Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ۱۱ مهر ۱۴۰۰ بود که قطار تغییر استانداران در ایستگاه اصفهان توقف کرد و پس از مطرح شدن گزینه‌های بسیار، سرانجام رئیس جمهور طی حکمی، سیدرضا مرتضوی جوان که در کارنامه خود قائم مقام مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان و فرمانداری شهرضا داشت را به عنوان استاندار اصفهان منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان روزهای اول، سیاسیون استان، از استاندار مطالبات خود را مطرح کردند که در رأس آن‌ها پیگیری ویژه موضوع آب و در حوزه سیاسی نیز تغییرات مدیران کل و فرمانداران استان اصفهان بود؛ مدیرانی که بی‌انگیزگی برخی آن‌ها در طی هشت سال دولت قبل باعث بروز برخی مشکلات در استان اصفهان شده بود.

امروز اما پس از گذشت ۶ ماه به نظر می‌رسد روند تغییر مدیران‌کل در استان سرعت لازم را ندارد و برخی مدیرانی که انتظار می‌رفت در همان ابتدا به دلیل حواشی و ضعف عملکردی به سرعت روند تغییر و تحول را طی کنند، هنوز بر روی صندلی مدیریتی خود تکیه زده‌اند و همین موضوع باعث نارضایتی مردم شده است و این را به نوعی خلاف شعارهای دولت انقلابی می‌دانند.

 

روزهای اول حضور سیدرضا مرتضوی در ساختمان خیابان باغ گلدسته با اعتراضات پیوسته کشاورزان مبنی بر عدم تخصیص حق‌آبه همراه شد و بیشتر وقت مرتضوی به حل و پیگیری مسائل آب گذشت.

البته پس از آن به مدد بارش‌های رحمت الهی دو مرحله بازگشایی آب صورت گرفت و این بحران مدیریت شد؛ اما پس از آن بود که نگاه‌ها به سمت خواسته دوم یعنی تغییر مدیران رفت، جایی که انتظار می‌رفت استاندار دولتی که انقلابی وارد عرصه شده بود، در طی مدت کوتاهی وضعیت مدیریت ادارات کل استان و همچنین شهرستان‌ها را سریع‌تر مشخص کند.

امروز اما پس از گذشت ۶ ماه به نظر می‌رسد روند تغییر مدیران‌کل در استان سرعت لازم را ندارد و برخی مدیرانی که انتظار می‌رفت در همان ابتدا به دلیل حواشی و ضعف عملکردی به سرعت روند تغییر و تحول را طی کنند، هنوز بر روی صندلی مدیریتی خود تکیه زده‌اند و همین موضوع باعث نارضایتی مردم و نخبگان و عدم تحقق کامل وعده‌های دولت در اصفهان دانست.

این عدم تغییرات به حدی مشهود است که استاندار اصفهان هنوز برخی مدیران کل حوزه خود را هم تعیین تکلیف نکرده است.

نکته دیگر در تغییرات برخی مدیران کل استان است؛ جایی که افرادی که برای این سمت‌ها برگزیده شده‌اند بعضا توانایی و تخصص لازم برای تصدی این پست‌ها را نداشته‌اند یا برخی دیگر از این مدیران با ابقا و انتصاب مدیران اصلاح‌طلب دولت قبل، بر ادامه وضع موجود صحه گذاشته‌اند یا برخی دیگر نیز با عدم توجه به سیاست‌های دولت در بحث استفاده از نیروهای جوان در حوزه‌های مدیریتی، مدیران با سنین بالا را در رده‌های مدیریتی مورد استفاده قرار داده‌اند.

در بحث تغییر فرمانداران اما شرایط قدری مساعدتر است به طوری از میان ۲۸ فرماندار استان اصفهان، تنها ۳ فرماندار تعیین تکلیف نشده‌اند و بقیه شهرستان‌ها فرمانداران خود را شناخته‌اند؛ هر چند از برخی شهرستان‌ها نیز اخبار خوبی به گوش نمی‌رسد.

در تغییرات برخی مدیران کل استان  جایی که افرادی که برای این سمت‌ها برگزیده شده‌اند بعضا توانایی و تخصص لازم برای تصدی این پست‌ها را نداشته‌اند یا برخی دیگر از این مدیران با ابقا و انتصاب مدیران اصلاح‌طلب دولت قبل، بر ادامه وضع موجود صحه گذاشته‌اند

 

 

 

 با وجود اینکه در برخی از شهرستان‌ها انتصاب برخی فرمانداران باعث امید در میان مردم شده و آنان در حال تلاش برای تغییر وضعیت شهرستان خود هستند، اما اخبار دیگر از دیگر شهرستان‌ها حاکی از آن است که ضعف عملکردی در فرمانداران مشهود است به طوری که با گذشت چندین ماه از انتصاب آنان تغییراتی در مجموعه معاونان و بخشداران و ادارات اعمال نشده است و حتی برخی از آنان با به کارگیری یا ابقای بانیان وضع موجود یاس و ناامیدی را در بین نیروهای انقلابی شهرستان‌ها ایجاد کرده‌اند و این در حالی است که معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان در جلسات معارفه فرمانداران از میدان دادن آنان به نیروهای انقلابی سخن گفته بود.

به هرجهت، استاندار اصفهان باید مراقب باشد حدود ۷ ماه از حضور او در استانداری می‌گذرد و ادامه روند کنونی قطعا به صلاح استان نیست و انتظار مردم و جریان انقلاب در استفاده از نیروهای توانمند، جوان و انقلابی در مجموعه مدیریتی استان اصفهان به طور شایسته برآورده نشده است و ضروری است که سیدرضا مرتضوی در روزهای آتی سریعاً با ورودی قاطع و با همکاری با نیروهای دلسوز، اقدام به انتخاب مسؤولانی متعهد، انقلابی و پرتلاش برای مدیریت امور استان کند هر چند وزرای دولت نیز باید با استاندار در پایان دادن به وضع موجود همراهی کنند.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار اصفهان تغییر مدیران تغییر وضع موجود سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان استان اصفهان برخی مدیران روند تغییر شهرستان ها وضع موجود مدیران کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۱۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی، در دیدار با سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که روز دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاذ شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است