Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدون استفاده از اورژانس زمینی، افرادی که دچار حادثه و آسیب دیدگی می شوند، با مشکلات خیلی زیادی مواجه خواهند شد. یک آمبولانس زمینی می تواند کاربرد های خیلی زیادی داشته باشد. از جمله این کاربرد ها می توان به زنده نگه داشتن فرد آسیب دیده اشاره کرد. هنگامی که شما از این محصولات استفاده کنید، دیگر نباید هیچ نگرانی خاصی در مورد فعالیت های خود داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز ما قصد داریم تا در مورد انواع این محصول با شما صحبت کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

آمبولانس زمینی چیست؟

بیایید تا کارمان را با اصلی ترین و مقدماتی ترین مباحث مربوط به آمبولانس زمینی شروع کنیم. اورژانس زمینی یا آمبولانس زمینی، به ماشینی گفته می شود که برای حمل و انتقال بیمار کاربرد دارد. این وسایل نقلیه به گونه ای طراحی می شوند تا همه افراد بدانند که آمبولانس هستند. یعنی این محصولات می توانند قدرت بالایی داشته باشند و سرعت نسبتا مناسبی هم دارند. آمبولانس زمینی از دو قسمت پشتی و جلویی تشکیل شده است. قسمت پشتی می تواند برای حمل بیمار و قسمت جلویی هم محل قرارگیری راننده است. جالب است بدانید که از این مدل از انواع آمبولانس می توان برای انتقال عضو هم استفاده کرد. چرا که انتقال عضو یک فعالیت نسبتا دشوار بوده و با استفاده از ماشین ها و ابزار های معمولی امکان پذیر نیست.

در حال حاضر شرکت های تولید کننده داخلی و خارجی زیادی در زمینه تولید آمبولانس زمینی فعالیت می کنند. ولی، اگر شما هم دوست دارید تا یک عدد از این محصول را تهیه کنید، همیشه باید به دنبال خرید و استفاده از بهترین تیم های ایرانی باشید تا با هیچ مشکل خاصی مواجه نشوید. چرا که بهترین و قوی ترین تیم های ایرانی، خدمات مربوط به خود را در بهترین حالت و شرایط ممکن هم انجام داده و با استفاده از آنها شما می توانید خیال خود را راحت نمایید. معمولا اورژانس زمینی توسط قوی ترین تیم های بیمارستان اداره می شوند. وظیفه این وسایل نقلیه به شدت مهم بوده و می تواند تاثیرات مختلفی را برای شما به همراه داشته باشد.

انواع مختلف آمبولانس زمینی کدام اند؟

مسلما در حال حاضر یک مدل خاص از آمبولانس زمینی در دنیا موجود نیست. در حال حاضر مدل های بسیار زیادی از طرح ها و ساختار های مختلف این محصول یعنی آمبولانس (چه خصوصی چه دولتی) در دنیا موجود است و هر کدام از آنها نیز یک سری ویژگی های خاص و منحصر به فرد دارند. آمبولانس زمینی می توانند بسته به ویژگی ها و نحوه عملکردشان در دسته بندی های مختلفی تقسیم شوند. همه گروه هایی که در ادامه در مورد آنها صحبت می کنیم، در ایران موجود هستند .مسئله مهمی که شما باید به آن توجه داشته باشید مربوط به قدرت عملکردی و میزان استفاده از یک دستگاه است. در ادامه همه آنها را با هم بررسی می کنیم.

گروه بندی های آمبولانس زمینی گروه A:

این گروه بندی می تواند نشان دهنده قدرت زیادی هم داشته باشد، معمولا مخصوص عملیات اورژانس است. از این نوع از انواع اورژانس زمینی برای جا  به جایی بیماران به صورت فردی و گروهی استفاده می شود. جالب است بدانید که با استفاده از این محصول شما می توانید فعالیت های مربوط به درمان اولیه را به طور کامل انجام دهید. معمولا بیمارانی که شرایط حاد نداشته و وضعیت مناسبی دارند، از این سرویس استفاده می کنند. از جمله امکانات این مدل از اورژانس زمینی می توان به تخت بیمار، دستگاه اکسیژن و تجهیزات مخصوص احیا اشاره کرد.

گروه B:

این گروه بندی مخصوص حمل و نقل بیماران است. این گروه می تواند برای شرایط حاد تری در مقایسه با گروه A مورد استفاده قرار گیرد. به همین علت هم امکاناتی که در این مدل از انواع آمبولانس زمینی قرار می گیرد، خیلی بیشتر است. از جمله امکانات اصلی این سرویس می توان به کپسول اکسیژن، تجهیزات مربوط به ساکشن، AED، شوک پمپ سرم و ... اشاره کرد. در کل این مدل از اورژانس زمینی خیلی تجهیز تر و قوی تر است.

گروه C:

این گروه که مخصوص عملیات های پزشکی پیشرفته طراحی شده اند، به شدت قدرتمند هستند. این مدل از آمبولانس تجهیزات فوق العاده قوی داشته و برای بیمارانی که وضعیت حاد و نا مناسب دارند به شدت مناسب است. جالب است بدانید که این آمبولانس می تواند مجهز به ابزار های ICU و CCU هم باشد. به همین علت هم استفاده از آن می تواند اهمیت زیادی داشته باشد.

به صورت کلی، چه تجهیزاتی درون آمبولانس های زمینی پیدا می شود؟

همانطور که در قسمت های قبل تر هم به این مسئله به شدت مهم اشاره کردیم، در حال حاضر مدل های بسیار زیادی از طرح ها و ساختار های مختلف آمبولانس زمینی در بازار موجود است. هر کدام از این محصولات و ابزار ها، یک سری ویژگی های خاص دارند. ما در قسمت های قبل به صورت خلاصه ابزار های موجود درون آمبولانس را به شما معرفی کردیم. حال بیایید تا این ابزار ها را به صورت تخصصی با هم بررسی کنیم. اولین ابزار موجود درون یک آمبولانس زمینی، رادیو است. رادیو می تواند برای برقرار تماس های دو طرف قوی کاربرد داشته باشد. با استفاده از رادیو، کارکنانی که در حال استفاده از اورژانس هستند با مرکز ارتباط برقرار می کنند. آنها می توانند با استفاده از این ابزار وضعیت بیمار را شرح دهند.

دوربین هم جزو ابزار های مهمی است که درون انواع آمبولانس زمینی به کار می رود. دوربین برای جلوگیری از سوء استفاده و ایجاد مشکل برای بیمار یا اپراتور نصب می شود. جدا از دوربین، شما می توانید سیستم نورپرداز تروما را نیز مشاهده کنید. این سیستم می تواند باعث شود تا در ترافیک های خیلی شلوغ، آمبولانس مورد نظر شما خیلی سریع تر حرکت نماید. این مسئله می تواند باعث شود تا جان یک بیمار حفظ شود. رمپ، آخرین ابزاری است که ما آن را بررسی می کنیم. رمپ ها برای انتقال بیمار به داخل اورژانس کاربرد دارند.

کد خبر 668802 برچسب‌ها رپرتاژ آگهی اورژانس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی اورژانس آمبولانس زمینی اورژانس زمینی حال حاضر ابزار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است

آفتاب‌‌نیوز :

جعفر میعادفر عصر شنبه در آیین کلنگ زنی اوژانس جاده‌ای لیشتر گچساران افزود: هم اکنون بیش از سه هزار دستگاه آمبولانس در کشور بیش از ۱۵ سال عمر دارد که نوسازی آن ضروری است.

وی بیان کرد: در سالجاری اعتبار مناسبی برای خرید آمبولانس مصوب شد و بر اساس برنامه هفتم هم به صورت مستمر در بودجه سالیانه قرار خواهد گرفت تا دیگر نگرانی برای خرید آمبولانس وجود نداشته باشد.

میعادفر افزود: توسعه پایگاه‌های اورژانس بانوان نیز در برنامه سازمان اورژانس کشور وجود دارد.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ پایگاه کانکسی اورژانس در کشور وجود دارد که طی برنامه ریزی انجام شده تا چهار سال آینده جمع آوری و به جای آن‌ها ساختمان احداث می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: پایگاه اورژانس جاده‌ای لیشتر با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

حسین عسکری گفت: منطقه لیشتر و روستای سعادت آباد در محور‌های اصلی گچساران - کهگیلویه و بهبهان واقع شده که راه اندازی این پایگاه در این منطقه ضروری بود.

وی ادامه داد: این اقدام گام بزرگی در امداد رسانی به مصدومان و ارائه خدمات در صورت لزوم به این منطقه است.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این پایگاه در زمینی به مساحت بیش از مساحت ۴۵۰ و زیربنای ۱۵۰ متر مربع در گچساران منطقه لیشترکلنگ زنی شد.

امین نیکویی نژاد افزود: این اقدام یکی از گام تاثیر گذار دولت سیزدهم برای امداد رسانی درمنطقه محروم و کم برخوردار است.

کلنگ زنی چند پایگاه اورژانس، بررسی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در بخش‌های مختلف و همچنین بازدید‌های میدانی از پایگاه‌های اورژانس از برنامه‌های سفر ۲ روزه رییس اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جزییات حادثه واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان
  • یک‌ کشته و ۲۳ مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین
  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آمبولانس آفرود است