Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران گفت: اگر شرایط مهیا باشد در سال ۱۴۰۱ میزان ظرفیت تولید کفش را می‌توانیم به ۴۰۰ میلیون برسانیم بنابراین پتانسیل این میزان تولید در کشور وجود دارد. رسول شجری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص وضعیت صادرات کفش، گفت: در صنعت کفش حدود ۱۰۰ میلیون دلار صادرات صورت می‌گیرد که بیشترین صادرات کفش را به عراق و افغانستان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: باتوجه به شرایط کنونی افغانستان صادرات کفش همانند قبل انجام نمی‌شود و در حال حاضر بیشترین صادرات را به عراق داریم.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران در خصوص میزان ظرفیت تولید کفش در سال ۱۴۰۱، بیان کرد: اگر شرایط مهیا باشد تا ۴۰۰ میلیون جفت انواع پاپوش را می‌توانیم در کشور تولید کنیم بنابراین پتانسیل این میزان تولید وجود دارد.

شجری اظهار کرد: باتوجه به اینکه در صادرات مشکلات زیادی وجود دارد باید این مشکلات مرتفع شود تا توسعه در این بخش صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه کفش ارزبری زیادی ندارد و اشتغالزایی خوبی ایجاد می‌کند بنابراین از طریق توسعه این صنعت رشد قابل توجهی را می‌توانیم شاهد باشیم.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران عنوان کرد: برای دستیابی به توسعه در این صنعت باید ساماندهی صورت بگیرد همچنین مسئولان ذیربط می‌توانند به این صنعت ورود پیدا کرده و حمایت کنند تا صادرات صورت بگیرد.

شجری د رادامه گفت: دولت باید تولیدی‌ها را حمایت کند تا به صورت قانونی به حرفه خود ادامه دهند، زیرا بخش خصوصی نقش زیادی در اداره کشور در بخش اقتصاد ایفا کرده است.   بیشتر بخوانید: عرضه کفش بر تقاضا پیشی گرفت/ خریداران کفش از فروشندگان فاکتور خرید دریافت کنند

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخباراقتصادی صادرات کفش تولید کفش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صادرات کفش تولید کفش صادرات کفش تولید کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری