Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازنده شکلات‌های "کیندر" می‌گوید در برخی از محصولات ساخت این شرکت باکتری "سالمونلا" یافت شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت "فررو روشه" سازنده شکلات‌های "کیندر" می‌گوید در برخی از محصولات (تخم مرغ‌های شانسی) ساخت این شرکت باکتری "سالمونلا" یافت شده است. باکتری سالمونلا می‌تواند علائمی چون اسهال، درد معده، تهوع، استفراغ و تب و لرز شدید داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات این شرکت پس از ثبت ده‌ها مورد از ابتلا به سالمونلا به‌ویژه در کودکان، دستور جمع‌آوری شکلات های کیندر را صادر کرده‌اند. این شکلات به کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، بریتانیا، ایرلندشمالی و آلمان و سوئد صادر می‌شود.

مقامات بهداشتی بریتانیا می‌گویند که 63 مورد آلودگی افراد، اغلب کودکان، به سالمونلا در این کشور ثبت شده است.

براساس گزارش یورونیوز، در برخی موارد این بیماری می‌تواند منجر به بستری شدن در بیمارستان و حتی مرگ شود. خطرات این باکتری، سلامت کودکان و افرادی دارای سیستم ایمنی ضعیف را تهدید می‌کند.

افزایش 6 برابری قیمت داروهای وارداتی برای بیمه‌نشده‌ها با حذف ارز دولتی/ الزامات حذف ارز ترجیحی داروها چیست؟کمبود برخی داروها جهانی است/ تأمین داروی بیماران SMA در سال جاری

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت

گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو» ژاپن می‌گویند باکتری‌هایی که به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند هم در ژاپن و هم در خارج از کشور به یک مشکل جدی تبدیل شده‌اند.

متخصصان می‌گویند باکتری‌های مقاوم به دارو به دلیل استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به طور فزاینده‌ای شیوع پیدا می‌کنند از جمله در بیمارانی که مصرف داروها را بدون در نظر گرفتن دستورالعمل تجویز شده توسط پزشک متوقف می‌کنند در حالی که میکروب‌ها در بدن آنها باقی می‌مانند.

تمرکز تحقیقات این گروه بر کلون E.coli ST۱۳۱ بود که مقاومت آنتی‌بیوتیکی بالایی دارد.

طی این مطالعه، ST۱۳۱ را از نمونه‌های آب دریاچه و رودخانه و همچنین مدفوع حیوانات در حیات وحش از جمله راکون‌ها و گوزن‌ها که در استان‌هایی از جمله «گیفو» و «شیگا» گرفته شده بود به مدت شش سال تا سال ۲۰۲۱ جدا کردند. سپس محققان ویژگی‌های ژنتیکی آن ها را تجزیه و تحلیل کردند.

آن ها همچنین ST۱۳۱ مشتق شده را که از نمونه‌های ادرار افراد در همان منطقه به دست می‌آمد، تجزیه و تحلیل کردند تا آن ها را با پس‌زمینه ژنتیکی نمونه‌های مشتق شده از محیط زیست مقایسه کنند.

آنالیزها حاکی از شباهت ژنتیکی نزدیک بین ST۱۳۱ انسان و محیط‌های آبی و حیات وحش است که نشان‌دهنده گسترش احتمالی باکتری از جامعه انسانی به محیط طبیعی است.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن (NHK)، این گروه می‌گوید این  نخستین‌بار در ژاپن است که گسترش باکتری‌های مقاوم به دارو بر اساس اطلاعات ژنتیکی آن ها نشان داده شده است.

این متخصصان همچنین هشدار می‌دهند اگر اقداماتی انجام نشود، باکتری‌های مقاوم به دارو می‌توانند بیشتر در طبیعت گسترش پیدا کنند و سپس از حیوانات به مردم بازگردند و سبب شیوع بیماری‌های عفونی جدید شوند.

ساتو تویوتاکا، دانشیارِ دانشکده تحصیلات تکمیلی دامپزشکی دانشگاه هوکایدو در این باره گفت که در مطالعات آتی می‌خواهد شناسایی کند چگونه باکتری‌های مقاوم به دارو از مردم به طبیعت پخش می‌شوند و چگونه می‌شود از گسترش آن ها جلوگیری کرد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بیانیه‌های پیشین خود بارها تاکید کرده است مقاومت ضدمیکروبی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشت عمومی و توسعه جهانی است.

این سازمان و دیگر نهادهای بهداشتی می‌گویند باکتری‌های مقاوم به ضدمیکروب‌ها مسئول حدود ۱.۲۷ میلیون مرگ و میر جهانی در سال ۲۰۱۹ بوده‌اند و اگر تدابیری اتخاذ نشود، ممکن است تا سال ۲۰۵۰ موجب مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خوش‌شانسی دو موتورسوار از سقوط درخت (فیلم)
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • صعود چادرملو با خوش شانسی در ضربات پنالتی
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • فیلم| واکنش متفاوت مردم نسبت به تست شکلات اسرائیلی!