Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی با رعایت درست شیونامه‌های بهداشتی، خطر انتقال کرونا در مدارس به پایین‌ترین سطح خود خواهد رسید.

از همین رو، ۱۷ توصیه برای کاهش خطر انتقال ویروس کرونا در مدارس مطرح است.

۱- زمانی که امکان دارد پنجره‌ها را برای تهویه باز کنید.
۲- با واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ از خودتان و دیگران محافظت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۳- همه را تشویق کنید تا دستشان را به طور پی در پی تمیز کنند.
۴- به دانش آموزان، آموزگاران و کارکنان مدرسه توصیه کنید زمانی که احساس بیماری، علامت‌های سرماخوردگی یا ضعف دارند در خانه بمانند و زمانی که در مدرسه احساس بیماری می‌کنند به مسئولان بهداشتی مدرسه اطلاع دهند.
۵- فاصله گذاری فیزیکی حداقل تا یک متر را رعایت کنند.
۶- یک سطل در دار برای دستمال‌ها و ماسک‌های مصرف شده فراهم کنند.
۷- مسئولان مدرسه به صورت پیوسته با والدین و دانش آموزان در ارتباط باشند.
۸- والدین در مورد اقدام‌های مدرسه و نقش آنها در اجرا آگاهی داشته باشند.
۹- مسئولان مدرسه از والدین درخواست همکاری کنند تا هر مورد ابتلاء به کووید ۱۹ که ممکن است در خانواده روی داده باشد را به مدرسه اطلاع دهند.
۱۰- آموزگاران و کارکنان مدرسه، پدر و مادر، بزرگسالان و افراد واجد شرایط در محیط مدرسه، کودکان کمتر از ۱۲ سال و نوجوانان بالای ۱۲ سال که به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستند، می‌بایست واکسن بزنند.
۱۱- تهیه فهرست پیش از ترک خانه (احساس سلامتی، خوردن صبحانه، برداشتن ماسک صورت و مایع ضدعفونی کننده دست).
۱۲- در هنگام رفتن به مدرسه، زمانی که ممکن است تا مدرسه پیاده بروید و یا از دوچرخه استفاده کنید، اگر ممکن است پنجره‌های سرویس مدرسه را باز نگه دارید و پیش و پس از حرکت دستتان را تمیز کنید.
۱۳- رانندگان سرویس مدرسه باید ماسک بزنند، تا جایی که امکان دارد پنجره‌ها را باز نگه دارند و استفاده همزمان دانش آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت در سرویس مدرسه را محدود کنند.
۱۴- پس از استفاده از توالت، پیش از خوردن خوراک، در رسیدن به مدرسه، پیش از گذاشتن ماسک و پس از دست زدن به آن، هنگام اشتراک گذاری وسیله‌های مدرسه و پس از زنگ تفریح، بهداشت و شست و شوی دست را جدی بگیرید.
۱۵- به آموزگاران، کارکنان مدرسه، دانش آموزان و پدر و مادرها باید درباره برنامه‌های مدرسه در زمانی که فردی در مدرسه احساس بیماری می‌کند، آگاهی داده شود و آنهایی که نشانه دارند آزمایش کرونا بدهند و از دیگران جدا شوند و همچنین افراد در تماس با آنها شناسایی شوند و به آنها آگاهی دهند.
۱۶- در مورد فاصله فیزیکی نیز میزها و صندلی‌ها در فاصله حداقل یک متری بین دانش آموزان قرار گیرند، تعداد دانش آموزان کلاس را کاهش دهید، ترکیب دانش آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت را محدود کنید و زمان آغاز و پایان کلاس‌ها و زنگ‌های تفریح را یک درمیان کنید.
۱۷- برای ایمن بودن در مدرسه فاصله حداقل یک متر را حفظ کنید، دست خود را تمیز نگه دارید، در فضای بسته و در فضای باز زمانی که فاصله گذاری فیزیکی ممکن نیست از ماسک استفاده کنید، زمانی که ماسک ندارید عطسه و سرفه تان را بپوشانید، پنجره‌ها و درها را برای تهویه هوای کلاس‌ها و منطقه‌های مشترک مدرسه باز نگه دارید، زمانی که نوبت شما فرا رسید واکسن بزنید و به یاد داشته باشید زمانی که احساس بیماری می‌کنید در خانه بمانید.

کد خبر 5460343

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا بازگشایی مدارس دوران پساکرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا آمار کرونا کووید 19 واکسیناسیون سرخک روزه داری اختلال اتیسم واکسن دیابت دارو ماه رمضان 1401 رنگ بندی کرونایی احساس بیماری دانش آموزان پنجره ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، صبح سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ هم‌زمان با آغازین‌روز از هفته معلم به‌همراه معاونان و رؤسای ادارات استان و علیرضا کرد مدیر آموزش و پرورش این شهرستان در قالب طرح «روز دفتر مدرسه»، ضمن دیدار با مدیر و کادر آموزشی و تربیتی آموزشگاه دخترانه مهر عظام، بدون تشریفات و بی‌واسطه پای صحبت معلمان نشست و مسائل، مشکلات و پیشنهادهای آن‌ها را شنید و به گفت‌وگو پرداخت.

وزیری در ابتدای نشست صمیمی و دورهمی معلمانه اظهار داشت: معلم دانش‌آموزانش را مانند فرزندان خود می‌داند و می‌بیند و مانند فرزندش با او رفتار و برخورد می‌کند و در واقع این یک صدقه جاریه و باقیات صالحات برای معلم است که به یادگار می‌ماند.

وی افزود: کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و ندارد و معلم همیشه و همه‌جا معلم است و حضورش پای تخته سیاه مدرسه بسان خواندن نماز و ثبت اعمال پسندیده است و شغل معلمی فراهنر و در اوج است و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، عنایت و توجه ویژه‌ای به معلم و جایگاهش در جامعه شده و به حدی که این‌روز به نام یکی از چهره‌های برجسته کشور نامگذاری شده است.

نهادینه‌سازی فرهنگ ناب اسلامی و تکریم مادران شهید و معلمان در جامعه
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با تأکید بر این‌که هیچ لذتی بهتر از تدریس در دوره ابتدایی نیست از معلمان خواست تا این لحظات و مأنوس شدن با روحیه پاک و معصوم دانش‌آموزان را قدر بدانند و از این فرصت، بهینه استفاده کنند.

وزیری اظهار داشت: تمام هم و غم ما این است که معلمان دغدغه‌ای نداشته باشند و در آرامش به سر برند و از چشمه‌های معرفت غافل نشوند و فرهنگ ناب اسلامی و تکریم مادران شهید و معلمان را سرلوحه کار خود قرار داده و آن را در جامعه نهادینه کرده و به نسل‌های بعدی انتقال دهند.

وی در بخش دیگری از سخنانش خانواده‌ها را بهترین شرکای آموزش و پرورش دانست و گفت: اجتماعی‌کردن و اجتماعی‌سازی آموزش و پرورش یک رسالت است و یقین بدانیم که امکانات به ما توانایی نمی‌دهد؛ بلکه این توانایی و خلاقیت و نوآوری معلم است که مسیر را برای دانش‌آموز، هموار می‌سازد و کار معلم به مثابه آب روان در جوی است.

وزیری تأکید کرد: معلمی مؤفق است که تنها به قشر سفید توجه نداشته؛ بلکه به قشر سیاه و خاکستری در کلاس درسش توجه دارد و به همه استعدادهای کلاسش توجه می‌کند تا آن‌ها را توانمند سازد.

وی هم‌چنین با اشاره به راه‌اندازی نهضت مدرسه‌سازی در استان تصریح کرد: مهم‌تر از مدرسه‌سازی، مدرسه‌داری و حفظ و نگه‌داشت آن است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در پایان سخنانش تصریح کرد: سازماندهی کلی نیروهای انسانی یک ضرورت برای تمام مدارس است و نظام دوری نیاز به سازماندهی کلی ندارد و با تدابیر لازم از سوی معاونت آموزش ابتدایی و اداره شهرستان‌، اجرایی‌سازی خواهد شد و تمام تلاش ما امیدآفرینی و نشاط‌آفرینی است و انتظار داریم تا معلمان ما در مدارس، دست‌بوسی پدر و مادر را به دانش‌آموزان خود آموزش دهند.

بهره‌مندی از حمایت و هم‌راهی انجمن اولیا به‌عنوان شریک خوب آموزش و پرورش در مدارس

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن هفته معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری اظهار داشت: مدارس نوساز نیاز به امکانات بیش‌تری دارند که برآوردسازی آن و تکمیل تجهیزات آن نیاز به زمان دارد و تلاش می‌شود تا مشکلات را به‌همت مدیر و کادر آموزشی مدرسه به حداقل برسانیم.

وی در ادامه با بیان این‌که شرایط تمامی مدارس یکسان نیست، افزود: بر اساس امکانات و نیازهای موجود باید تمامی مدارس را در نطر بگیریم و سازماندهی، تأمین و ساماندهی نیروی انسانی و جابجایی مدیران و معلمان مدارس نیز طبق بخش‌نامه وزارتی و آیین‌نامه اجرایی اقدام می‌شود که در این بین باید شرایط خدمت در مدارس شهری و روستایی را در نظر داشت.

کرد در پایان سخنانش تأکید کرد: تمام تلاش ما این است تا بهترین‌ امکانات و تجهیزات را به مدارس تزریق کنیم و نیاز است تا در این زمینه از حمایت و هم‌راهی انجمن اولیا به‌عنوان شریک خوب آموزش و پرورش در مدارس بهره‌مند شویم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901462

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها