Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@19:59:23 GMT

علی صبوری: اولین سریال مشترک ایران و ترکیه را می‌سازم

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۶۷۴۸

علی صبوری: اولین سریال مشترک ایران و ترکیه را می‌سازم

بازیگر سریال «خداداد» و استندآپ کمدین برنامه «خندوانه» اولین محصول مشترک ایران و ترکیه در اینستاگرام را کارگردانی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صبوری اظهار داشت: قصد دارم یک سریال هشت قسمتی برای فضای مجازی بسازم و آن را در اینستاگرام منتشر کنم. در این سریال کمدی یک بازیگر زن ترکیه ای نیز حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبوری با بیان این که ۲۰ روز دیگر فیلمبرداری سریال آغاز می‌شود، افزود: امیدوارم این سریال کمدی عید فطر آماده و پخش شود.

وی با اعلام این خبر که تماشای این سریال اینستاگرامی رایگان است، گفت: چند اسپانسر (حامی مالی) برای این سریال در نظر گرفته‌ام و در هر قسمت اسم اسپانسر در ابتدا ذکر می‌شود.  

صبوری درباره فعالیت‌هایش در تلویزیون گفت: در شبکه نسیم سیما قرار بود مجری شوتبال بشوم. ولی چون این برنامه در عید شروع می‌شد و همزمان با سریال خداداد بود قبول نکردم. هیچ وقت دوست ندارم دو برنامه همزمان داشته باشم. همچنین از طرف خندوانه هم تماس گرفتند که استندآپ کمدی اجرا کنم. خندوانه برنامه‌ای است که من در آن متولد شده‌ام. ولی به دلیل همزمانی‌اش با سریال خداداد قبول نکردم.

این بازیگر با بیان این که قصد دارد اولین استندآپ تئاتر ایران را روی صحنه ببرد، گفت: متن این اثر دارد آماده می‌شود و در یک سالن خیلی خوب در سال ۱۴۰۳ این کار را انجام می‌دهم. امیدوارم سال ۱۴۰۳ این اتفاق بیفتد. استندآپ اکسسوار (وسایل صحنه) ندارد و فرد کمدین با میکروفونش روی صحنه می‌آید. دوست دارم با استفاده از تلویزیون‌های ال ای دی فضای تصویری را در پشت سرم خلق کنم. این طوری ریتم و ضرباهنگ استندآپ تند می‌شود و می‌توان دو ساعت اجرا کرد.

وی افزود: در ایران نمی شود شوخی‌های جنسی و سیاسی داشت و چون خودمان آدم‌های معتقدی هستیم خیلی از شوخی‌های دیگر را انجام نمی‌دهیم. به این خاطر استندآپ حوزه سختی است. یکی از راه‌ها این است که ۲۰ نفر در طول دو ساعت استندآپ اجرا کنند تا ریتم نیفتد. ولی اگر قرار به اجرای تک نفره باشد باید عناصر دیگری به اجرا اضافه کنیم. استندآپ تئاتر گونه‌ای از نمایش محسوب می‌شود.

صبوری درباره دیگر فعالیت‌هایش گفت: دو پیشنهاد بازی در سریال شبکه نمایش خانگی دارم که هنوز وارد مرحله پیش تولید نشده‌اند. تا زمانی که بازی‌ام قطعی نشود نمی‌توانم اسم سریال‌ها را بیاورم.

انتهای پیام/

منبع:ایرنا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم

چند سالی می‌شود که وارد دهه هشتم زندگی‌اش شده. امسال چهارم اردیبهشت شمع تولد ۸۴ سالگی‌اش را با حضور خانواده گرم و صمیمی رادیو فوت می‌کند. هنوز سر زنده است و از تک و تا نیفتاده است. عده‌ای می‌گویند رادیو که سهل است، دوره تلویزیون و سینما هم به سر آمده است. اما هنوز گوش‌ها برای شنیدن موج رادیو تیز می‌شود و رسانه‌های جدید نتوانستند جای پای سنتی‌ها را بگیرند. علی بخشی‌زاده، معاون رسانه گرم رادیو از افزایش مخاطبان رادیو نسبت به سال گذشته می‌گوید. علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده رادیویی هم از ابراز محبت شنوندگانی می‌گوید که حتی از امریکا و اروپا موج رادیو را می‌چرخانند، تا حالی از وطنشان بگیرند. عذرا وکیلی، گوینده پیشکسوت رادیو از حال خوب رادیو خبر می‌دهد، که با ورود به ۸۴ سالگی هنوز سر زنده است. 

به گفته جاویدنیا، الان رادیو به همت بچّه‌هایی که عاشقانه برای رادیو کار می‌کنند، سرحال و سرپا ایستاده است. البته حال رادیو می‌تواند بهتر از این باشد. حال عوامل رادیو بستگی به خواسته‌هایشان دارد. البته الان در شرایط فعلی مشکلات کم نیست. ما کمبود‌هایی داریم، ولی این مشکلات باعث نمی‌شود بچّه‌ها از کارشان بزنند. ما مشکلات معیشتی، مالی، دستمزد و ... داریم. بعضی‌ها ممکن است نتوانند اجاره خانه‌شان را تهیه کنند. بعضی‌ها در کنار رادیو به سراغ شغل‌های دیگری می‌روند. باید حال رادیو بهتر باشد. نباید بگذاریم رادیو به سکته بیفتد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مجری با سابقه رادیو ایران ادامه داد: شما نگاه کنید می‌بینید مردم رادیو را دوست دارند و تماس می‌گیرند. من ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» اجرا می‌کردم. در سال ۱۳۹۷ حمله قلبی داشتم و چند صباحی اجرا نمی‌کردم. الان که دوباره اجرا را شروع کردیم، همچنان مردم پای کار هستند. آنها فامیل من یا تهیه‌کننده نیستند، عشقِ ما هستند. بعد از خدا مردم امید ما هستند. مردم قابل احترامند و ما باید حرمت را نگه داریم. 

وی در پاسخ به این سوال که ۸۴ سال برای رادیو سن کمی نیست! علاوه‌بر آن رقیب‌های رادیو زیاد است و بعضی‌ها می‌گویند کسی رادیو گوش نمی‌کند! توضیح داد: بیخود می‌گویند. ما ثابت می‌کنیم مردم رادیو گوش می‌کنند. اگر از خودمان می‌گویند کسی رادیو گوش نمی‌کند، به او می‌گویم تو بیخود می‌کنی پای میکروفن رادیو می‌آیی. 

جاویدنیا در پاسخ به این سوال که مسلماً از همکاران رادیو چنین حرفی نمی‌زنند، گفت: چرا من از همکاران خودم هم شنیدم. فلان شخص می‌گوید کی رادیو گوش می‌کند! من می‌گویم تو برای چی می‌آیی دستمزد رادیو بگیری؟ برو خونت! اصلاً برای چه آمدی؟ ولی ما ایستادیم. من و تو باید کاری کنیم، که شنونده‌مان از دست نرود. نه اینکه به رادیویی که کار می‌کنیم، متلک بگوییم. رادیویی که از تو شخصیت ساخته است. تو باید حرمت رادیو را نگه داری. 

به گفته این گوینده پیشکسوت، شبکه‌های رادیویی زیاد است، رقیب وجود دارد، اما ما باید کار خودمان را بکنیم. ایرانی که از آن سر دنیا تماس می‌گیرد، از پشت‌بام نیفتاده، که مغزش تکان خورده باشد! می‌خواهد صدای وطنش را بشنود. در برنامه‌های خودمان تماس‌هایی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس تا تاجیکستان، افغانستان، امریکا و اروپا داشتم. ایرانی‌ها ایرانشان را دوست دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • ۳ مصدوم در حادثه رانندگی در محور  تاکستان - همدان
  • پایان مسابقات استندآپ پدل برد و پدل بردینگ بانوان در کیش
  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم