Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با حضور دانش آموزان در مدارس، یکی از نگرانی های والدین، امکان ابتلای فرزندشان به کرونا است که در همین راستا، سازمان بهداشت جهانی، توصیه‌هایی را مورد تاکید قرار داده است.

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی با رعایت درست شیونامه‌های بهداشتی، خطر انتقال کرونا در مدارس به پایین‌ترین سطح خود خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو، ۱۷ توصیه برای کاهش خطر انتقال ویروس کرونا در مدارس مطرح است.

۱- زمانی که امکان دارد پنجره‌ها را برای تهویه باز کنید.
۲- با واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ از خودتان و دیگران محافظت کنید.
۳- همه را تشویق کنید تا دستشان را به طور پی در پی تمیز کنند.
۴- به دانش آموزان، آموزگاران و کارکنان مدرسه توصیه کنید زمانی که احساس بیماری، علامت‌های سرماخوردگی یا ضعف دارند در خانه بمانند و زمانی که در مدرسه احساس بیماری می‌کنند به مسئولان بهداشتی مدرسه اطلاع دهند.
۵- فاصله گذاری فیزیکی حداقل تا یک متر را رعایت کنند.
۶- یک سطل در دار برای دستمال‌ها و ماسک‌های مصرف شده فراهم کنند.
۷- مسئولان مدرسه به صورت پیوسته با والدین و دانش آموزان در ارتباط باشند.
۸- والدین در مورد اقدام‌های مدرسه و نقش آنها در اجرا آگاهی داشته باشند.
۹- مسئولان مدرسه از والدین درخواست همکاری کنند تا هر مورد ابتلاء به کووید ۱۹ که ممکن است در خانواده روی داده باشد را به مدرسه اطلاع دهند.
۱۰- آموزگاران و کارکنان مدرسه، پدر و مادر، بزرگسالان و افراد واجد شرایط در محیط مدرسه، کودکان کمتر از ۱۲ سال و نوجوانان بالای ۱۲ سال که به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستند، می‌بایست واکسن بزنند.
۱۱- تهیه فهرست پیش از ترک خانه (احساس سلامتی، خوردن صبحانه، برداشتن ماسک صورت و مایع ضدعفونی کننده دست).
۱۲- در هنگام رفتن به مدرسه، زمانی که ممکن است تا مدرسه پیاده بروید و یا از دوچرخه استفاده کنید، اگر ممکن است پنجره‌های سرویس مدرسه را باز نگه دارید و پیش و پس از حرکت دستتان را تمیز کنید.
۱۳- رانندگان سرویس مدرسه باید ماسک بزنند، تا جایی که امکان دارد پنجره‌ها را باز نگه دارند و استفاده همزمان دانش آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت در سرویس مدرسه را محدود کنند.
۱۴- پس از استفاده از توالت، پیش از خوردن خوراک، در رسیدن به مدرسه، پیش از گذاشتن ماسک و پس از دست زدن به آن، هنگام اشتراک گذاری وسیله‌های مدرسه و پس از زنگ تفریح، بهداشت و شست و شوی دست را جدی بگیرید.
۱۵- به آموزگاران، کارکنان مدرسه، دانش آموزان و پدر و مادرها باید درباره برنامه‌های مدرسه در زمانی که فردی در مدرسه احساس بیماری می‌کند، آگاهی داده شود و آنهایی که نشانه دارند آزمایش کرونا بدهند و از دیگران جدا شوند و همچنین افراد در تماس با آنها شناسایی شوند و به آنها آگاهی دهند.
۱۶- در مورد فاصله فیزیکی نیز میزها و صندلی‌ها در فاصله حداقل یک متری بین دانش آموزان قرار گیرند، تعداد دانش آموزان کلاس را کاهش دهید، ترکیب دانش آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت را محدود کنید و زمان آغاز و پایان کلاس‌ها و زنگ‌های تفریح را یک درمیان کنید.
۱۷- برای ایمن بودن در مدرسه فاصله حداقل یک متر را حفظ کنید، دست خود را تمیز نگه دارید، در فضای بسته و در فضای باز زمانی که فاصله گذاری فیزیکی ممکن نیست از ماسک استفاده کنید، زمانی که ماسک ندارید عطسه و سرفه تان را بپوشانید، پنجره‌ها و درها را برای تهویه هوای کلاس‌ها و منطقه‌های مشترک مدرسه باز نگه دارید، زمانی که نوبت شما فرا رسید واکسن بزنید و به یاد داشته باشید زمانی که احساس بیماری می‌کنید در خانه بمانید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی رعایت پروتکل های بهداشتی احساس بیماری پنجره ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت ایران و دختران ایران است؛ گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مأیوس و ناامید کند.

رسانه دشمن کاری کرده که دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشورها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم / ‏‬مدرسه محلی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتماً این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائماً بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

تلاش دشمن برای تفرقه افکنی به کمک بهانه‌های واهی

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند. و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

کد خبر 6089838 علی قدمی

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد