Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

اشرف محمدی روز شنبه ۲۰ فروردین در نشست مطبوعاتی‌ای که در خصوص ویروس سرخک برگزار شد، اظهار کرد: طی دهه‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای در جهان برای حذف بیماری سرخک صورت گرفته به طوری‌که تا سال ۲۰۱۸ حدود ۷۳ درصد از مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس کاهش داشته و این مساله امیدی در خصوص حذف این ویروس ایجاد کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: متاسفانه از سال ۲۰۱۸ تا کنون به دلایل مختلفی شاهد افزایش تعداد مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری سرخک در جهان بوده‌ایم به طوری که طی این مدت، حدود ۱۴۰ هزار مرگ و میر در جهان به واسطه ابتلا به این ویروس گزارش شده و این امر نشان می‌دهد این بیماری در دنیا حذف نشده است.

این مسئول تاکید کرد: اغلب موارد ابتلا به این ویروس در کشورهایی که وضعیت اقتصادی و سطح بهداشت مناسبی ندارند گزارش می‌شود که پاکستان و افغانستان و عراق که کشورهای همسایه ما هستند، جزئی از آنها هستند.

وی با اشاره به تاریخچه تولید واکسن سرخک در ایران گفت: از سال ۱۳۶۰ تولید این واکسن در ایران به واسطه آمار بالای ابتلا ( سالانه ۱۰ هزار نفر) آغاز شد و فرآیند واکسیناسیون به گونه ای موفقیت آمیز بود که بین سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ تنها ۳۵ مورد مبتلای قطعی به این بیماری در کشور گزارش شد.

محمدی با بیان اینکه سرخک در ایران شیوع پیدا نکرده، ادامه داد: فعلا هیچ گونه نگرانی در خصوص شیوع این ویروس در کشور وجود ندارد و مواردی هم که مشاهده شده، اغلب مهاجران کشورهای اطراف بوده است.

وی ابراز کرد: متاسفانه تغییر سیاست‌های افغانستان در ماه‌های اخیر و واکسن گریزی در مردم پاکستان و شرایط خاص عراق باعث شده، برنامه واکسیناسیون در مقابل سرخک خوب پیش نرود و با ورود و مهاجرین این کشورها به ایران طی ماه‌های اخیر، شاهد گزارش‌هایی از مشاهده این بیماری بوده‌ایم.

رییس بخش تولید واکسن‌های ویروسی مصرف پزشکی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با توجه به اینکه آنتی بادی ویروس سرخک در بدن حدود ۹۵ درصد از جمعیت ایران وجود دارد، جای نگرانی در خصوص ایجاد پاندمی این ویروس در کشور نیست و فقط از والدین درخواست می‌شود اگر نوزاد ۱۲ تا ۱۸ ماه دارند، هرچه زودتر نسبت به تزریق واکسن مورد نیاز آنها اقدام کنند.

وی در پاسخ به اینکه اگر کسی در گذشته به سرخک مبتلا شده ویا در زمان موعد واکسن این ویروس را تزریق کرده باشد، مجددا بیمار می‌شود، گفت: با توجه به اینکه در صورت ابتلا یا تزریق واکسن آنتی بادی این ویروس در بدن فرد ایجاد می‌شود، احتمال ابتلا بسیار نادر است مگر اینکه فرد دچار خلل و مشکل جدی در سیستم ایمنی بدن باشد.

این مسئول تاکید کرد: تزریق واکسن MMR ( سرخک، سرخجه و اوریون) تا ۹۰ درصد ایمنی در بدن ایجاد می‌کند و کسانی که این واکسن را دریافت کرده اند نباید به هیچ وجه نگران باشند.

محمدی توضیح داد: از والدین درخواست می‌شود با توجه به اینکه ویروس کرونا در کشور تا حد زیادی کنترل شده، نسبت به تزریق این واکسن به کودکان کمتر از ۵ سال خود اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سرخک آنتی بادی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!

به گفته متخصصان، پوست موز بسیار مغذی و سرشار از فواید است. در این مطلب به برخی از فواید پوست موز نگاهی انداخته‌ایم.

همشهری در خبری نوشت:هخطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: مشخص شده که پوست موز سرشار از پلی فنول‌ها، کاروتنوئیدها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان زا محافظت می‌کند. مصرف بیشتر پوست موز می تواند سطح آنتی اکسیدان را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

افسردگی را کاهش می‌دهد: ویتامین B۶ و محتوای بالای تریپتوفان موز می‌تواند به بهبود برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد: پوست موز دارای فیبرهای محلول و نامحلول است که باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رگ ها می‌شود. این خاصیت پوست موز به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

برای چشمان خوب است: پوست موز برای چشم مفید است و احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود قرار دادن آن روی چشم به کاهش پف کردگی کمک می‌کند. همچنین، لایه برداری با موز به روشن شدن حلقه‌های تیره زیر چشم و کاهش ظاهر خطوط ریز کمک می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند: موز سرشار از فیبر است و به حرکات منظم روده کمک می‌کند. فیبر به رشد باکتری‌های خوب در روده کمک کرده که باعث تقویت هضم می‌شود و روده را سالم نگه می دارد.

دندان‌ها را درخشان می‌کند: به گفته متخصصان، مالیدن پوست موز به دندان‌ها یک دقیقه در روز به مدت یک هفته می‌تواند به درخشندگی دندان کمک کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و در صورت تماس با دندان مواد معدنی آن جذب مینا شده و دندان‌ها را سفید می‌کند.

جوش‌ها را درمان می‌کند: اگر از جوش‌های روی صورت‌تان خسته شده‌اید و این جوش‌ها شما را اذیت می‌کنند، به سادگی شروع به مالیدن پوست موز روی صورت خود کنید و در عرض یک هفته تفاوت را مشاهده کنید. پوست موزبه کاهش التهاب در پوست کمک می‌کنند و همچنین سرشار از فنولیک است که مملو مواد ضد میکروبی برای درمان جوش و آکنه است.

درد را کاهش می‌دهد: بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، پوست موز سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند کاروتنوئیدها و پلی فنول‌ها است. پوست موز همچنین سرشار از خواص ضد التهابی است و به کاهش درد بدن کمک می‌کند.

از پوست در برابر اشعه فرا بنفش محافظت می‌کند: پوست موز سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند فنولیک‌ها، فلاونوئیدها، تانن‌ها، کاروتنوئیدها و آلکالوئیدها است که به جلوگیری از رادیکال‌های آزاد و همچنین محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد