Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@01:16:54 GMT

اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری ورزشی توسعه می‌یابد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۵۸۳۹

اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری ورزشی توسعه می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، سید حامد عاملی عصر پنجشنبه در جلسه بررسی برنامه پیشرفت شهرستان نمین اظهار کرد: تقویت گردشگری و تکمیل واحدهای صنعتی از برنامه‌های پیشرفت نمین است.

وی با بیان اینکه برنامه پیشرفت استان برای هر یک از شهرستان‌ها با هدف تکمیل پروژه‌های ضروری و توجه به ظرفیت‌های آن تدوین شده، تقویت گردشگری و تکمیل واحدهای صنعتی در نمین را نیز در همین راستا ضروری دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل تلاش برای تأمین آب برای صنعت و گلخانه‌ها، تکمیل و راه‌اندازی بیش از ۱۴ طرح نیمه‌تمام صنعتی، توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری ورزشی را از برنامه‌های اولویت‌دار این شهرستان در سال‌جاری اعلام کرد.

عاملی افزود: اجرای سد عنبران، تقاطع غیرهمسطح نمین، راه گردشگری نمین - فندقلو و تسریع در تونل کنار گذر حیران از دیگر پروژه‌های لحاظ شده در برنامه پیشرفت نمین است.

وی با اشاره به قابلیت‌های کشاورزی در نمین توسعه گشت گیاهان دارویی، ارتقا دانش فنی بهره‌برداران کشاورزی و امکان‌سنجی و کشت باغات میوه‌های دارای ارزش صادراتی را از جمله برنامه‌های این شهرستان در حوزه کشاورزی عنوان کرد.

عاملی هماهنگی بین مسئولان شهرستانی و مدیران دستگاه‌های اجرایی را برای احصا پروژه‌های ضروری و تسریع در اجرای آن ضروری دانست.

استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: چنانچه تکمیل پروژه‌هایی برای رفع نیاز مردم ضروری باشد برای جذب اعتبارات ملی نیز اقدام و پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد.

کد خبر 5461569

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار اردبیل بوم گردی گردشگری سید حامد عاملی واحدهای صنعتی نمین تامین آب روستایی کشت گلخانه ای پروژه های نیمه تمام احداث تقاطع غیرهمسطح جنگل فندقلو گردنه حیران کشاورزی باغات بوشهر ویروس کرونا ماه رمضان 1401 کرمانشاه خراسان رضوی ماه مبارك رمضان مشهد آمار کرونا بازگشایی مدارس گرگان مسافران نوروزی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم و این تصمیم باعث شد تا منطقه هفت حوض درصدی از مردم شرق مشهد را به سمت خود بکشاند. 

امیر رمضانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد، اظهار کرد: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

رمضانی با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی