Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک حجت الاسلام سید عبدالمهدی ظهر امروز در نخستین جلسه ویدئو کنفرانسی با رؤسا و دادستان های حوزه های قضایی استان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: مهمترین بخش صحبت های ریاست قوه که بسیار بر آن تأکید شده اجرای درست و مستمر سند تحول قضایی توسط روسا و دادستان ها و مجموعه تحت زعامت آنها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین منظور طی مکاتبه ای که با روسا و دادستان های حوزه های قضایی انجام شد، تأکید شد موارد ۱۶ گانه که اهم نکات مورد نظر ریاست قوه قضائیه را در برمی گیرد باید در اولویت کار دادگستری ها قرار گیرد و تمام نواقص و کمبود ها توسط روسا و دادستان ها در حوزه ها بررسی و نقطه نظرات به مرکز استان منعکس شود تا با برنامه ریزی صحیح و مناسب در جهت رفع مشکلات گام برداریم.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان داشت: پس از اتمام تعطیلات نوروز انتظار از مجموعه مدیران، قضات و کارکنان این است که با یک روحیه با نشاط و انرژی مضاعف در نیمه دوم فروردین ماه رسیدگی به پرونده ها را به سرعت دنبال کنند و کارهای معوقه را به سرانجام برسانند تا شاهد اطاله در دادرسی ها و اجرای احکام نباشیم.

موسوی بیان داشت: یکی از توصیه های مهم رییس قوه قضائیه تکریم مردم و دیدار با آنان به جهت بررسی و حل مشکلات آنان بود که همواره باید مدنظر روسا و دادستان ها باشد چرا که اثرات سودمند آن را مردم به خوبی احساس می کنند.

وی ادامه داد: مقرر شد بنا بر تأکید ریاست قوه قضائیه مبنی بر تسریع در تعیین تکلیف پرونده ها در اجراهای احکام، در خصوص پرونده های مهم و مسن اجراهای احکام کیفری و مدنی ظرف ۴۵ روز اقدامات جدی صورت گیرد تا دیگر پرونده اجرا نشده ای در شعب اجرا نداشته باشیم.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: نخبه گزینی و معرفی قضات و کارکنان شایسته که اقدامات قابل ملاحظه و فوق العاده ای صورت داده اند بر مبنای شاخص های قابل ارزیابی و استاندارد مدنظرتان باشد تا نسبت به ارتقا و توجه به همکارانی که شایستگی دارند، اقدام شود.

موسوی افزود: در سال جاری ملاک ارزیابی اقدامات و فعالیت روسا و دادستان ها و مدیران، برنامه محور بودن آنان و اجرای برنامه هاست.

وی تأکید کرد: یکی از نکات دیگر ارتباط مستمر و مفید روسا و دادستان ها با مجامع اطلاعاتی هر حوزه قضایی است زیرا برای اشراف مدیران بر مسائل و موضوعات مختلف هر حوزه و تصمیم گیری های کاربردی و متقن مورد نیاز است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به حضوری شدن کلاس های آموزشی و بازشدن مدارس و دانشگاه‌ها، اظهار داشت: دادستان های حوزه های قضایی شبکه های بهداشت را مکلف کنند تا از محیط های آموزشی در شهرستان ها سرکشی داشته باشند و از حیث بهداشت محیط تذکرات لازم را در جهت رعایت موارد بهداشتی ابلاغ کنند.

وی در آخر با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بر ضرورت تقویت برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی با حضور حداکثری همکاران قضایی و اداری برای بهره گیری از فضیلت های این ماه مبارک تأکید کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اجرا احکام کیفری حضوری شدن کلاس های آموزشی روسا و دادستان ها پرونده ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، گفت: تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

 غلامعلی حیدری هشتم اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در جریان سفر اول و دوم رئیس‌جمهور به استان در حوزه آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس داشتیم، اظهار کرد: ردیف اعتبارات این حوزه چند برابر سال‌های قبل بود و با ریاست نوسازی و تجهیز مدارس نیز جلسات خوبی برگزار شد که می‌طلبد این مصوبات و تعهدات و نیز اعتبارات استانی از سوی مسئولان مربوط با جدیت پیگیری شود.

وی با یادآوری برگزاری مجمع خیران مدرسه‌ساز که به زودی در استان برگزار می‌شود، ادامه داد: لازم است یک کارگروه در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با دبیری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز تشکیل شود و همه دستگاه‌ها دعوت شوند تا این همایش بدون مقدمه برگزار نشود.

حیدری بیان کرد: انتظار می‌رود برای همایش خیران مدرسه‌ساز از خیران جدیدی دعوت و با آنها رایزنی شود و تعهداتی را داشته باشند که بتوانیم اقدامات مؤثر و تحولاتی را نسبت به سال‌های گذشته در حوزه مدرسه‌سازی داشته باشیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی با مشارکت مردم را در حوزه مدرسه‌سازی یادآور شد و توضیح داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ناظر بر جهش تولید با مشارکت مردم، انتظار می‌رود که در حوزه احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس نیز مسئولان مربوط اهتمام جدی را داشته باشند و از ظرفیت مردمی و بسیج سازندگی برای زیباسازی مدارس به‌ویژه در تابستان امسال استفاده شود.
حیدری تأکید کرد: ردیف مولدسازی نیز فرصت مورد مناسبی است به‌ویژه اینکه وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت اجازه دارند صد در صد درآمد حاصل از مولدسازی را در حوزه خودشان هزینه کنند لذا از آموزش‌وپرورش استان انتظار می‌رود از این ظرفیت برای احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس حداکثر استفاده را داشته باشد.

وی با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، ادامه داد:  تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

استاندار افزود: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدای معلم، برپایی نشست‌های خبری و تبیینی و اطلاع‌رسانی در حوزه خدمت دولت مردمی به معلمان، خدمات دولت در حوزه رتبه‌بندی، استخدام نیروهای جدید، اعتبارات سفرهای اول و دوم، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاه‌ها، حذف مدارس کانکسی، توسعه مدارس و زیرساخت‌ها، زیباسازی مدارس، احداث ۸۰ زمین چمن و بسیاری دیگر از خدمات جا دارد که هم برای معلمان و هم افکار عمومی تشریح و روشنگری شود زیرا سبب امیدآفرینی خواهد شد.

حیدری با تأکید بر ضرورت بازروایی خدمات دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، توضیح داد: در برهه‌ای که دشمن با قدرت مشغول پمپاژ ناامیدی و یأس به لایه‌های مختلف جامعه است، جا دارد با جهاد تبیین و روشنگری به بازگویی دستاوردها و خدمات با رویکرد هنرمندانه و جذاب پرداخته شود تا بتوان فضایی امیدبخش و مطلوب را ایجاد کرد.

استاندار با اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات دانش‌آموزان به‌ویژه امتحانات نهایی، تصریح کرد: ایام امتحانات در واقع فرصتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است که ثمره یک سال تلاش خود را بچینند. لذا مسئولان اهتمام لازم را برای برگزاری بدون دغدغه امتحانات در تمامی شهرستان‌ها داشته باشند.

حیدری در پایان گفت: برای دانشگاه فرهنگیان نیز از هم‌اکنون برنامه‌ریزی مؤثری صورت گیرد که برای سال تحصیلی آینده از نظر فضای آموزشی مشکلات این مجموعه رفع شود و تأکید می‌کنم فضای مناسبی برای دانشجومعلمان فراهم گردد که بتوانند بدون دغدغه تحصیل کنند و بالنده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود