Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامعباس ترکی با حضور در مرکز نگهداری زنان معتاد از این محل بازدید کرد.

وی در ابتدای بازدید از خوابگاه مددجویان به بررسی مسائل و مشکلات در این بخش پرداخت و بیان کرد: باید در توسعه این مرکز با توجه به ظرفیت موجود در شهرداری اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با بیان اینکه خیران برای دستگیری از مددجویان باید پای کار بیایند، گفت: باید بحث حمایت‌های قضایی از مددجویان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکی در ادامه بازدید از مرکز نگهداری زنان معتاد، به کارگاه مهارت آموزی این مرکز رفت و از نزدیک در جریان اقداماتی را که مددجویان از قبیل تولید محصولات صنایع دستی اعم از تولید کیف، قالیبافی، خیاطی و ... انجام می دهند، قرار گرفت.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت:این مرکز با ظرفیت ۱۵۰ نفر تنها مرکز کاهش آسیب زنان آسیب دیده و با مشکلات متعدد از جمله اعتیاد است.

وی با بیان اینکه اعتیاد واقعیت تلخی است، بیان کرد: یک مرکز مشابه هم در مشهد به زنان آسیب دیده اختصاص دارد و نیاز ضروری به توسعه این مراکز حمایتی وجود دارد تا از این افراد حمایت‌های قانونی و قضایی شود.

وی با بیان اینکه بهترین مدل برای حل آسیب های اجتماعی در حوزه زنان، توسعه مراکز حمایتی با مشارکت مردم است، گفت: دستگاه قضایی به عنوان متولی حقوق عامه وظیفه دارد به این افراد توجه داشته باشد و اگر موانعی برای توسعه مراکز حمایتی وجود دارد با کمک نهاد‌های متولی رفع کند.

معاون دادستان کل کشور اظهار کرد: ساختمان این مرکز توسط شهرداری به مرکز ترک اعتیاد واگذار شده و از طرف دیگر سازمان بهزیستی اعلام کرده ساختمان این مرکز متعلق به آن‌ها نیست، لذا این مرکز بلاتکلیف باقی مانده و این خلا باید حل شود.

وی در رابطه با ادعای شهرداری تهران درخصوص ساختمان این مرکز، گفت: واقعیت این است که برای رسیدگی به این وضعیت تنها مدل استاندارد مشارکت نهاد‌های متولی، مردم و خیران است.

ترکی گفت: بسیاری از این افراد آسیب دیده به واسطه یک مشکل و حادثه دچار آسیب شدند در حالی که اگر در یک بازه زمانی مناسب مورد حمایت قرار گیرند می‌توانند به جامعه بازگردند.

وی از شهرداری درخواست کرد ضمن جلب مشارکت مردم از این مراکز حمایت و زمینه توسعه از آن را فراهم کند.

معاون دادستان کل کشور ادامه داد: حتما مرکز اورژانس اجتماعی در پایانه‌ها باید فعال شوند، با حمایت‌های حقوقی قضایی حاکمیت امکان حل آسیب را ندارد و این معضلات بدون کمک‌ها و مشارکت مردم حل نمی‌شود.

وی افزود: اقدامات خوبی توسط شهرداری تهران برای توسعه گرمخانه‌ها در حال انجام است و باید این مرکز در جهت کاهش آسیب توسعه یابد.

ترکی تاکید کرد: سازمان بهزیستی بایستی فرآیند صدور مجوز برای فعالیت مراکز کاهش آسیب را تسهیل کند.

در ادامه معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با حضور در شیرخوارگاه شبیر از این مرکز بازدید کرد.

وی با حضور در شیرخوارگاه شبیر از نزدیک در جریان نحوه نگهداری کودکان و مشکلات موجود در این شیرخوارگاه قرار گرفت.

در این بازدید ترکی ضمن رضایت از نحوه فعالیت و اقدامات صورت گرفته از آمادگی دادستانی کل کشور در حمایت از این قبیل مراکز خبر داد و گفت: در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت بنیان خانواده آماده هستیم ضمن استماع مشکلات و موانع این قبیل مراکز نقش حمایتی خود را ایفا کرده و پشتیبان آنان باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه حقوق عامه دادستانی کل کشور مراکز حمایت حقوق عامه کاهش آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در اولین نشست فصلی روساء و دادستان‌های حوزه‌های قضایی با دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان و معاونین قضایی  برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ دادگستری استان تبیین گردید.
دکتر عتباتی در این نشست با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ تلفیقی از سند تحول قوه قضائیه، دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است بر حرکت به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی عملکرد دستگاه قضایی استان تاکید کرد.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه موضوعاتی را درخصوص مواردی که در شعب تحقیق و اجرای احکام می‌بایست در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال جدید مورد توجه قرار دهند را بیان داشت.
در این نشست پس از ارائه گزارش زارع معاون فناوری و اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان محمد پور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی، اسدی معاون قضایی شورای حل اختلاف، حاتمی رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، بخشی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، محمد و ابراهیم علی‌نژاد، رضایی معاونین قضایی و محمدرضا معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان مطابی را در راستای اجرایی نمودن برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ بیان داشتند.
در ادامه حمیدی رئیس دادگستری سلماس، گل حسینی رئیس دادگستری میاندوآب، پوراکبر دادستان مهاباد، جعفری دادستان ماکو درخصوص مشکلات و موارد مبتلابه به نمایندگی از سوی سایر حوزه‌های قضایی استان مطالبی را طرح و در پایان با جمع بندی دکتر عتباتی و تصویب مصوباتی این نشست به کار خود خاتمه داد.
لازم به ذکر است روح الامین مدیر کل امور اراضی استان نیز در بخشی از این جلسه حاضر و گزارشی از عملکرد و میزان پیشرفت حوزه‌های قضایی در خصوص تثبیت اراضی کشاورزی ارائه که رئیس کل دادگستری استان با آسیب شناسی بر تثبیت ۸۰ درصدی اراضی کشاورزی تا هفته قوه قضاییه سال جاری تاکید نمود.

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه