Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل از کشف و امحای ۶۱۷۵ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی و معرفی ۹۹ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی دریک ماه گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، بهلول تکلوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: 28 اکیپ نظارت بهداشتی دامپزشکی به صورت شبانه‌روزی در اجرای این طرح مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی در این ایام طرح تشدید نظارت بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می‌یابد و کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی با حضور در نقاط مختلف استان به صورت تمام وقت در راستای تامین و تضمین سلامت موادغذایی و کنترل فرایند تولید، توزیع و استحصال فراورده های خام دامی اقدام می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل افزود: نزدیک به 3000 مرکز تولید، توزیع و استحصال فراورده های خام دامی در استان فعالیت می‌کنند و از ابتدای اجرای این طرح که از 14 اسفند ماه سال گذشته شروع  شده در طول مدت یک ماه بیش از 5835 مورد از این مراکز بازدید بهداشتی انجام شده است.

این مقام مسئول دامپزشکی استان اردبیل خاطرنشان کرد: محوری ترین فعالیت‌های دامپزشکی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و امنیت غذایی مردم انجام می‌گیرد و در بحث زیرساخت‌ها دامپزشکی یکی از ارگان‌های تاثیر گذار جامعه است که متاسفانه فعالیت آن در دید عموم نبوده و مستقیما نمود بیرونی در جامعه ندارد.

تکلوی ادامه داد: یکی از حوزه‌های فعالیت دامپزشکی در زمینه بهداشت عمومی، نظارت بهداشتی بر کشتارگاهها ی دام و طیور است که در طول اجرای این طرح 19157 راس دام سبک و 4379 راس دام سنگین در کشتارگاههای صنعتی و سنتی دام استان تحت نظارت و زیر نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی کشتار و پس از طی پروسه بهداشتی وارد بازار مصرف شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل افزود: در طول اجرای این طرح همچنین دو میلیون و 218 هزارو 987 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی کشتار و وارد چرخه مصرف شده است.

آفتی خاموش در نخلستان‌های استان فارس/ 339 مورد درخت آلوده به سوسک سرخرطومی امحا شدزیان قابل توجه انبارهای گمرک تهران پس از امحای صدها تن سرم تاریخ مصرف گذشتهخودروهای قاچاق در انتظار تعیین تکلیف قانونی/ چرا تعداد خودروهای امحایی مشخص نیست؟1500 کیلوگرم مواد مخدر مکشوفه در استان قم امحاء شد

به گفته تکلوی در حال حاضر 4 باب کشتارگاه صنعتی دام 5 باب کشتارگاه سنتی دام و نیز 4 باب کشتارگاه صنعتی طیور تحت نظارت  این اداره کل  در استان مشغول فعالیت و خدمات رسانی هستند و با افتتاح کشتارگاه صنعتی دام شهرستان سرعین که با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد در حال تکمیل و راه اندازی است تعداد کشتارگاههای صنعتی دام استان به 5 باب می‌رسد.

انتهای پیام/134/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دامپزشکی استان اردبیل بهداشتی دامپزشکی نظارت بهداشتی اجرای این طرح خام دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی