Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@11:23:36 GMT

بزرگداشت سپهبد «علی صیاد شیرازی» در همدان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۵۰۴۸

بزرگداشت سپهبد «علی صیاد شیرازی» در همدان برگزار شد

به گزارش ایرنا، همرزم شهید صیاد شیرازی و از فرماندهان دوره دفاع مقدس در این آیین با اشاره به اینکه این شهید طراح عملیات‌های تعیین کننده دفاع مقدس بود افزود: وی به همراه جمعی از فرماندهان طراحی عملیات‌های مختلف و تعیین کننده را در منطقه جنوب کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس برعهده داشت.

سرتیپ دوم «احمد اسدی» گفت: تدابیر و خلاقیت های این شهید بزرگوار در هشت سال دفاع مقدس، ضربات جبران ناپذیری را به دشمن بعثی و منافقین وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی شهید صیادشیرازی افسری انقلابی، رزمنده ای شجاع، متواضع، مردمی، خدمتگزار، ولایت مدار و سربازی مخلص برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی بود.

همرزم شهید صیاد شیرازی وی را اسطوره ملی و جهانی خواند و تصریح کرد: این شهید والامقام در واقع الگوی ماندگار ایثار، شهادت و از خودگذشتگی در راه حفظ آرمان های ارزشمند اسلام و انقلاب و نظام مقدس ایران بوده است.

سرتیپ دوم اسدی، دینداری، ولایت‌مداری، تعهد، تلاشگری، عملگرایی، خدمت به مردم و اخلاص را از جمله صفات بارز این شهید بزرگوار برشمرد و افزود: جبهه های دفاع مقدس و تاریخ، رشادت های شهید صیادشیرازی را فراموش نمی کند.

وی با اشاره به اینکه امیر شجاع و دلاور ارتش پر افتخار جمهوری اسلامی ایران،  عمر با برکت خویش را، در راه خدمت به ملت و مملکت اسلامی اش، سپری کرد اظهار داشت: سالگرد شهادت این شهید وعده‌گاه تجدید پیمان رزمندگان مخلص ارتش اسلام و سربازان فداکار دین با رهبر معظم انقلاب است.

همرزم شهید صیاد شیرازی گفت: با درایت، دقت و فرماندهی شهید صیاد شیرازی و با ایجاد یک پل هوایی به سنندج، پیشروی ضد انقلاب را در غائله سنندج متوقف شد.

سرتیپ دوم اسدی، شهید صیاد را عامل ایجاد وحدت و یک دلی میان ارتش و سپاه دانست و گفت: او پس از شکست حصر آبادان با درایتی که داشت، ارتش و سپاه را به هم نزدیک‌تر کرد.

در این آیین گروه همخوانی "نورالمهدی" به اجرای تواشیح پرداخت و در پایان از خانواده جمعی از شهدا تجلیل شد.

سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در سال ۱۳۲۳ در شهرستان درگز استان خراسان دیده به جهان گشود.
شور مذهبی و انقلابی از همان دوران جوانی در وی مشهود بود و از فرماندهان مکتبی ارتش جمهوری اسلامی پس از انقلاب اسلامی بود که در هشت سال دفاع مقدس درخشید.

صیاد شیرازی صبح روز شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۳۷۸ توسط منافقان کوردل جلوی در منزلش ترور شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد. 

استان همدان بیش از هشت هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است.

برچسب‌ها دفاع مقدس شهر همدان علی صیاد شیرازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس شهر همدان علی صیاد شیرازی دفاع مقدس شهر همدان علی صیاد شیرازی شهید صیاد شیرازی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۵۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • اجلاسیه ۲۰۸ شهید ارتشی در گچساران برگزار شد
  • مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم "محرم علیپور" برگزار شد
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • اختتامیه هفته بزرگداشت «سعدی شیرازی» برگزار می‌شود