتی این اقدامات در سال 1401 است.

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد با‌ بیان اینکه بسیاری از طرح‌های عمرانی دستگاه‌های دولتی در سال 1400 به بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد واگذار شد تشریح کرد: آبرسانی به 85 روستا توسط شش مجتمع آبی اجرا می‌شود و به احتمال زیاد مجتمع تفت نیز به قرارداد اضافه می‌شود. در حال حاضر مراحل مقدماتی برای اجرای این پروژه‌ها انجام شده  و کار در پنج روستا در حال آغاز شدن است و برای ما بقی روستاها هم با تکمیل کار توسط دفتر فنی پروژه به صورت عملیاتی آغاز می‌شود.

صادقی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی برای محرومیت‌زدایی از راه‌های روستاها در قانون مواردی را دیده است گفت: در سند بالادستی در مبحث محرومیت‌زدایی برای ما مشخص شده است که بسیج سازندگی اقدامات لازم را برای رفع محرومیت از راه روستا، آب روستا و اشتغال روستا همچنین حاشیه شهر را انجام بدهد.

وی گفت: از جمله پروژه‌های عمرانی آب آشامیدنی و کشاورزی انجام شده احداث و تکمیل سه استخر ذخیره آب، احیا و لایروبی 24 رشته قنات، انتقال آب با لوله به طول دو کیلومتر و آبرسانی سیار، تهیه و استقرار تانک ثابت آب در 24 نقطه از استان بوده است.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی هم به جمع دستگاه‌های که قیر رایگان دارند اضافه شده است افزود: از این جهت ما در خصوص راه روستایی اقدام به دریافت قیر رایگان کردیم، که در سال 1400 دو هزار و 25 تن سهمیه قیر در اختیار داشتیم که 675 تن قیر را در مرحله نخست برای شهرستان‌های ابرکوه 200 تن، بهاباد 200 تن، اشکذر 120 تن، تفت 80 تن گرفته شد، همچنین 75 تن قیر سهم پاسگاه انتظامی هر شهرستان بود.

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد خاطرنشان کرد: 20 درصد این میزان برای پاسگاه‌های انتظامی و پایگاه‌های بسیج است و 80 درصد آن برای راه‌های بین مزارع و راه روستا استفاده شده است. در واگذاری طرح‌های دولتی به بسیج سازندگی 675 تن قیر با اعتبار هفت میلیارد تومانی تأمین شده و در راه‌های روستایی، راه‌های بین مزارعی، پاسگاه نیروی انتظامی، حوزه‌های و نواحی مقاومت بسیج استفاده شد.

صادقی با تأکید بر اهمیت رسیدگی به امور روستا نشینان و توجه به روستا به منظور مهاجرت معکوس، رونق اشتغال و تولید گفت: مدیریت فنی بسیج سازندگی به عبارتی دیگر در مرحله نخست کار 675 تن قیر را برای آسفالت در 13 جاده روستایی، دو ناحیه مقاومت بسیج، دو حوزه مقاومت بسیج و یک پاسگاه انتظامی استفاده‌ کرده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد تصریح کرد: بسیج سازندگی هیچ کجا به تنهایی وارد یک منطقه نمی‌شود، بلکه در هماهنگی با دستگاه‌های مختلف دولتی خدمتی را انجام می‌دهد به این دلیل که اشراف اطلاعات کارشناسان مربوطه بیشتر است پس مطالعات تخصصی را انجام می‌دهند و ما به کمک دولت باری را از دوش آن‌ها برمی‌داریم. در هیچ کدام از پروژه‌های محرومیت‌زدایی ما به تنهایی نخواهیم توانست کارها را به نحو احسن به انجام برسانیم.

رئیس بسیج سازندگی: 50 هزار پنل خورشیدی در سطح کشور نصب می‌شود رئیس بسیج سازندگی در بیرجند: جبهه جهانی خدمت‌رسانی راه‌اندازی شد رئیس سازمان بسیج سازندگی: 5 قرارگاه ملی جهادی راه‌اندازی شد/ توزیع 50 هزار پنل خورشیدی بین روستائیان

صادقی درباره ساخت مسکن مددجویان بهزیستی و کمیته امداد اظهار داشت: در سال 1400 احداث 100 واحد مسکونی کمیته امداد ابلاغ شد کارهای اولیه هم انجام شده و تنها در یک بخش کار عملیاتی آن شروع شده است همچنین 50 واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی برای سال 1399 بوده است که آغاز شده در سال 1400 هم ادامه داشته است.

وی با بیان اینکه تمام این اقدامات با دست خالی انجام می‌شود عنوان کرد: مددجو تنها وام دارد و بلاعوض‌ها بسیار اندک است. اگر کمک نشود اجرا کارها بسیار سخت است البته از محل اعتبارات بند سه جدول 12 قانون بودجه 1400 مبلغ 180 میلیارد تومان به منظور رفع محرومیت از مناطق هزینه می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به طرح‌های عمرانی گروه‌های جهادی در ساخت مسکن و مدرسه تصریح کرد: تعمیر مسکن محرومین 85 باب منزل، تکمیل و بهسازی 15 مدرسه، یک دستگاه ساخت مدرسه، همچنین شش واحد از 50 واحد مسکن محروم طبق تفاهم‌نامه با بهزیستی و 9 واحد خانه مددجو توسط گروه‌های جهادی ساخت شده است.

انتهای پیام/781/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی بسیج سازندگی استان یزد انجام شده سال 1400 پروژه ها تن قیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان

معاون فرماندار همدان گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، اسدالله ربانی‌مهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و اختصاص امتیازات ویژه باعث مهاجرت به روستاها، کاهش جمعیت شهری و رونق روستا خواهد شد.

وی افزود: شغل‌هایی همچون کشاورزی، مشاغل خانگی، خیاطی و قالی‌بافی، صنایع‌دستی، نان‌های خانه‌پز و زنبورداری از کسب و کارهای موفق در روستاها است و روستاهای ابرو و چشین در کنار گردشگری، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصادی دارند.

معاون فرماندار همدان با تقدیر از برادران بختیاری در توسعه کسب‌وکار در این روستا، ادامه داد: از کسب‌وکارهای بانوان این روستا حمایت و به برگزاری نمایشگاه‌ها و تسهیلات کمک خواهیم کرد.

ربانی‌مهر تصریح کرد: دفتر کارآفرینی با مشارکت خوب بانوان و مدیریت برادران بختیاری، اقدامات خوبی را با هدف اشتغال‌زایی و رونق تولید در رشته‌های قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، نان خانه‌پز در حوزه اشتغال‌زایی و برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی انجام داده است.

وی گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

کد خبر 748674

دیگر خبرها

  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد